Jump to content

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

tipoliani
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 86
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ γιατί όποτε πάω Άθωνος δεν το καταφέρνω αυτό; Πάντα μας βγαίνει 20 ευρώ το άτομο! Τι δεν κάνουμε σωστά; :rolleyes:

Αν κρινω απο τη φορα που πηγαμε μαζι, μαλλον πινουμε λιγακι παραπανω :lol: :lol: :lol:

30 Ευρω το ατομο ε?? Ομολογω οτι 30 ευρω δεν εχω πληρωσει ποτε σε ταβερνα, οσο και να φαγαμε/ηπιαμε. Νομιζω το μεγιστο που μπορει να δωσει καποιος σε τετοια μαγαζια ειναι περιπου 20 Ευρω/ατομο και μαλλον λεω πολλα! Για νορμαλ καταστασεις, περιπου 12-13 ευρω/ατομο βγαινει.

Να μαι πάλι!

@Nrg, έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην Εγνατία, συμπαθητικό αλλά τίποτα σπουδαίο.

Όσο για τις τιμές που συζητούσατε, στο Ούζου Μέλαθρον πληρώσαμε 35 ευρώ, δύο άτομα, αλλά είχαμε πάρει πράγματα σίγουρα για 3 άτομα- δύο πιάτα δεν τα αγγίξαμε σχεδόν..(Παρεμπιπτόντως τα ίδια ακριβώς πληρώσαμε και στο "Μόλυβο", πάλι με πολλά πιάτα). Σε αντίστοιχο του Ψυρρή (και όχι και τόσο καλό ίσως) θα είχαμε πληρώσει σίγουρα 50. Ενδεικτικό είναι ότι στα περισσότερα μεζεδοπωλεία της Αθήνας δεν βρίσκεις πιάτο κάτω από 6-7 ευρώ (ό,τι και να'ναι), ενώ τα ορεκτικά στο Μέλαθρον ήταν γύρω στα 4...

Τέλοσπάντων, γενικώς οι τιμές στην Αθήνα έχουν ξεφύγει τελείως.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Τι να σου πω βρε Πέτρο.. Εγώ όσες φορές πήγαινα Άθωνος (στον Πίνακα σχεδόν πάντα), πληρώναμε 10-15 ευρώ το άτομο. (Έχω όμως ένα χρόνο να πάω:))

και εμεις 15/ατομο μας βγαινει και σκαμε!!

Α ρε σαν την Θεσσαλονικη δεν εχει πουθενα!!!!!!!!!!!

ο Πετρακης μαλλον τρωει πολυ! :p

Never Give Up:!:

Join friend!

Στη Θεσσαλονίκη μια χαρά είναι οι τιμές.

Εγώ πήγα για φαγητό στη Κρήνη, σε ένα μαγαζί που είναι στο δρόμο για το ναυτικό όμιλο, δεν θυμάμαι όνομα, και πληρώσαμε 2 άτομα περίπου 35 ευρώ. Ήπιαμε και τα ούζα μας :)

Στην Αθήνα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είχα πάει στο Περι... Ψυρρή και δυο άτομα πληρώσαμε 60 ευρώ. Άσε που δεν μου άρεσε και το φαγητό. Στο κρασοπουλιό του κόκκορα είναι πολύ καλύτερα αλλά οι τιμές πολύ τσιμπημένες :( Ένα πιάτο έχει περίπου 10 ευρώ για να μην πω και παραπάνω!

Isolde τσουρεκάκι από τον Τερκενλή πήρες?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Isolde τσουρεκάκι από τον Τερκενλή πήρες?

Χαχα! Εννοείται! Και όταν γύριζα, στο τρένο, δεν ήμουν μόνο εγώ με σακούλες από τον Τερκενλή.:lol:

Και συμφωνώ για το Κρασοπουλιό του Κόκκορα που ανέφερες, είναι πολύ καλό αλλά σίγουρα γύρω στα 20-25 ευρώ το άτομο, για να μη σχολιάσω για το Ζείδωρον που είναι πανάκριβο και ούτε καν τόσο καλό.

Χαχα! Εννοείται! Και όταν γύριζα, στο τρένο, δεν ήμουν μόνο εγώ με σακούλες από τον Τερκενλή.:lol:

Και συμφωνώ για το Κρασοπουλιό του Κόκκορα που ανέφερες, είναι πολύ καλό αλλά σίγουρα γύρω στα 20-25 ευρώ το άτομο, για να μη σχολιάσω για το Ζείδωρον που είναι πανάκριβο και ούτε καν τόσο καλό.

Όντως γίνεται χαμός στο τρένο από σακούλες του Τερκενλή! Από μέτρα μακρυά μυρίζει το άτιμο. Δεν γίνεται να περάσεις και να μην πάρεις!!! Αχχχχχ!!! Να είχαμε ένα κομματάκι τώρα :rolleyes:

Πάντως στο Κρασοπουλιό η κοκκοροσαλάτα είναι τέλεια!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως γίνεται χαμός στο τρένο από σακούλες του Τερκενλή! Από μέτρα μακρυά μυρίζει το άτιμο. Δεν γίνεται να περάσεις και να μην πάρεις!!! Αχχχχχ!!! Να είχαμε ένα κομματάκι τώρα :rolleyes:

Πάντως στο Κρασοπουλιό η κοκκοροσαλάτα είναι τέλεια!!!

θα σου στειλω με εναν φιλο μου! :p

Join friend!

Εμενα γιατι το τσουρεκι του Τερκενλη μου φαινεται ενα απλο τσουρεκι που το βρισκεις παντου? Μηπως ειναι λιγο μοδα να παρουμε τσουρεκι απο τον Τερκενλη?

Εμενα γιατι το τσουρεκι του Τερκενλη μου φαινεται ενα απλο τσουρεκι που το βρισκεις παντου? Μηπως ειναι λιγο μοδα να παρουμε τσουρεκι απο τον Τερκενλη?

Εξαρτάται. Αυτό με τη σοκολάτα απ'εξω (λευκή ή γάλακτος) και με γέμιση δεν κυκλοφορεί σε άλλα ζαχαροπλαστεία.

Σίγουρα πάντως είναι και λιγάκι μόδα και κάθε φορά που πέρναγα από το μαγαζί στην Αριστοτέλους, σκεφτόμουν ότι πρέπει να χει βγάλει τρις!

Ιωάννα, αν μένεις Γαλάτσι ή Πειραιά, ή κοντά τέλοσπάντων, πήγαινε σε ένα ζαχαροπλαστείο που λέγεται Εύα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβή οδό. Θα σου αρέσει σίγουρα το τσουρέκι από κει.

οχι ρε συ...παντα ειχε καλο ονομα ο τερκενλης.

απλα ενταξει το κανουμε και εμεις μοδα...ειναι και σε κεντρικο σημειο...μυριζει παρα πολυ........τι να κανεις...

edit:διαφημηση που πεφτει....!!! :)

βρε! τον Ευαγγελατο τον ξεχασατε???? :lol:

Join friend!

Μόδα? Δεν θα το έλεγα.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω βρει άλλο μαγαζί που να φτιάχνει τσουρέκι με γέμιση. Καλά δεν ψάχνω κιόλας :)

Αν ξέρεις κάποιο να μας το πεις να δοκιμάσουμε και από εκεί :p

΄

edit: Ούτε Πειραιά, ούτε Γαλάτσι μένω. Οπότε μάλλον με τη χαρά θα μείνω!

Βillako, τώρα που είπες για τον Ευαγγελάτο σε ένα ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα είχε τσουρέκι σαν του Τερκενλή μόνο που ήταν σιροπιαστό! Πόσων ημερών θα ήταν όμως?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόδα? Δεν θα το έλεγα.

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω βρει άλλο μαγαζί που να φτιάχνει τσουρέκι με γέμιση. Καλά δεν ψάχνω κιόλας :)

Αν ξέρεις κάποιο να μας το πεις να δοκιμάσουμε και από εκεί :p

΄

edit: Ούτε Πειραιά, ούτε Γαλάτσι μένω. Οπότε μάλλον με τη χαρά θα μείνω!

Βillako, τώρα που είπες για τον Ευαγγελάτο σε ένα ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα είχε τσουρέκι σαν του Τερκενλή μόνο που ήταν σιροπιαστό! Πόσων ημερών θα ήταν όμως?

πανω απο 15 μερες...αναλογα το σιροπι πως σταζει!

αν σταζει αργα ειναι φρεσκο...αν πεφτει γρηγορα...ειναι μπαγιατικο!

(μιλαει ειδικος τωρα!) :lol: :lol:

δεν ξερω...εδω δεν ξερουμε κατα ποσο φρεσκος ειναι ο τερκεν!

Join friend!

πανω απο 15 μερες...αναλογα το σιροπι πως σταζει!

αν σταζει αργα ειναι φρεσκο...αν πεφτει γρηγορα...ειναι μπαγιατικο!

(μιλαει ειδικος τωρα!) :lol: :lol:

δεν ξερω...εδω δεν ξερουμε κατα ποσο φρεσκος ειναι ο τερκεν!

Αχ δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου :(

Όσο για τον Τερκενλή ε δεν νομίζω να μην είναι φρέσκο. Με τόσο κίνηση που έχει δεν θα προλαβαίνουν να γίνουν μπαγιάτικα.

Όσο για τα υλικά δεν μπορούμε να ξέρουμε! Αλλά καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε :wacko:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο για τον Τερκενλή ε δεν νομίζω να μην είναι φρέσκο. Με τόσο κίνηση που έχει δεν θα προλαβαίνουν να γίνουν μπαγιάτικα.

Όσο για τα υλικά δεν μπορούμε να ξέρουμε! Αλλά καλύτερα να μην το σκεφτόμαστε :wacko:

Μου είπε κάποιος που μένει Θεσ/νίκη ότι καλύτερα και πιο φρέσκα είναι αυτά από τον Τερκενλή στο κέντρο, στην Αριστέλους. Από το όχι και τόσο κεντρικό (δεν ξέρω πού, κάποιο σταθμό ή αεροδρόμιο) τους είχε τύχει μπαγιάτικο.:blink: Κι εμένα μου κανε εντύπωση γιατί με τέτοια κίνηση είναι κρίμα να πουλάνε και τα μπαγιάτικα. Εγώ πάντως τώρα πήρα από κατάστημα της Καλαμαριάς (ή εκεί κοντά anyway) και ήταν μια χαρά.

Στο σταθμό των λεωφορείων έχει Τερκενλή.

Για μπαγιάτικα δεν ξέρω αλλά σίγουρα πολύ ακριβότερα είναι!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαρτάται. Αυτό με τη σοκολάτα απ'εξω (λευκή ή γάλακτος) και με γέμιση δεν κυκλοφορεί σε άλλα ζαχαροπλαστεία.

kiomos o agapitos exei idio tsoureki , kai me gemisi kastano , kai me leyki sokolata ap'eksw, kai genika exei idia i kai kalyteri piotita

So this is how liberty dies, with thunderous applause

kiomos o agapitos exei idio tsoureki , kai me gemisi kastano , kai me leyki sokolata ap'eksw, kai genika exei idia i kai kalyteri piotita

Δεν το ήξερα.

Ξέρει κανείς πού έχει Αγαπητό στην Αθήνα?

Δεν το ήξερα.

Ξέρει κανείς πού έχει Αγαπητό στην Αθήνα?

Βουλής 7, Σύνταγμα, T.K.: 10 562

τηλ. +30 210 32.58.110, Fax: +30 210 32 18 896

Λ. Κηφισίας 76, Μαρούσι

τηλ. 210 80.20.028, fax: 210 80.20.029

Λ. Πεντέλης 5, Χαλάνδρι,

τηλ. 210 68.96.663, fax: 210 68.96.664

http://www.agapitos.gr

anoikse agapitos stin athina?!?!?!?!?!!?

apo pote re paidia!!!???????

Χρόνια τώρα!

Επίσης έχει Τερκενλή στο Ελ Βενιζέλος. Δεν είδα αν το έχετε αναφέρει νωρίτερα.

Η τρομερή ζαχαροπλαστική της Σαλονίκης έχει μπεί απο καιρό στην παρθένα αγορά της Αθήνας.

Χατζή δεν έχω δει στην Αθήνα ακόμα, που έχει καταπληκτικά καζάν ντιπί με τρομερή συσκευασία αν πάρεις πολλά (βιβλιαράκι, ροδόνερο κλπ κλπ).

Εμένα πάντως μου έχει τύχει μπαγιάτικο από τον Τερκενλή στο κέντρο αλλά ήταν η μία στις 10 μου. Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

Χατζή δεν έχω δει στην Αθήνα ακόμα, που έχει καταπληκτικά καζάν ντιπί με τρομερή συσκευασία αν πάρεις πολλά (βιβλιαράκι, ροδόνερο κλπ κλπ).

gia kazan ntipi dokimase nentim kai 8a me 8umi8eis:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

gia kazan ntipi dokimase nentim kai 8a me 8umi8eis:)

Που είναι ;;;;; σλούρπ (συγνώμη αλλά αρχισαν να τρέχουν τα σάλια μου):p

aleksandroupolh,komothnh,ksan8h kai peiraia exei ypokatasthmata...

http://www.nedim.gr/kazandibi.jpg

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*