c.a.D.J. Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 poso to latreuo to kinitaki.parolo pou pleon tha paro k800, to w800 mamaei.re paidia epesa mesa sto nero tou nipthra olo, ekana 2 sec mexri na to vgalo kai den katalave tipota....epos dn epa8e tpt ??? isws deis diafora se ligo kairo... se enan filo m tou mpike ugrasia (eixew to kin mesa sto mpanio k apo tous udratmous...) tou alla3an plaketa klp klp k meta apo ligo kairo papala.... ti na s pw eisai polu tuxeros... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 οκ ευχαριστουμε. Αν παμε εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10245 μπορούμε να κανουμε σωστη αναβάθμιση? (μου φαινεται λιγο διαφορετικη η διαδικασια αποτι περιγραφεται στο πιο πανω foroum που μας δωσατε) Δεν είπες για ποιο κινητό ενδιαφέρεσαι. Αλλά για την διαδικασία της αναβάθμισης αν πας στο site της SE θα βγάλεις άκρη. Έχεις δίκιο σ' αυτό. Από τότε που γράφηκε το FAQ αλλάξανε μερικά πραγματάκια. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakoribo7 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 αν κανεις την μετατροπη απο κ750ι σε w800i μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω την sony apo to internet η θα υπαρξει προβλημα και θα χαλασει το κινητο?ξερει καποιοσ να μου πει?........!!!!!γιατι το εκανα αναβαθμιση και αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 dn epa8e tpt ??? isws deis diafora se ligo kairo... se enan filo m tou mpike ugrasia (eixew to kin mesa sto mpanio k apo tous udratmous...) tou alla3an plaketa klp klp k meta apo ligo kairo papala.... ti na s pw eisai polu tuxeros...koita mou ekleise simera 2 fores. omos mallon den ekane kali epafi i mpataria. evala ena xartak ikai einai apo tote pali komple.tipotaden exei pathei. ti na sou po... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 αν κανεις την μετατροπη απο κ750ι σε w800i μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω την sony apo to internet η θα υπαρξει προβλημα και θα χαλασει το κινητο?ξερει καποιοσ να μου πει?........!!!!!γιατι το εκανα αναβαθμιση και αξιζει. δεν παθαινει απολυτως τιποτα.αλλωστε το k750i & w800i φορανε το ιδιο firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wlp5 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα w800i και έχω το εξής πρόβλημα, το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά bluetooth handsfree από διαφορετικές μάρκες και με 3 δε δουλεύει σωστά. Πιο συγκεκριμένα δουλεύει για το πρώτο λεπτό αλλά μετά από 1-10 λεπτά σταματάει να προωθεί τους ήχους στο handsfree ενώ φαίνεται ακόμα συνδεμένο από το εικονίδιο στην οθόνη. Αν προσπαθήσω να κλείσω το bluetooth στο κινητό , προσπαθεί λέει να κάνει αποσύνδεση και κολλάει εκεί. Παρόμοια προβλήματα και σε σύνδεση με PC, δουλεύει μια χαρά, κάνω μεταφορά , συγχρονισμό αλλά αν το αφήσω χωρίς να κάνει τίποτα μετά από 10 λεπτά δεν μπορεί ο υπολογιστής να το ξαναβρει. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς στα bluetooth settings αλλά τα ίδια. Τρέχω το τελευταίο firmware του SEUS, BC002 αν θυμάμαι καλά. Καμιά ιδέα κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 αν κανεις την μετατροπη απο κ750ι σε w800i μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω την sony apo to internet η θα υπαρξει προβλημα και θα χαλασει το κινητο?ξερει καποιοσ να μου πει?........!!!!!γιατι το εκανα αναβαθμιση και αξιζει. Παλαιότερα μετά την μετατροπή ΔΕΝ μπορούσες να εκτελέσεις αναβάθμιση μέσω SEUS. Το σύστημα απλά δεν προχωρούσε σε αναβάθμιση από τη στιγμή που διαπίστωνε πως το IMEI σου αντιστοιχούσε σε K750 και όχι σε W800 που αναγνώριζε. Σήμερα μετά την μετατροπή αν πας να κάνεις αναβάθμιση το σύστημα σε αναγνωρίζει σαν Κ750 (!!!) και σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις. Εγώ δεν το δοκίμασα να συνεχίσω φοβούμενος πως θα με "υποβάθμιζε" πάλι σε Κ750. Αν κανένας το δοκίμασε ας μας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα w800i και έχω το εξής πρόβλημα, το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά bluetooth handsfree από διαφορετικές μάρκες και με 3 δε δουλεύει σωστά. Πιο συγκεκριμένα δουλεύει για το πρώτο λεπτό αλλά μετά από 1-10 λεπτά σταματάει να προωθεί τους ήχους στο handsfree ενώ φαίνεται ακόμα συνδεμένο από το εικονίδιο στην οθόνη. Αν προσπαθήσω να κλείσω το bluetooth στο κινητό , προσπαθεί λέει να κάνει αποσύνδεση και κολλάει εκεί. Παρόμοια προβλήματα και σε σύνδεση με PC, δουλεύει μια χαρά, κάνω μεταφορά , συγχρονισμό αλλά αν το αφήσω χωρίς να κάνει τίποτα μετά από 10 λεπτά δεν μπορεί ο υπολογιστής να το ξαναβρει. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς στα bluetooth settings αλλά τα ίδια. Τρέχω το τελευταίο firmware του SEUS, BC002 αν θυμάμαι καλά. Καμιά ιδέα κανείς ? Ένα "φρεσκάρισμα" στο fw ίσως σου λύσει το πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wlp5 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ένα "φρεσκάρισμα" στο fw ίσως σου λύσει το πρόβλημα!! Μόλις το έκανα κι αυτό αλλά δεν έγινε τίποτα δυστυχώς. Από ψάξιμο στο ιντερνετ φοβάμαι ότι αρκετά 750/800αρια έχουν παρόμοιο πρόβλημα και οι μοναδικοί που το λύσανε το κάναν με κολητήρι στην πλακέτα, τρέχα γύρευε δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfula Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 geia sas..........mia vohtheia tha hthela.....................................mhpws tha borouse na mou pei kaneis pou borw na vrw ious gia nokia???????????????????????????????????????????kai fysika kai antiviotika........................:cry: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 nomizw poulane plaisio antiviwtika Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 geia sas..........mia vohtheia tha hthela.....................................mhpws tha borouse na mou pei kaneis pou borw na vrw ious gia nokia???????????????????????????????????????????kai fysika kai antiviotika........................:cry: :O :rolleyes: :blink: :wacko: :cry: :cold: :google: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfula Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 :rolleyes: :blink: :wacko: :cry: :cold: :google: raver se eyxaristw para poly.............me katatopises plhrws................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 omorfula ennoei na psakseis to sto google;) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Καλημέρα σας! Υπάρχει μήπως καμιά ιδεά στο γιατί το κινητό ΔΕΝ μπαίνει σε supermode ενώ νωρίτερα έμπαινε; Επίσης, τις τελευταίες φορές που έμπαινε, όταν πείραζα τη ρύθμιση FPS&SlowShutter (-1,3EV) το κινητό πάγωνε και έκανε επανεκκίνηση... Γιατί λέτε; Θέλετε να το συζητήσουμε; :) Πάντος αν υπάρχει καμιά γνώμη, θα ήθελα να την διαβάσω... Ευχαριστώ κύριοι... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Καλημέρα σας! Υπάρχει μήπως καμιά ιδεά στο γιατί το κινητό ΔΕΝ μπαίνει σε supermode ενώ νωρίτερα έμπαινε; Επίσης, τις τελευταίες φορές που έμπαινε, όταν πείραζα τη ρύθμιση FPS&SlowShutter (-1,3EV) το κινητό πάγωνε και έκανε επανεκκίνηση... Γιατί λέτε; Θέλετε να το συζητήσουμε; :) Πάντος αν υπάρχει καμιά γνώμη, θα ήθελα να την διαβάσω... Ευχαριστώ κύριοι... Η επανεκκινηση ειναι συμπτωματα "αρρωστου" κινητου.μια αναβαθμιση θα ελυνε το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Αχ, έκανα και ξαναέβαλα τον supermode 8.52 αλλά πάλι τίποτα. Βασικά το πρόβλημά μου είναι οτι η κάμερα ΔΕΝ μπορεί να μπει σε supermode με τον συνδιασμό σε οριζόντια θέση... Η λύση είναι να πειράξω το .dat αρχείο ώστε να μπαίνει κατ' ευθείαν σε supermode λες; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 dokimase to douleiei mia xara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 geia sas..........mia vohtheia tha hthela.....................................mhpws tha borouse na mou pei kaneis pou borw na vrw ious gia nokia???????????????????????????????????????????kai fysika kai antiviotika........................:cry: :O Mipos theleis kai kamia atomiki bomba? kanena ouzi isws? Alla an epimeneis na breis io gia bale sto google, i am a mazoxas and i want virus to send to my ex and enemies. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τωρα γινεσε κακός..:p Θα θέλει ιό για να χαλάσει κάποιο κινητό σε κάποιων ανεπιθύμητο ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τώρα που λέμε και για ιούς,ούτε το 810 ούτε το 850 παίρνει ιούς σωστά? Ούτε κατα διάνοια? 10000%? γιατί μου έστειλαν ένα sis αρχείο και παρόλο που τα ξανα είπαμε έχω κάποια ανησυχια:O Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Τώρα που λέμε και για ιούς,ούτε το 810 ούτε το 850 παίρνει ιούς σωστά? Ούτε κατα διάνοια? 10000%? γιατί μου έστειλαν ένα sis αρχείο και παρόλο που τα ξανα είπαμε έχω κάποια ανησυχια:O καμια ανησυχια να μην εχεις.και να το δεχτεις το αρχειο...θα σου πει σφαλμα εφαρμογης/μη αποδεκτο αρχειο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 καμια ανησυχια να μην εχεις.και να το δεχτεις το αρχειο...θα σου πει σφαλμα εφαρμογης/μη αποδεκτο αρχειο.:) ΜΜμ, κατέβηκε και πήγε στα others και έγραφε στις πληροφορίες sis. Μάλλον αδρανές θα΄ήταν. Η πλάκα ήταν οτι Καθόμασταν σενα κατάστημα 5 άτομα και μόλις μπήκε ένας γνωστός στο κατάστημα ο φίλος μου δέχτηκε τον ιό αλλά το αρνήθηκε. Ήμουν ο μόνος που ήξερε απο τέτοια και γιαυτό στην αρχή εγώ έβρισα ποιος ..... να είναι. και κανένας δεν είχε symbian ρώτησα αυτόν που ήρθε τι΄κινητό είχε και μάλλον απο τον φόβο του που ήμουν ψηλο νευριασμένος είπε οτι έχει το 6600 αλλά δεν τοχε μαζί του. Μετά μας το είπε αλλά έλεγε πως δεν εΙναι εκείνος. Πράγματι δεν τον έστελε επίτηδες αλλά αυτός ήταν. Χαρακτηριστικά είπε οτι δεν έχει γιατί άμα βγαίνει έξω του έρχονται 20 μηνύματα για ιούς. :lol: :lol: Άσχημο πράγμα η άγνοια:ninja: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakoribo7 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 αν κανεις αναβαθμιση απο κ750 σε w800 σε κινητο me cid49 red με ποιο προγραμμα μπορεις να αλλαξεις τους drivers thn cameras,να αλλαξεις media player,να ρυθμισης καλυτερα τον ηχο,να αλλαξεις τα εικονιδια του κινητου κτλ και πως?αν κανω αναβαθμιση απο το ιντερνετ απο την sony θα κερδισω τιποτα?αλλαζει κατι?ευχαριστω και μπραβο για την καλη δουλεια σας........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 αν κανεις αναβαθμιση απο κ750 σε w800 σε κινητο me cid49 red με ποιο προγραμμα μπορεις να αλλαξεις τους drivers thn cameras,να αλλαξεις media player,να ρυθμισης καλυτερα τον ηχο,να αλλαξεις τα εικονιδια του κινητου κτλ και πως?αν κανω αναβαθμιση απο το ιντερνετ απο την sony θα κερδισω τιποτα?αλλαζει κατι?ευχαριστω και μπραβο για την καλη δουλεια σας........ Far manager με SEFP. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts