VEGETTO Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 me tpt file ti exoun ta akoustika s? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 mclound kalispera!!! molis gemisei i endiksi tis mpatarias bgalto...den tha kerdiseis tpt an to exeis perissotero sto reuma...an deis akomi kai o fortistis krionei otan gemizei i mpataria.. apla tis protes 3-4 fores adiaze to kai gemize to teleios... Ευχαριστώ πολύ! Αυτό και έκανα και τώρα "παίζω" μαζί του. Όμως δε θέλω να το συνδέσω ακόμη με το PC γιατί αν διάβασα καλά όταν συμβαίνει αυτό, φορτίζει το κινητό μαζί, ε; Θα ήθελα οι 2-3 πρώτες αποφορτίσεις να είναι πλήρης... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 me tpt file ti exoun ta akoustika s? το ενα ακουστικο δεν λειτουργει. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Μεσα απο το κινητο(w800i) μπορουμε να δουμε τηλεοραση?(vodafone)? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 diladi dn paizei katholou i varaei mpaso kai paizei siga? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 παιζει πολυ σιγα. για μπασο δεν ξερω Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Καλησπέρα! Αλήθεια, σχετικά με τα ακουστικά τι παίζει; Γιατί έχει 3 ζευγαρια λαστιχάκια; Η αλήθεια είναι όμως πως για να κάτσουν στο αυτί πρέπει να μπουν πολύ μέσα σε αυτό, έτσι; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Έχει 3 ζευγάρια ελαστικά για να εφαρόζετε το ακουστικό καλύτερα στο αυτί! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ SERVICE ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ?(ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ).ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ?ΟΛΑ ΟΚ? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Οκ, ευχαριστώ! Όσο αφορά τη γ@μο...αναβάθμιση, πώς γίνεται, γιατί όταν μου λέει "Αφήστε το 'C' " και εγώ το αφήνω, ανάβει μόνο του το κινητό και λέει "Εισάγεται SIM". Τί πρέπει να κάνω ακριβώς; Υπάρχει topic; Mε ποιά σειρα εγκαθιστώ τα προγράμματα; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Οκ, ευχαριστώ! Όσο αφορά τη γ@μο...αναβάθμιση, πώς γίνεται, γιατί όταν μου λέει "Αφήστε το 'C' " και εγώ το αφήνω, ανάβει μόνο του το κινητό και λέει "Εισάγεται SIM". Τί πρέπει να κάνω ακριβώς; Υπάρχει topic; Mε ποιά σειρα εγκαθιστώ τα προγράμματα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767&page=1 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδιά ηχογράφηση από το ραδιοφωνο μπορεί να κάνει; Και κάτι που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... η μπαταρία του τι διάρκεια έχει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδιά ηχογράφηση από το ραδιοφωνο μπορεί να κάνει; Και κάτι που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... η μπαταρία του τι διάρκεια έχει; Ευχαριστώ Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 2 μερούλες με μια νορμάλ χρήση (λίγο απ' όλα δηλαδή) τις βγάζει άνετα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Thanks geofil! Την κατάφερα τελικά, χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που προσπαθούσα... Απλά, έγινε ;) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 file ta akoustika dn einai xalasmena,thes na sou steilo me pm ti prepei na kaneis?kai go to xo pathei Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 file ta akoustika dn einai xalasmena,thes na sou steilo me pm ti prepei na kaneis?kai go to xo pathei Εαν μπορεις και θελεις στειλε!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 file ta akoustika dn einai xalasmena,thes na sou steilo me pm ti prepei na kaneis?kai go to xo pathei και γω θα ήθελα ... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Καλησπέρα σας! Έκανα αναβάθμιση χτες βράδυ (μόνος από το PC μου) και διαπίστωσα πως όταν στέλνει/παίρνει αρχεία το κινητό ΔΕΝ γεμίζει η μπάρα ένδειξης KiloBytes όμως δείχνει το μεταφερόμενο και συνολικό μέγεθος του αρχείου. Καμιά ιδέα; ...ή απλά μια απροσεξία της SE; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 ποιο λογισμικο εχεις τωρα? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ποιο λογισμικο εχεις τωρα? Αν σου πω οτι δεν ξέρω... Από το πρόγραμμα της SE που έκανα εγκατάσταση, συνδέθηκε στο internet και κατέβασε την τελευταία θέλω να πιστεύω... Στάσου να σου γράψω ότι βλέπω να μου πεις πού είναι η έκδοση: <b>R1BC002</B> prgCXC1250092_EU_1_C A R1BC002 και κάμερα 4.5. Α, επίσης, πως μπορώ να βάλω (πχ τη νύχτα), να κάνει μόνο ένα τουτ στις κλήσεις/μηνύματα στα προφίλ; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Καλησπέρα σας! Έκανα αναβάθμιση χτες βράδυ (μόνος από το PC μου) και διαπίστωσα πως όταν στέλνει/παίρνει αρχεία το κινητό ΔΕΝ γεμίζει η μπάρα ένδειξης KiloBytes όμως δείχνει το μεταφερόμενο και συνολικό μέγεθος του αρχείου. Καμιά ιδέα; ...ή απλά μια απροσεξία της SE; Εγκατέστησε ξανά το θέμα (theme) που έχεις ήδη στο κινητό ή άλλαξέ το και θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Εγκατέστησε ξανά το θέμα (theme) που έχεις ήδη στο κινητό ή άλλαξέ το και θα διορθωθεί. Να 'σαι καλά spaul! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bokas Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 geia sas paidia exo ena kinito w800i kai an boreite na mou peite ean iparxei elliniko paketo na ta blepei ola se ellinika iparxei?? mono auto thelo na ksero kai pou boro na to kano euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 geia sas paidia exo ena kinito w800i kai an boreite na mou peite ean iparxei elliniko paketo na ta blepei ola se ellinika iparxei?? mono auto thelo na ksero kai pou boro na to kano euxaristo. Δηλαδή; έχεις διαφορετική γλώσσα στο κινητό και θες να την αλλάξεις; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 paidia sas parakalo mporei kapoios na mou dosei odigies meso pm pos tha kano anavathmisi?? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts