Jump to content

cpetro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cpetro

  1. και σε μενα το ιδιο !!!
  2. εχω το ιδιο προβλημα !! σας εχω στειλει μηνυμα. Δε μου ρχεται το sms εδω και 5 μερες Ας το κοιταξει καποιος !
  3. και κερδιζεις 20 ευρω στα 100ευρω με εξαργυρωση δλδ
  4. Οταν λες αγοραζεις δωροεπιταγες, εννοεις με εξαργυρωση και εκπτωση 20% σωστα?
  5. Καλησπερα και χρονια πολλα. Την Τεταρτη που κερδιζουμε διπλασιους ποντους με τις καρτες της Αλφα, ισχυει και για την Diners bonus ? Δλδ θα αποδοθουνε χ16 ανα ευρω στους μεγαλους συνεργατες? Αν το χει δοκιμασει καποιος τη προηγουμενη φορα ας μας πει.
  6. καλησπερα. ειμαι δεη αυτη τη στιγμη αλλα θελω να αλλαξω. σε μεγαλη μονοκατοικια καιμε το χρονο 12000 κιλοβατωρες το χρονο. εχετε να προτεινετε πιο ειναι το καλυτερο προγραμμα? απ ο τι βλεπω, ενδιαφεροντα προγραμματα φαινονται της volton (με 1κ13μηνα δωρεαν ρευμα), του φυσικου αεριου (λογω 60 ευρω δωροεπιταγη και αλφα μπονους) και του ηρων (που δεν εχει δεσμευση).
  7. Μιας κι εχουν φτασει οι δηλωσεις φορου εισοδηματος, ηθελα να ρωτησω αν κερδιζουμε καποιους ποντους απο τη πληρωμη τους μεσω καρτων τραπεζων? Παλια γινοτανε αυτο, προχτες που ρωτησα την alpha μου παν οτι δεν κερδιζω κατι.
  8. παιδια να ρωτησω κατι για το νυκτερινο. στο λογαριασμο της Δεη στα ΔΤ εχουν βαλει λιγοτερα τετρ μ. απ ο τι ειναι. Ακομα δεν το εχω αναφερει ομως. Αν κανω αιτηση για το νυκτερινο και ερθουν να αλλαξουν το ρολοι, θα το καταλαβουν λετε η δε θα ασχοληθουν?
  9. ευχαριστω πολυ φιλε μου!! να σε ρωτησω μπορει να γινει η διαδικασια μεσω της καρτας μνημης? γιατι εχω χασει το καλωδιο μεταφορας δεδομενων! επισης, υπαρχει αλλη λυση για μεταφορα μηνυματων με ελληνικους χαρακτηρες? πχ τα προγραμματα που ειναι για κινητα windows mobile θα δουλευουν λες ??
  10. να ρωτησω κατι? μπορουμε να μεταφερουμε τα μηνυματα με καποιο τροπο στον υπολογιστη απο το κινητο ??
  11. τα A151 μολις βγηκαν σε προσφορα angel 45 $ στο meelec και λεω να τα τσιμπισω.. εχει καλη ηχομονωση ? οσο για τα μπασο, ως τωρα δεν ημουν και πολυ fan του, τωρα αμα λειπει πολυ δε ξερω πως θα ειναι, αν και ακουω rnb και καποια ελληνικα hip/hop.. σε σχεση με τα brainwavz M1-M2, soundmagic pl50 και fischer audio eterna, πιστευεις ειναι καλυτερα? παντως κανονικα ειναι πιο ακριβα τα Α151 απο αυτα..
  12. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουστικο αυτι και δε μπορω να παρατηρησω μικρες αλλαγες στη ποιοτητα ηχου. τα v-moda μ αρεσαν κυριως γιατι ηταν ανετα κι εμπαιναν καλα στο αυτι. μ ενδιαφερει γενικα η ηχομονωση, να φοριουνται ανετα μεσα και να μη μπερδευεται το καλωδιο. τωρα οσον αφορα το site που μου εστειλες για τα eterna, παρατηρησα οτι εχουν καλυτερη τιμη στα meelectronics A151 kai CC51, τα οποια στο head-fi.com τα κατατασσει σε καλυτερη θεση. οποτε αν εδινα τοσα λεφτα καλυτερα να πηγαινα σ αυτη τη κατηγορια..
  13. ευχαριστω για την απαντηση angel! θα παρω τελικα καινουριο ζευγαρι γιατι δε μπορω να βρω καποιον που να τα διορθωνει τα παλια μου. μετα απο πολυ ψαξιμο σε forums ειμαι αναμεσα σε : 1) brainwavz M1 2) MEelectronics cw31 για αρχη. τι λετε ? και μετα λεω να παρω κατι καλυτερο οπως fischer audio eterna η κατι παρομοιο. να σημειωσω οτι δεν ειμαι γενικα φαν του μπασου αλλα μ αρεσει ο καθαρος βαθυς ηχος. ακουω pop κι εντεχνα κομματια και rnb ελληνικα κυριως.
  14. ε νομιζω μεχρι 20-25 ευρω ! εχεις τιποτα υποψη σου?
  15. ενταξει αλλα δε βρισκω κανεναν με εμπειρια στη συγκοληση ! εχετε κανεναν να μου προτεινετε ? 80 ευρω ειχα σκασει θυμαμαι.. δεν ειναι καλα?? το μικροφωνο δε με νοιαζει τουλαχιστον να ακουω μουσικουλα..
  16. παιδια εχω ενα προβληματακι ! ειχα ενα ζευγαρι ακουστικα V-MODA VIBE DUO αλλα μια φορα μου πεσαν καταλαθος κι ανοιξε το καπακι του μικροφωνου. δεν το εδωσα σημασια και με τη χρηση μετα απο ενα μηνα δεν ακουγεται ο ηχος απο τα ακουστικα! κατι πρεπει να κοπηκε (καποιο καλωδιακι) στη περιοχη του μικροφωνου μεσα. ξερετε αν μπορει να φτιαχτει? σε μαγαζια που ρωτησα δε μπορουν κανουν κατι λενε..
  17. θελω να ρωτησω κατι σχετικα το secret code testaudio (*#0002*28346#) που αναφερθηκε παλαιοτερα. πραγματικα αν βαλεις τις μεγιστες τιμες στα πεδια, η ενταση σου ισως ξεπερναει και την ενταση μερικων λαπτοπ!! υπαρχει μηπως περιπτωση να γινει καμια ζημια στο ηχεια η στο κινητο ετσι ?
  18. Antallazeis to innov8 me samsung ultra touch 8mp sfragismeno ligwn hmerwn??
  19. βασικα ειμαι αναμεσα στα creative ep635 και Sony MDR-NX1/B . εχουν και τα δυο κορδονακι απο πισω που βολευει. τα βρισκω και τα 2 στα 40 ευρω. δε ξερω ποιο να διαλεξω. καμια αξιοπιστη γνωμη?
  20. κι επισης αναμεσα στα creative ep635 και Sony MDR-NX1/B ποιο ειναι καλυτερο ??
  21. παιδια να ρωτησω , ποια ειναι καλυτερα τα sennheiser cx-300 η τα Sony MDR-NX1/B ??? αν ξερει καποιος ας απαντησει γιατι μαλλον θα αγορασω ενα απο τα δυο . ευχαριστω !!
  22. παιδια εγω μιλαω για in-ear ακουστικα.. υπαρχει κατι αναλογο?
  23. παιδια μια ερωτηση. τα sennheiser cx-300 δεν βγαινουν με κορδονι πισω απο το λαιμο ? θα ηταν πιο βολικα με κορδονι! ετσι λεω να προτιμησω τα creative EP635 που φαινονται πολυ βολικα.. τα βρηκα 30 ευρω στο acornoshop.gr ! επισης τα sennheiser CX-300 τα βρηκα 34 ευρω στο perfectshop.gr .. υπαρχουν τα sennheiser με κορδονι πισω απ το λαιμο ?????????
  24. παιδια αν καποιος ξερει για την ερωτηση μου πιο πανω ας απαντησει..
×
×
  • Create New...