wew Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Κάνε του αναβάθμιση. Όταν πήρα το κινητό μου έκανε από την πρώτη κιόλας μέρα "restart". To τηλ. είχε την έκδοση R1L002, όταν όμως του έκανα αναβάθμιση στη R1A005 και τώρα στην τελευταία έκδοση δεν μου ξαναπαρουσίασε πρόβλημα και έχω και το Memory stick πιο γεμάτο από σ' ένα. Σ'ευχαριστω, Θα το κοιταξω..αν και δυο μερες τωρα ολα δουλευουν μια χαρα. Ελπιζω να συνεχισει ετσι για.."παντα".:D Υ.Γ Ακυρο για τον media player, δικια μου βλακεια ηταν.:fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 φιλε εχω προβλημα με την μπαταρια(δεν φορτιζει πληρως).Πηγα και εκανα αναβαθμιση σε service της ερικσον και μου κανει τα ιδια, μου ειπαν οτι η αναβαθμιση που γινεται μεσω ιντερνετ ειναι διαφορετικη με αυτη που κανουν αυτοι διοτι αυτοι εχουν και τις τελευταιες ενημερωσεις.Εσυ σε ποιο ερικσον σεντερ πηγες και ποσο στο κρατησαν; Σ'ευχαριστω Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. 1) Μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα το οποίο είχα και εγώ. 2) H Αναβάθμιση firmware είναι ίδια είτε την κάνεις σπίτι είτε στην Ericsson αρκεί να είναι η ίδια έκδοση. 3) Δεν μίλησα για αναβάθμιση firmware, (το οποίο ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ το πρόβλημα) αλλά για ειδική διόρθωση - αναβάθμιση του προγράμματος που διαχειρίζεται την φόρτιση και γίνετε MONO σε Ericsson Center. 4) Το έφτιαξα στην Ericsson Πάτρας και το κρατησαν 15 λεπτα.(Περιμενα εκει) Παντως ειχα ηδη τεσταρει το κινητο με αλλη μπαταρια, αλλο φορτιστη και ειχα βαλει το τελευταιο firmware οποτε βοηθησα με τον τροπο μου την κατασταση αποκλειοντας καποιες πιθανες παραμετρους του προβληματος. Εαν διαβασεις λιγο παραπανω το προβλημα διορθωθηκε και στον φιλο Giorgosk80. Φιλικά Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Παντως εγω το πηρα απο την ΣΕ το κινητο φτιαξανε το προβλημα και μου ειπαν με καποια αναβαθμιση(υποθετω οχι με αναβαθμιση λογισμικου ) απλα ο φορτιστης συνεχιζει να εχει καποιο θορυβο.Και εχει μεσα την R1N035!Λετε να κανω αφοβα την καινουργια αναβαθμιση η μπορει να παρουσιαστει το προβλημα που ειχα ? Κανε αφοβα αναβαθμιση. Ειναι ανεξαρτητο το προβλημα που ειχαμε με αυτην. Απλα κοιτα να εχεις γρηγορη συνδεση γιατι θα παιδευτεις. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kuka Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Xronia Polla SE Olous Filoi mou exo to exis problima Ttileyono germaniko sti Germania anagnoritei ti karta Cosmote,stin Ellada Simera den anagnorizei katholou tin karta vodafon ,ti mporei na einai to tileyfono anikto ::: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wlp5 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 4) Το έφτιαξα στην Ericsson Πάτρας και το κρατησαν 15 λεπτα.(Περιμενα εκει) Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Υποθέτω ότι εννοείς την ericsson στη γούναρη. Θα πεταχτώ την τρίτη να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Μπορείτε να το συσχετίσετε με προβληματικό firmware? Δηλαδή δεν διαβάζει σωστά το πόσο φορτισμένη είναι η μπαταρία; (σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να υπερθερμανθεί; ) Η θεωρείτε ότι φταίει η μπαταρία που δεν δίνει τα σωστά στοιχεία στο κινητό; (σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να υπερθερμανθεί; ) Μήπως όμως είναι θέμα του φορτιστή; Τέλοσπάντων ότι απο όλα αυτά δημιουργεί το πρόβλημα μήπως μετέπειτα κάνει και πρόβλημα στην μπαταρία όπως σκάγανε κάτι ΝΟΚΙΑ στο παρελθόν; Εκτός και αν είναι θέμα του εικονιδίου, να μην αποδίδει σωστά σαν γραφικό δηλαδή το πόσο φορτισμένη είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wlp5 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Δε νομίζω να είναι θέμα εικονιδίου γιατί και η ένδειξη % δεν δείχνει σωστά. Εμένα το κινητό είναι καινούριο, την πρώτη φόρτιση έκανα και το έβγαλα μετά απο 3 ώρες όταν είδα ότι έμενε πια κολλημένο. Περίεργες ενδείξεις φόρτισης έδινε και από το USB , οπότε μάλλον δεν φταίει ούτε ο φορτιστής. Είχα την Ν35 και τώρα πέρασα την τελευταία αλλά θα περιμένω να ξεφορτιστεί πριν ξαναεπιχειρίσω αύριο να δω μήπως έφτιαξε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Δε νομίζω να είναι θέμα εικονιδίου γιατί και η ένδειξη % δεν δείχνει σωστά. Εμένα το κινητό είναι καινούριο, την πρώτη φόρτιση έκανα και το έβγαλα μετά απο 3 ώρες όταν είδα ότι έμενε πια κολλημένο. Περίεργες ενδείξεις φόρτισης έδινε και από το USB , οπότε μάλλον δεν φταίει ούτε ο φορτιστής. Είχα την Ν35 και τώρα πέρασα την τελευταία αλλά θα περιμένω να ξεφορτιστεί πριν ξαναεπιχειρίσω αύριο να δω μήπως έφτιαξε τίποτα. Εγω στο πρωτο 800 ειχε παλι αυτο το προβλημα..του εκανα αναβαθμιση απο το σπιτι αλλα δεν αλλαξε κατι.και το δευτερο ειχε το ιδιο προβλημα το πηγα σε ΣΕ σεντερ και του εκαναν μια αναβαθμιση δικια τους..παντως δεν νομιζω να ηταν λογισμικου γιατι οταν το πηρα σπιτι ειχε παλια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 κάπου πηρε το ματι μου ότι υπαρχει ενα καλωδιο που το συνδεεις με το ραδιο του αυτοκινητου και ακους mp3 ξέρει κανεις απο που μπορω να το παρω αυτο το καλωδιο και τι κόστος εχει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 μήπως λές αυτό; http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=123745 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 καλησπερα.θα επιλεξεις αγγλικους χαρακτηρες και μετα θα ειναι ολα ok! Έλα όμως που δε λύνεται...Γράφει κανονικά αγγλικά με Τ9.... Τι μ...κία είναι πάλι κι αυτή...Ελπίζω με καμμιά αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα.... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει....... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Έλα όμως που δε λύνεται...Γράφει κανονικά αγγλικά με Τ9.... Τι μ...κία είναι πάλι κι αυτή...Ελπίζω με καμμιά αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα.... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει....... πήγαινε στα μηνήματα - νέο μήνημα - sms - πρόσθετα - εθνικοί χαρακτήρες - μη ενεργό με αυτό θα γράφεις μόνο κεφαλαία αλλά 160 χαρακτήρες...... ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Έλα όμως που δε λύνεται...Γράφει κανονικά αγγλικά με Τ9.... Τι μ...κία είναι πάλι κι αυτή...Ελπίζω με καμμιά αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα.... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει....... μα οπως σου ειπα και στο προηγουμενο post θα επιλεξεις αγγλικους χαρακτηρες αλλα θα εχεις απενεργοποιησει και το Τ9. ετσι αυτοματως το μυνημα θα παει στους 160 χαρακτηρες αλλα με την διαφορα οτι οταν γραφεις sms τα ελληνικα γραμματα θα ειναι στο τελος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mene Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Έλα όμως που δε λύνεται...Γράφει κανονικά αγγλικά με Τ9.... Τι μ...κία είναι πάλι κι αυτή...Ελπίζω με καμμιά αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα.... Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει....... Είχαμε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα (όπως οι περισσότεροι) με το W550i της κοπέλας μου. Ο,τι και να κάναμε, αυτό έγραφε 70 χαρακτήρες, ακόμα και με απενεργοποιημένους τους εθνικούς, επειδή τελικά ειχαμε επιλέξει σαν γλώσσα γραφής μόνο Ελληνικά. Πήγαμε λοιπόν: Ρυθμίσεις - Γενικές - Γλώσσα - Γλώσσα γραφής, και φροντίσαμε να είναι τσεκαρισμένα και τα 4 κουτάκια. Επιλέξαμε πάλι Ελληνικά με απενεργοποιημένους εθνικούς χαρακτήρες (όπως ήταν δηλαδή) και ως δια μαγείας άρχισε να γράφει μόνο με κεφαλαία ελληνικά (αυτό δείχνει οτι είναι οκ). Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση May the Force be with us all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 paidia egw ekana update kai telos ta problimata toulaxiston ws twra den kolaei den kanei restart den kanei tipota ola mia xara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Σήμερα το πρωι κατέβασα το λογισμικό για αναβάθμιση, το εγκατέστησα και μου έβγαλε οτι υπάρχει νεα έκδοση λογισμικού. Το άφησα να κατεβάζει, με dial up έκανε περίπου 40 λεπτά και μόλις τέλειωσε. Ολα καλά και απροβλημάτιστα. Η καινούργια λέγεται R1AA008. Τώρα είναι πολύ πιο απλό από ότι ήταν μέσω της σελίδας της SE. ΄ Καλημέρα και Χρονια Πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wlp5 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Πήγα και γω στην ericsson πάτρας. Αυτή στο ταμείο δεν ήξερε τι τις γινόταν, μάλιστα μου είπε ότι δεν υπάρχει λογισμικό φόρτισης με ένα ειρωνικό χαμόγελο. Ο υπεύθυνος όμως κατάλαβε αμέσως όταν του εξήγησα το πρόβλημα φόρτισης και το πήραν το πρωί. Το πήρα πίσω το απόγευμα και φόρτισε φουλ για πρώτη του φορά. Ευχαριστώ φίλε clio1400 για τη βοήθεια. Όσοι άλλοι έχετε πρόβλημα φόρτισης τραβάτε και εσείς... Κάντε backup πρώτα γιατί εμένα μου σβήσαν τις ρυθμίσεις και τηλέφωνα. Ευτυχώς είχα κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 μήπως λές αυτό; http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=123745 μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Παιδιά, για κάποιον που θα πιάσει για πρώτη φορά στα χέρια του το κινητό,καινουργιο, τι πρέπει να κάνει? Μια σειρα που εχω στο μυαλο μου ειναι: 1) Να φορτισει το κινητο 2) Να περασει τους απαραιτητους drivers στον υπολογιστη 3) Να περάσει στο κινητο το τελευταιο firmware που υπαρχει 4) Να γινουν οι ρυθμισεις και να περαστουν μεσω outlook οι επαφες απο το παλιο κινητο Καποιο αλλο τιπ/συμβουλη? Υπαρχει καποιος τροπος για να καταλαβουμε εξ'αρχης αν υπαρχει αυτο το προβλημα που αναφερετε με την φορτιση? Ευχαριστω :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Είχαμε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα (όπως οι περισσότεροι) με το W550i της κοπέλας μου. Ο,τι και να κάναμε, αυτό έγραφε 70 χαρακτήρες, ακόμα και με απενεργοποιημένους τους εθνικούς, επειδή τελικά ειχαμε επιλέξει σαν γλώσσα γραφής μόνο Ελληνικά. Πήγαμε λοιπόν: Ρυθμίσεις - Γενικές - Γλώσσα - Γλώσσα γραφής, και φροντίσαμε να είναι τσεκαρισμένα και τα 4 κουτάκια. Επιλέξαμε πάλι Ελληνικά με απενεργοποιημένους εθνικούς χαρακτήρες (όπως ήταν δηλαδή) και ως δια μαγείας άρχισε να γράφει μόνο με κεφαλαία ελληνικά (αυτό δείχνει οτι είναι οκ). Ελπίζω να βοήθησα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά τα έχω κάνει ήδη αυτά που λες...Το πρόβλημα είναι ότι Κάθε φορα που γράφω μήνυμα πρέπει να κάνω όλες αυτές τις ρυθμίσεις πάλι ένώ είναι ήδη προεπιλεγμένες..! Αλλιώς έχω πρόβλημα....:wacko: Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfula Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 kai egw simera pira to w800i proigumenos ixa to 6230 pisteuw na eksikoiwthw grigora:) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Παιδιά βοήθεια!!! Μου έσπασε το τζάμι μπροστά.Το καλύπτει η εγγύηση ή θα πληρώσω?Ειναι ακριβό? Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Παιδιά βοήθεια!!! Μου έσπασε το τζάμι μπροστά.Το καλύπτει η εγγύηση ή θα πληρώσω?Ειναι ακριβό? E δυστυχως ...θα το πληρωσεις.. εκτος αν εσπασε μονο του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfula Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 παιδια βοηθεια!!! προσπαθω να στειλω αρχεια & εφαρμογες στο PC μου αλλα και σε αλλα κινητα (ακομη και σε ericsson) μεσω bluetooth αλλα το δικο μοθ δεν ανταποκρινεται!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfula Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 παιδια βοηθεια!!! προσπαθω να στειλω αρχεια & εφαρμογες στο PC μου αλλα και σε αλλα κινητα (ακομη και σε ericsson) μεσω bluetooth αλλα το δικο μοθ δεν ανταποκρινεται!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts