Floyd Δημοσιεύτηκε April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2022 υπαρχει καποιο θεμα ? εχω βαλει 3 διαφορετικα κινητα και δεν ερχεται τιποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpetro Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 και σε μενα το ιδιο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. April 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Υπαρχει καποιος admin που να νοιαζεται η το site ειναι σκορποχωρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Καλημέρα Χρόνια Πολλά και σε μενα δεν έρχεται sms και εχω στείλει και μήνυμα μπορεί να μας απαντήσει καποιος ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 Ξαναπροσπαθησε μετά από μερικές μέρες. Σε μένα τουλάχιστον έτσι λύθηκε το πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Ζει κανείς; Έχω στείλει μέρες τώρα πως SMS δεν έρχεται με τίποτα και ούτε ένα ευχαριστούμε για το μήνυμα σας έστω. Ακυβέρνητο το βαπόρι; 1 Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts