Jump to content

wlp5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wlp5

  1. Flash όταν πας να βγάλεις φωτογραφία ανοίγει με τη δίεση # , δε χρειάζεσαι shortcut. Αν εννοείς χωρίς να έχεις την κάμερα ανοιχτή, τότε φτιάξε shortcut όπως είπε και ο από πάνω.
  2. Μόλις το έκανα κι αυτό αλλά δεν έγινε τίποτα δυστυχώς. Από ψάξιμο στο ιντερνετ φοβάμαι ότι αρκετά 750/800αρια έχουν παρόμοιο πρόβλημα και οι μοναδικοί που το λύσανε το κάναν με κολητήρι στην πλακέτα, τρέχα γύρευε δηλαδή...
  3. καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα w800i και έχω το εξής πρόβλημα, το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά bluetooth handsfree από διαφορετικές μάρκες και με 3 δε δουλεύει σωστά. Πιο συγκεκριμένα δουλεύει για το πρώτο λεπτό αλλά μετά από 1-10 λεπτά σταματάει να προωθεί τους ήχους στο handsfree ενώ φαίνεται ακόμα συνδεμένο από το εικονίδιο στην οθόνη. Αν προσπαθήσω να κλείσω το bluetooth στο κινητό , προσπαθεί λέει να κάνει αποσύνδεση και κολλάει εκεί. Παρόμοια προβλήματα και σε σύνδεση με PC, δουλεύει μια χαρά, κάνω μεταφορά , συγχρονισμό αλλά αν το αφήσω χωρίς να κάνει τίποτα μετά από 10 λεπτά δεν μπορεί ο υπολογιστής να το ξαναβρει. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς στα bluetooth settings αλλά τα ίδια. Τρέχω το τελευταίο firmware του SEUS, BC002 αν θυμάμαι καλά. Καμιά ιδέα κανείς ?
  4. Κι εμένα μου φαινόταν περίεργο αυτό το λογισμικό φόρτισης. Για την ιστορία, το software info στο κινητό μου, εκεί που λέει τις εκδόσεις λογισμικού, έμεινε αμετάβλητο, απλά το κινητό έφτιαξε... Επίσης για την ιστορία, στις 3-4 μέρες χρήσης, δεν έχω βρει κανένα άλλο πρόβλημα, κανένα κόλλημα ή περίεργη συμπεριφορά. Το θέμα με το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε αν απλά είναι μια λάθος ένδειξη ή κάτι χειρότερο, δηλαδή φορτίζει πλήρως η μπαταρία και το κινητό απλά δείχνει λάθος ή για κάποιο λόγο το κινητό σταματάει τη φόρτιση σε κάποιο σημείο. Επίσης τα τσαφ-τσαφ που ακουγόταν από το φορτιστή άμα έβαζες το αυτί σου κοντά (ακούγονταν μόνο όταν έφτανε στο σημείο που κόλλαγε η φόρτιση) ήταν λίγο ανησυχιτικά. Το τηλέφωνο στην Πάτρα είναι 2610 322177. Πάρτε αλλά προσοχή στον κέρβερο που θα το σηκώσει. Με αυτή δεν θα βγάλετε άκρη, αν τη ζορίσετε λίγο όμως , θα σας συνδέσει με τα παιδιά που τα φτιάχνουν όπου μάλλον θα βρείτε τη λύση. Α, επίσης η αναφορά επισκευής που πήρα γράφει στο πεδίο "Σύμπτωμα βλάβης:" Software problem, άλλη μια ένδειξη ότι έγινε κάπου μια αναβάθμιση. Καλή τύχη... ΥΓ: Σύμφωνα με την αναφορά κατασκευής, το δικό μου είναι κατασκευής 05w45, δεν το επιβεβαίωσα κάτω από τη μπαταρία αλλά φαίνεται ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στην τελευταία φουρνιά, δεν αποκλείεται αν όντως υπάρχει λογισμικό φόρτισης, το δικό μου να είχε κάποια καινούρια έκδοση που είχε bug και τα παιδιά να έβαλαν την προηγούμενη.
  5. Από ότι καταλαβαίνω, δεν ξέρεις αν γενικά δουλεύει το bluetooth στο κινητό σου. Νομίζω το πιο απλό που μπορείς να κάνεις αν έχεις πρόσβαση σε w550 είναι να δοκιμάσεις πρώτα με αυτό. Δηλαδή προσπάθησε να στείλεις αρχεία μεταξύ των δύο τηλεφώνων (ας πούμε μια εικόνα από την κάμερα) και προς τις δύο κατευθύνσεις. Είναι μάλλον το πιο ασφαλές, καθώς πιο συμβατά τηλέφωνα δύσκολα θα βρεις. Αν δεν δουλέψει αυτό, τότε μάλλον έχει πρόβλημα το τηλέφωνο. Αν όμως τα καταφέρεις, τότε μάλλον το πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου ή σε κάτι που κάνεις λάθος. Το PC σου το βλέπει το κινητό σαν συσκευή ? Πριν δοκιμάσεις να στείλεις σιγουρέψου ότι μπορείς απλά να δεις το τηλέφωνο στο PC.
  6. Για την ακρίβεια το περιστατικό είχε ως εξής. Γινόταν ψιλοπανικός όταν πήγα και επειδή είχε έρθει ο manager μίλησα πρώτα με αυτόν ενώ η άλλη εξυπηρετούσε κάποιον άλλο. Του λέω "δε φορτίζει πλήρως, του χω κάνει αναβάθμιση firmware, μου πανε ότι το φτιάχνετε σε 10 λεπτά με λογισμικό φόρτισης", απλά μου έγνεψε ναι, έδειξε ότι κατάλαβε και μου πήρε την απόδειξη αγοράς για φωτοτυπία. Φεύγοντας αυτός, η άλλη με ρωτάει για να κόψει το χαρτί επισκευής, τι να γράψει, της λέω "αναβάθμιση λογισμικού φόρτισης", μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, μόνο αναβάθμιση λογισμικού υπάρχει. Μέχρι να προλάβω να της εξηγήσω ότι αυτό το έκανα μόνος μου, αυτή φώναξε στον manager τι να γράψει και αυτός της είπε μόνος του, "λογισμικό φόρτισης" και φυσικά αυτή έγραψε στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ένα σκέτο "ΦΟΡΤΙΣΗ" :blink: Αγχώθηκα λίγο όταν γύρισα σπίτι για το αν θα καταλάβουν τι πρόβλημα υπάρχει ή αν απλά θα το βάλουν στην πρίζα, θα δουν ότι φορτίζει και θα μου το ξαναγυρίσουν όπως είναι. Τελικά όλα καλά, τα παιδιά μέσα φαίνεται ότι ξέρουν τι κάνουν. Από την μία την καταλαβαίνω με τον χαμό που γίνεται εκεί. Όσο περίμενα στην ουρά άκουσα πιτσιρικάδες να της λένε τα πιο κουφά και έναν άλλο τύπο ο οποίος ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάμματα γιατι χρειαζόταν αντικατάσταση (μάλλον για 2η φορά) το k750 του και έπρεπε να περιμένει 10 μέρες γιατί στην αθήνα κάναν απογραφή. Του δίναν ένα παλιό t65 για να κάνει τη δουλειά του αλλά αυτός είχε κολλήσει εκεί και κλαιγόταν. Όχι ότι είναι σωστό μηχάνημα τόσο ακριβό να σε ταλαιπωρεί τόσο, αλλά ένα τηλέφωνο είναι, δε χάθηκε κι η ζωή μας αν χρησιμοποιήσουμε ένα παλιότερο για 10 μέρες. Τελωσπάντων, από την άλλη θα μπορούσε να είναι πιο ήρεμη και πιο ευγενική , για να μη σπάει και τα δικά μας νεύρα.
  7. Για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει θα ήταν καλό να περιγράψεις που ακριβώς εμφανίζεται το πρόβλημα. Δηλαδή, τι ακριβώς προσπαθείς να στείλεις, που είναι αποθηκευμένο, τι ακριβώς πατάς για να προσπαθήσεις να το στείλεις και τι σου απαντάει το κινητό. Γενικά όλη τη διαδικασία που ακολουθείς, όσο πιο αναλυτικά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σε βοηθήσει κάποιος. Υπάρχουν χίλιοι λόγοι που δεν μπορείς να στείλεις κάτι και οι περισσότεροι είναι δικά μας λάθη και όχι πρόβλημα του τηλεφώνου.
  8. Πήγα και γω στην ericsson πάτρας. Αυτή στο ταμείο δεν ήξερε τι τις γινόταν, μάλιστα μου είπε ότι δεν υπάρχει λογισμικό φόρτισης με ένα ειρωνικό χαμόγελο. Ο υπεύθυνος όμως κατάλαβε αμέσως όταν του εξήγησα το πρόβλημα φόρτισης και το πήραν το πρωί. Το πήρα πίσω το απόγευμα και φόρτισε φουλ για πρώτη του φορά. Ευχαριστώ φίλε clio1400 για τη βοήθεια. Όσοι άλλοι έχετε πρόβλημα φόρτισης τραβάτε και εσείς... Κάντε backup πρώτα γιατί εμένα μου σβήσαν τις ρυθμίσεις και τηλέφωνα. Ευτυχώς είχα κάνει...
  9. Δε νομίζω να είναι θέμα εικονιδίου γιατί και η ένδειξη % δεν δείχνει σωστά. Εμένα το κινητό είναι καινούριο, την πρώτη φόρτιση έκανα και το έβγαλα μετά απο 3 ώρες όταν είδα ότι έμενε πια κολλημένο. Περίεργες ενδείξεις φόρτισης έδινε και από το USB , οπότε μάλλον δεν φταίει ούτε ο φορτιστής. Είχα την Ν35 και τώρα πέρασα την τελευταία αλλά θα περιμένω να ξεφορτιστεί πριν ξαναεπιχειρίσω αύριο να δω μήπως έφτιαξε τίποτα.
  10. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Υποθέτω ότι εννοείς την ericsson στη γούναρη. Θα πεταχτώ την τρίτη να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
  11. Όχι και αποστρατεία. Τώρα είναι που θα πάρει προαγωγή και θα αναλάβει τις επικίνδυνες αποστολές, παραλίες τα καλοκαίρια, χιόνια το χειμώνα κτλ. Κι όποιος αντέξει... Αν και κάτι μου λέει ότι θα αντέξει περισσότερο απ το w800...
  12. Γεια χαρά σε όλους. Μόλις παράγγειλα ένα w800 για να αντικαταστήσει το πιστό μου t39m το οποίο έκλεισε αυτά τις μέρες τα 4α γενέθλιά του. Με συντρόφεψε πιστά και είμαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιήσω πάλι κάπου. Μετράει 17000 περιστροφές στο πορτάκι, και είδε την ευρώπη, το μεξικό και τις μισές ΗΠΑ. Πιθανόν αν δεν άρχιζε τελευταία τα κόλπα, να μην το άλλαζα. Εξηγώ - Η μπαταρία αν και αντέχει ακόμα, δεν φτάνει πια τη βδομάδα που έφτανε παλιότερα. Τη φρόντιζα πάντα και δε το φόρτιζα ποτέ άσκοπα, και πάντα φουλ φόρτιση το βράδι. - Σταμάτησε να αναγνωρίζει κάποια νούμερα. Ενώ έχουν περαστεί όπως όλα τα άλλα, ονόματα που τα έδειχνε πέρυσι με το όνομα, τώρα δείχνει απλά το νούμερο όταν σε καλούν και στις λίστες κλήσεων. - Κάποια άλλα μικροπερίεργα που μπορεί να οφείλονται όμως και σε ταλαιπωρημένες sim - Το bluetooth δεν βλέπει μερικά handsfree. Δεν ξέρω όμως αν τα έβλεπε και παλιότερα. - Εδώ και δυο χρόνια, του λείπει το κουμπί της έντασης στο πλάι. Μικρό το κακό. Θεωρώ από τις πιο πετυχημένες αγορές μου το t39m. Ελπίζω και το w800 έστω να πλησιάσει το πόσο ικανοποιημένος έμεινα από το 39αρι.
×
×
  • Create New...