fou Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βρε παιδιά ! Βρε παιδιά ! Το γαλάζιο τριγωνάκι είναι το η κάλυψη GPRS του δικτύου στο σημείο λήψης του τηλεφώνου μας!. Με απλά λόγια σημαίνει ότι το τηλέφωνό μας έχει δυνατότητα σύνδεσης GPRS.!! Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που οι παλιότεροι των Erricson (με δυνατότητα GPRS όπως Τ65, Τ68 κλπ) και οι νεότεροι των SE (Τ610 Τ630 P800 κλπ) δεν το ανέφεραν, από τι στιγμή που είναι ένα από τα "κλασικά" χαρακτηριστικά σύμβολα τις εταιρίας που ασχολούμαστε.! Τώρα θα ρωτήσει κάποιος (ίσως ο φίλος μας που ρώτησε παραπάνω) γιατί ξαφνικά το εμφάνισε ενώ πριν δεν υπήρχε? Αυτό πραγματικά μου κάνει εντύπωση αλλά ποιός ξέρει, μπορεί να μην υπήρχε τέτοια δυνατότητα στο δίκτυο της περιοχής λήψης του φίλου μας και "ξαφνικά" να την ενεργοποίησαν. Αλήθεια.! Από ποιά περιοχή λαμβάνεις σήμα ? Τωρα με εστειλες!! Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι ακριβως ποτε δεν το ειχε. Παντως τωρα εδω και 3 μερες ειμαι στο σπιτι μου (Ευοσμος - Θεσσαλονικη ) και δενεχει φυγει ποτε. θα το προσεξω. Ευχαριστω. ΥΓ: Το μονο Σονυ που ειχα ηταν το Ζ1010 που δεν το βγαζει αυτο UPDATE: Τελικα προφανως δεν ειχε φυγει μονο του! Αν πας Ρυθμισεις-Συνδεσιμοτητα-Επικοιν Δεδομενων-Προτιμ. Υπηρεσια και διαλεξεις "Μονο GSM" , το τριγωνακι φευγει. Επαιζα σε καποια φαση με τις Ρυθμισεις και το ειχα βγαλει. Ξανα ευχαριστω που με βοηθησες, ετσι για να μου φυγει η απορια!!! Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Τωρα με εστειλες!! Η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι ακριβως ποτε δεν το ειχε. Παντως τωρα εδω και 3 μερες ειμαι στο σπιτι μου (Ευοσμος - Θεσσαλονικη ) και δενεχει φυγει ποτε. θα το προσεξω. Ευχαριστω. ΥΓ: Το μονο Σονυ που ειχα ηταν το Ζ1010 που δεν το βγαζει αυτο UPDATE: Τελικα προφανως δεν ειχε φυγει μονο του! Αν πας Ρυθμισεις-Συνδεσιμοτητα-Επικοιν Δεδομενων-Προτιμ. Υπηρεσια και διαλεξεις "Μονο GSM" , το τριγωνακι φευγει. Επαιζα σε καποια φαση με τις Ρυθμισεις και το ειχα βγαλει. Ξανα ευχαριστω που με βοηθησες, ετσι για να μου φυγει η απορια!!! Εγώ είχα την εντύπωση ότι γνωρίζεις σχετικά με το σύμβολο (ότι είναι για το gprs, αλλά δεν ήξερες γιατί δεν είναι διάφανο πλέον) :) Btw, την ρύθμιση που έκανες σχετικά με το "μόνο gsm", κάποιοι την επιλέγουν για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία. Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα, χωρίς να δω κάποια διαφορά, αν και σε ξένα φόρουμ, έλεγαν ότι η διαφορά υπάρχει και αν δεν έχει ανάγκη κάποιος το gprs, τότε καλό είναι να το απενεργοποιεί για να γλυτώνει μπαταρία. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Αναφέρεσαι στο πρόβλημα που είχες 2-3 εβδομάδες πριν, σχετικά με την αλλαγή πλακέτας; Ή έκανες Update το firmware από το σπίτι; Τι πρόβλημα υπάρχει ακριβώς; Στο ακουστικό ή στο ηχειάκι πίσω; anaferomai sto provlima poy eixa prin 1 mina . to piga gia anavathmisi epeidi den tin katafera apo spiti , kai mou evgalan alagi plaketas parola ayta den alaxe i akoustiki sto akoustiko paramenei se poli xamila epipida(makari na min douleye to ixiaki para to akoustiko) :cry: Παράθεση http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 anaferomai sto provlima poy eixa prin 1 mina . to piga gia anavathmisi epeidi den tin katafera apo spiti , kai mou evgalan alagi plaketas parola ayta den alaxe i akoustiki sto akoustiko paramenei se poli xamila epipida(makari na min douleye to ixiaki para to akoustiko) :cry: Δεν είναι μεγάλη η ένταση του ακουστικού πάντως (σε γενικές γραμμές). Αν μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιο άλλο w800i, ίσως θα ήταν καλύτερα για να δεις αν όντως είναι προβληματικό το ακουστικό του κινητού σου. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την κυκλοφορία του νέου firmware. Ίσως βάζοντας την νέα έκδοση, να δεις διαφορά. Αλλιώς, πρέπει να το ξαναπάς στο Sc να το κοιτάξουν (αν όντως είναι πολύ χαμηλή η ένταση, δεν νομίζω να μην το καταλάβουν στο Sc ώστε να το διορθώσουν). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Δεν είναι μεγάλη η ένταση του ακουστικού πάντως (σε γενικές γραμμές). Αν μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιο άλλο w800i, ίσως θα ήταν καλύτερα για να δεις αν όντως είναι προβληματικό το ακουστικό του κινητού σου. Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την κυκλοφορία του νέου firmware. Ίσως βάζοντας την νέα έκδοση, να δεις διαφορά. Αλλιώς, πρέπει να το ξαναπάς στο Sc να το κοιτάξουν (αν όντως είναι πολύ χαμηλή η ένταση, δεν νομίζω να μην το καταλάβουν στο Sc ώστε να το διορθώσουν). THANK'S FLORINAPERIS ;) Παράθεση http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα.Να ρωτησω,υπαρχει διαφορα μεταξυ του κ750 & w800 στην ληψη του βιντεο??Αν ναι ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη ποιοτητα ληψης?Και αν "μετατρεψουμε" το κ750 σε w800 τοτε θα εχουμε διαφορα στην ληψη του βιντεο και των φωτογραφιων??Δλδ μετατρεποντασ το θα εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο??Γιατι καπου το διαβασα μου φαινεται στο φορουμ.... Και τι προτεινετε απο τα 2 : κ750 με VL μενου(αν το παρω θα το ξεκλειδωσω στο "γνωστο" μαγαζακι...) η w800 (στο οποιο εχω βρει housing απο ebay για να το μετατρεψω εξολοκληρου σε μαυρο :cool: :cool: ) με κανονικο μενου?? Τι λετε???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα.Να ρωτησω,υπαρχει διαφορα μεταξυ του κ750 & w800 στην ληψη του βιντεο??Αν ναι ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη ποιοτητα ληψης?Και αν "μετατρεψουμε" το κ750 σε w800 τοτε θα εχουμε διαφορα στην ληψη του βιντεο και των φωτογραφιων??Δλδ μετατρεποντασ το θα εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο??Γιατι καπου το διαβασα μου φαινεται στο φορουμ.... Και τι προτεινετε απο τα 2 : κ750 με VL μενου(αν το παρω θα το ξεκλειδωσω στο "γνωστο" μαγαζακι...) η w800 (στο οποιο εχω βρει housing απο ebay για να το μετατρεψω εξολοκληρου σε μαυρο :cool: :cool: ) με κανονικο μενου?? Τι λετε???????????????? Εγω το μονο που θα σου πω ειναι ο λογος που πηρα εγω το w800 ενω πηγαινα για το κ750. Αν σε ενδιαφερει να ακους μουσικη απο το κινητο, η διαφορα της τιμης ειναι μικρη για τα παραπανω που δινει. Φυσικα η καρτα μνημης και τα υπεροχα ακουστικα που για μενα ειναι ολα τα λεφτα. Μονο τα ακουστικα να δεν κανω λαθος κανουν 40 ευρω σαν ακουστικα και παραπανω σαν handsfree. Δικια μου γνωμη χτυπα το w800 και αν τοσο πια δεν σου αρεσει η φατσα του , καντο μαυρο και καθαρισες. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Καλησπερα.Να ρωτησω,υπαρχει διαφορα μεταξυ του κ750 & w800 στην ληψη του βιντεο??Αν ναι ποιο απο τα 2 εχει καλυτερη ποιοτητα ληψης?Και αν "μετατρεψουμε" το κ750 σε w800 τοτε θα εχουμε διαφορα στην ληψη του βιντεο και των φωτογραφιων??Δλδ μετατρεποντασ το θα εχουμε χαμηλοτερη ποιοτητα ληψης βιντεο??Γιατι καπου το διαβασα μου φαινεται στο φορουμ.... Και τι προτεινετε απο τα 2 : κ750 με VL μενου(αν το παρω θα το ξεκλειδωσω στο "γνωστο" μαγαζακι...) η w800 (στο οποιο εχω βρει housing απο ebay για να το μετατρεψω εξολοκληρου σε μαυρο :cool: :cool: ) με κανονικο μενου?? Τι λετε???????????????? Από πλευράς υλικού (κάμερας) απ' όσο ξέρω τα τηλέφωνα είναι ίδια άρα ίδια ποιότητα τώρα όσον αφορά το λογισμικό τους εκεί υπάρχει διαφορά αλλά δεν νομίζω πως θα έχουν μεγάλες διαφορές στη ποιότητα! Μετατρέποντας το τηλέφωνο λογικά δεν θα δεις τπτ τραγικές αλλαγές στη ποιότητα! Βασικά δεν θα σου πρότεινα το vflive τηλέφωνο αλλά ότι και να κάνεις από τα παραπάνω χάνεις την εγγύηση οπότε ότι βρίσκεις πιο οικονομικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 παιδια σημερα ηρθε ενας ξαδερφος μου απο την γερμανια και ειχε κινητο το d750i το οποιο ειναι εμφανισιακα σαν το w800i με την διαφορα στα χρωματα..ειναι ασημενιο και blue electric και το καλημα της καμερας ειναι ιδιο σαν το w800i. τις φωτογραφιες τις επισυναπτω παρακατω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μονο τα ακουστικα να δεν κανω λαθος κανουν 40 ευρω σαν ακουστικα και παραπανω σαν handsfree. Δικια μου γνωμη χτυπα το w800 και αν τοσο πια δεν σου αρεσει η φατσα του , καντο μαυρο και καθαρισες. Τα ακουστικά πραγματικά τα σπάνε.....είναι ίσως ότι καλύτερο υπάρχει σε ακουστικά!!!! τα μπάσα τους ειναί απερίγραπτα.....! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 T-Mobile δεν ειναι? Τ-ελειο... συνιστω στην SE να το υιοθετησει Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Pio einai kalitero anamesa sto w800 kai k750i? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wew Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Βιντεο τραβαει σε αναλυση 176*144 και 128*96. Παιζει full screen αλλα οπως καταλαβαινεις λογο του οτι η αναλυση του κινητου ειναι 220*176 τα pixals φαινονται πιο μεγαλα. Τα παιχνιδια που ειναι για κ700 και φυσικα για κ750 & w800 παιζουν φυσικα full screen. Γενικα τα πιο πολλα java τωρα ειναι για τετοιες αναλυσεις και παιζουν ολα full.Μερικα αφηνουν πανω και κατω πολυ μικρο κενο. Φυσικα αν βαλεις Java για νοκια series 40 θα παιξουν στην πανω γωνια. Ελπιζω να βοηθησα. Σε ευχαριστω, με κατατοπισες πληρως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 παιδια σημερα ηρθε ενας ξαδερφος μου απο την γερμανια και ειχε κινητο το d750i το οποιο ειναι εμφανισιακα σαν το w800i με την διαφορα στα χρωματα..ειναι ασημενιο και blue electric και το καλημα της καμερας ειναι ιδιο σαν το w800i. τις φωτογραφιες τις επισυναπτω παρακατω.. Οντως πολυ καλο! Αληθεια αυτοι τα menu τα πειραζουν (σιγα μην δεν...)? Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourinio Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΟ PC??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μπορώ να συνδέσω και κανονικά ακουστικά στο κινητό πέρα από τα δικά του; Άκουσα ότι έχει line-out, δεν θα μπορούσα να συνδέσω ακουστικά εκεί; Επίσης, έχετε κάποιο σοβαρό παράπονο από το κινητό; Διάβαζα για το θέμα με την ξαφνική διαγραφή της κάρτας μνήμης, έχει διορθωθεί το πρόβλημα αυτό με νέο firmware μήπως; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Μπορώ να συνδέσω και κανονικά ακουστικά στο κινητό πέρα από τα δικά του; Άκουσα ότι έχει line-out, δεν θα μπορούσα να συνδέσω ακουστικά εκεί; Μπορεις να συνδεσεις οτι ακουστικα ή ηχεια (με line in εισοδο) θελεις. Με τα ηχεια του υπολογιστη γινεται φοβερη ανοιχτη ακροαση. Μπορεις να το συνδεσεις στο στερεοφωνικο σου, στην τηλεοραση (μονο για ηχο), στο στερεο του αυτοκινητου (αν εχει μπροστινη υποδοχη line-aux in), και οπου μπορεις να φανταστεις. Εγω μεχρι και στο μπανιο οταν ξυριζομαι το παιρνω με ηχιο μπαταριας. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 paidia meta apo to teleutaio update pou ekana arxisan ta problhmata opws na mou kolaei na mhn moutrexei eikones na mhn trexei video kai otan pezw mp3 me ton player na mou kanei remix apo mono tou.An eixe kaneis to idio problhma as pei . egw shmera ekana format thn karta kai perimeno na dw an kanei kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 T-Mobile δεν ειναι? Τ-ελειο... συνιστω στην SE να το υιοθετησει ναι ετσι ειναι..αλλα το κινητο κανει στην γερμανια 440euro!! σαν συσκευη και παρεχεται με hands free και με μια καρτουλα 64mb.δεν ειναι το w800 αλλα το k750 σε αλλο κοστουμι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Καλημέρα! Μια ερώτηση: Όταν λειτουργεί το ραδιόφωνο, αν πατηθεί παρατεταμένα το πλήκτρο της έντασης, η συσκευή βρίσκει τον επόμενο σταθμό. Υπάρχει τρόπος αντί να βρίσκει τον επόμενο σταθμό, να αλλάζει αποθηκευμένους σταθμούς? Ευχαριστώ! Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Καλημέρα! Μια ερώτηση: Όταν λειτουργεί το ραδιόφωνο, αν πατηθεί παρατεταμένα το πλήκτρο της έντασης, η συσκευή βρίσκει τον επόμενο σταθμό. Υπάρχει τρόπος αντί να βρίσκει τον επόμενο σταθμό, να αλλάζει αποθηκευμένους σταθμούς? Ευχαριστώ! οχι δεν γινεται,τους αποθηκευμενους σταθμους μπορεις να τους βρεις στα γρηγορα πατωντας τα νουμερα που τους εχεις αποθηκευσει στο τηλεφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 akyro vrika apadisi Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsop69 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 paidia epeidei ta hadrfree ta paiksane kserete an poulane eksw ta akoustika me ta karfia???ayta poy exei mesa stin siskeyasia mono ta akoustika an poulane?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Παντως εμενα τα ακουστικα του μου φανηκαν απαραδεκτα.Εβαλα τα ακουστικα απο το ipod μου και η διαφορα ηταν τεραστια.Οποιος δεν εχει ipod προτεινω να αγορασει τα ακουστικα του και να τα δοκιμασει στο κινητο.Απλα καμμια σχεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wew Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Σημερα διαπιστωσα ο,τι πολλοι αλλοι πριν απο μενα, οτι δηλαδη η vodafone δεν το εχει "διαθεσιμο".Πηρα τηλ. να ρωτησω αν ηρθε το κινητακι μου (μου ειχε πει μια υπαλληλος οτι θα ερθει τριτη ή πεμπτη) και η υπευθυνη του καταστηματος μου ειπε ο,τι οχι μονο δεν ηρθε σημερα αλλα μπορει να μην ερθει και καθολου γιατι δεν υπαρχουν πολλα κομματια :blink: :blink: !Τρελαθηκα :wacko: ! Τι εγινε ρε παιδια, συλλεκτικο κομματι θα καταντησει το κινητο :mad: :mad: ??Μαλλον θα πρεπει να κανω υπομονη γιατι εχω επιδοτηση απο εκει :( ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts