john2 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Γειά σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω το W800i, όμως έχω μια απορία. Εκτός από τα Mp3 που θα βάζουμε από τον υπολογιστή, είναι και ραδιόφωνο, δηλαδή μπορούμε να ακούσουμε σταθμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Γειά σας!!! Σκέφτομαι να αγοράσω το W800i, όμως έχω μια απορία. Εκτός από τα Mp3 που θα βάζουμε από τον υπολογιστή, είναι και ραδιόφωνο, δηλαδή μπορούμε να ακούσουμε σταθμούς; Καλώς ήρθες στο MyPhone :) Ναι, θα πρέπει όμως να έχεις συνδέσει τα ακουστικά για να ακούς ράδιο. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ευχαριστώ!!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο..... Εκτός από MP3 μπορεί να αναπαράγει και wmp??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Μαγκες βοηθεια , το πληκτρο της φωτογραφικς δν δουλειει ... (η μαλλον δουλευει οποτε του κ...) κ ξερεται τωρα οτι w800 χωρις να τραβαει φωτο δν γινεται εχετε να προτεινετε τπτ ?πηγα στο γερμανο να ρωτησω κ μ λενε οτι θα το στειλουν αθηνα γαι κανα δεκαπενθημερο....... help:cry: Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα έχει οπότε μπορεί και να σου πω και λάθος... επίσης δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποια φωτογραφική μηχανή... Αν και λειτουργεί αν το πατήσεις κατευθείαν το κουμπάκι (μέχρι να το συνηθίσω νόμισα και έγω ότι κάτι δεν πάει καλα) δοκίμασε να συμπεριφερθείς το κινητό σαν φωτογραφική μηχανή...Άλλωστε το αξίζει... Πάτησε το κουμπάκι ελάχιστα και άσε την κάμερα να έστιάσει...για ένα sec κ μέτα έχοντας κρατήσει πατημένο το κουμπάκι ολοκλήρωσε την διαδρομή του μέχρι να τραβήζει την φωτογραφία... Ελπίζω να βοήθησα και να μην το πας στον γερμανο γιατί πιστεψέ με το service τους και γενικά ολή η αλύσιδα αρκετά χάλια(μιλάω σε προσωπικό επίπεδο που ποτέ δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ σωστα από γερμανό)!! Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ευχαριστώ!!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο..... Εκτός από MP3 μπορεί να αναπαράγει και wmp??? Δεν υποστηρίζει τα συγκεκριμένα αρχεία. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Oloi brizoun to germano, alla edw sthn tripolh douleuei poly swsta, mallon telika den exei na kanei me thn alysida alla me to poios einai to afentiko se ka8e katasthma, opote mhn ta bazoume ola sto idio kazani ps.Kai den exw egw ton germano edw...lol Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Χαιρετώ! Ξερεις κανεις κανενα "σοβαρό" SE service point στην Κρήτη? Ευχαριστώ Ιάσων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wew Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Μηπως γνωριζει κανενας να μου πει, αν το κινητο μας υποστηριζει Video tones? Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvfc Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Χαιρετώ! Ξερεις κανεις κανενα "σοβαρό" SE service point στην Κρήτη? Ευχαριστώ Ιάσων Ναι στην οδό Έβανς στο Ηράκλειο. Δε θυμάμαι σε ποιό ύψος ακριβώς (ήμουν φοιτητής εκεί) και πήγαινα το παλιό κινητό μου sony ericsson t610 για αναβάθμιση firmware. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι κάθε φορά που πήγαινα το έπερνα την ίδια στιγμή (περίμενα 15 λεπτά) και δεν έχω πληρώσει ούτε 1 ευρώ για το firmware update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μηπως γνωριζει κανενας να μου πει, αν το κινητο μας υποστηριζει Video tones? Ευχαριστω.:) ΟΧΙ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Για service point στην Κρήτη στο Ηράκλειο, καθώς ανεβαίνεις την 'Εβανς στο δεξί σου χέρι πριν τη Νέα Πόρτα. Πολύ καλό service, πήγα πριν 15 μέρες για αναβάθμιση και τα πήρα αυθημερόν. Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 pou boro na vro paixnidia symbata me w800i tsampa kata protimisi to worms pou exei sto w550 sas eyxaristw ek ton proteron http://www.gsm-java.com είναι γεμάτο από παιχνίδια και ότι άλλο θέλεις για w800i Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathfinderakias Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδία ο μόνος τρόπος να περνάμε mp3 με το καλώδιο είναι με My Sony Ericsson W800 να κάνουμε αντιγραφή επικολλήσει στην μνήμη της συσκευής ? Δεν γίνεται κατευθείαν στη κάρτα μνήμης ? Ποιο Πρόγραμμα για μεταφορά μηνυμάτων στο υπολογιστεί χρησιμοποιείτε ? 'Oταν το βάζεις στο Usb ο υπολογιστής το βλέπει σαν σκληρό δίσκο. Μπαίνοντας με 2πλο κλικ βλέπεις φακέλους mp3 για τα τραγούδια και mmsec που είναι το memory stick... Παράθεση Evolution is the solution... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ON-LINE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ON-LINE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ? Το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω και εγώ ... δεν φορτίζει με τίποτε στο 100% πρεπει να γίνει μια "special" αναβάθμηση που γίνετε μόνο σε εξουσιοδοτημένα SE points. (Αν εχω καταλάβει και εγώ καλά.... αν υπάρχει καποιος που έλυσε αυτό το πρόβλημα ας μας δώσει οδηγίες για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να ζητήσουμε από το SE service..... προσπάθησα στο SE Xανίων... αλλα μάλλον άδικα.... ηθελε να μου τα περασει όλα από την αρχή...... ) Ιάσων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 aaa katalava , egw pantos prin to anavathmiso to fortisa poli kala , giati kamia fora otan den einai kala fotismeno kai to anavathmisis nomizei to kinito oti einai kala fortismeno kai den to fortizei allo. Ναι δεν εννοει αυτο..και εγω ειχα το ιδιο προβλημα..αν παει λιγο πιο πισω στις σελιδες ο φιλος θα δει τι λεγαμε!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wew Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ΟΧΙ!:) O.k το καταλαβα (αν και με ξεκουφανες...λιγο):dizzy: Ευχαριστω παντως.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ SONY? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το προφίλ που ενεργοποιήτε όταν συνδέω το BT Handsfree Akono 662 στο w800 μου; Κατά λάθος την πρώτη φορά το ανιστοίχισα με άλλο προφίλ από αυτό που θέλω και τώρα δε μπορώ να το αλλάξω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα έχει οπότε μπορεί και να σου πω και λάθος... επίσης δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποιήσει κάποια φωτογραφική μηχανή... Αν και λειτουργεί αν το πατήσεις κατευθείαν το κουμπάκι (μέχρι να το συνηθίσω νόμισα και έγω ότι κάτι δεν πάει καλα) δοκίμασε να συμπεριφερθείς το κινητό σαν φωτογραφική μηχανή...Άλλωστε το αξίζει... Πάτησε το κουμπάκι ελάχιστα και άσε την κάμερα να έστιάσει...για ένα sec κ μέτα έχοντας κρατήσει πατημένο το κουμπάκι ολοκλήρωσε την διαδρομή του μέχρι να τραβήζει την φωτογραφία... Ελπίζω να βοήθησα και να μην το πας στον γερμανο γιατί πιστεψέ με το service τους και γενικά ολή η αλύσιδα αρκετά χάλια(μιλάω σε προσωπικό επίπεδο που ποτέ δεν μπόρεσα να εξυπηρετηθώ σωστα από γερμανό)!! το θεμα ειναι οτι ηξερα να τραβαω φωτο με το af κλπ αλλα κ παλι δν μπορουσα να το κουμανταρω ...τελικα το πηγα σε ενα se service κ οχι στο γερμανο κ τωρα περιμενω να μ το επιστρεψουν..... thanks παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ναι δεν εννοει αυτο..και εγω ειχα το ιδιο προβλημα..αν παει λιγο πιο πισω στις σελιδες ο φιλος θα δει τι λεγαμε!:happy: και σε ποιο "μαγαζί" σου το φτιάξανε? σου τα έσβησαν όλα και τα πέρασν από την αρχή ή απλα έβαλαν ένα patch??? Ρωτάω γιατί εδω στο τοπικό SEpoint θέλουν να τα σβήσουν όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 και σε ποιο "μαγαζί" σου το φτιάξανε? σου τα έσβησαν όλα και τα πέρασν από την αρχή ή απλα έβαλαν ένα patch??? Ρωτάω γιατί εδω στο τοπικό SEpoint θέλουν να τα σβήσουν όλα... Oχι σε μαγαζι ασχετο στην ΣΕ στην ΚΑλλιθεα...Αν θυμαμε καλα κανουν αναβαθμιση στην διαχειριση φορτισης..κατι τετοιο και οχι την αναβαθμιση λογισμικου που κανουμε εμεις στο σπιτι μας.Εμενα μιας μερας το κινητο οποτε δεν ειχε και κατι μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Τα είχα ξαναρωτήσει αλλα δεν πηρα απαντήσεις ... όσοι γνωρίζουν ( και θέλουν :) ) μπορουν να απαντουν με ένα ναι η όχι :D 1. Στις ομάδες επαφών όταν εισαγουμε επαφές με πολλαπλά τηλέφωνα μέσα τους αναγνωρίζει στην ομάδα μόνο ένα από τα τηλέφωνα της επαφής? 2. υπάρχει περιορισμός στις όμάδες επαφών ετσι ώστε κάθε ομάδα να πέρνει μονο 15 επαφές? 3. μπορώ να στειλω με sms μια επαφη σε τηλεφωνα ΝΟΚΙΑ series 40 kai series 60 και να διαβάζετε? (αν ναι με ποιον τρόπο) 4. Οταν ορίζω ένα profil στο τηλεφωνο δεν το βλέπω στη οθώνη όπως τα ΝΟΚΙΑ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgun Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Τα είχα ξαναρωτήσει αλλα δεν πηρα απαντήσεις ... όσοι γνωρίζουν ( και θέλουν :) ) μπορουν να απαντουν με ένα ναι η όχι :D 1. Στις ομάδες επαφών όταν εισαγουμε επαφές με πολλαπλά τηλέφωνα μέσα τους αναγνωρίζει στην ομάδα μόνο ένα από τα τηλέφωνα της επαφής? 2. υπάρχει περιορισμός στις όμάδες επαφών ετσι ώστε κάθε ομάδα να πέρνει μονο 15 επαφές? 3. μπορώ να στειλω με sms μια επαφη σε τηλεφωνα ΝΟΚΙΑ series 40 kai series 60 και να διαβάζετε? (αν ναι με ποιον τρόπο) 4. Οταν ορίζω ένα profil στο τηλεφωνο δεν το βλέπω στη οθώνη όπως τα ΝΟΚΙΑ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίδες! 1.Όχι αναγνωρίζει όλα τα τηλέφωνα της επαφής...και βγάζει μπροστά από την επαφή το αντιστοιχο εικονίδιο(σπίτι,εργασία η κινητο) 2.Nαι έχει ΄αυτόν τον περιορισμό...Αλλά μία λύση είναι να κάνεις δύο ομάδες με τα ίδια χαρακτηριστικα ;) 3.Ναι μπορεί να στείλεις με sms επαφή(υπάρχει στο μενού (λογικά και σε νόκια)Με μπλε δόντι τα s60 τα δέχονται κανονικά.Το πως διαβάζεται από τα νοκια δεν ξέρω αλλά παίρνει όλα τα στοιχεία(όμως στην αντίθετη κατεύθυνση υπάρχει πρόβλημα γιατι το w800 έχει πολύ λιγότερα πεδία από ότι το s60 7610 που έχω(μιλάω για μεταφορά από bleutooth) 4.Όχι δεν βλέπεις το.Το μόνο που βλέπεις είναι ένα μικρό εικονιδιάκι δίπλα από το σήμα που εμφανίζεται αν έχεις προφίλ διαφορετικό από το κανονικό.Μου αρέσει όμως που με ένα πλήκτρο κάνεις το προφίλ αθόρυβο. Παράθεση Χαλαρά... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Oχι σε μαγαζι ασχετο στην ΣΕ στην ΚΑλλιθεα... στην θησεως η στην σοφοκλεους? Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts