Jump to content

Το iPhone SE 3 της Apple "νικά" το Galaxy S22 Ultra στο Geekbench


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλο νέο iPhone από την Apple δεν θα δούμε μέχρι το Φθινόπωρο, οπότε το  iPhone SE 3 αποτελεί την πιο “φρέσκια” πρόταση της εταιρείας για την ώρα. Το νέο iPhone SE 3 έρχεται ως μια συσκευή που εστιάζει κυρίως στο χαμηλό κόστος απόκτησης, όμως παράλληλα συσκευάζει εσωτερικά μερικά χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι το φθηνότερο iPhone στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, το iPhone SE 3 δείχνει να προσφέρει παρόμοιες επιδόσεις με το περσινό iPhone 13, όμως ξεπερνά με άνεση το Galaxy S22 Ultra της Samsung στο Geekbench 5.

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του στην εκδήλωση “Peek Performance” την περασμένη εβδομάδα, οι βαθμολογίες Geekbench 5 του iPhone SE 3 (2022) δημοσιεύθηκαν στον επίσημο ιστότοπο και παραδόξως, το αναγνωριστικό μοντέλου για τη συσκευή στον ιστότοπο του Geekbench είναι “iPhone 14,6”. Η βαθμολογία στην δοκιμή ενός πυρήνα ήταν 1695, ενώ η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων ήταν 4021 πόντους.

Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή εκκίνησης των 43.900 Rs στην Ινδία, οι βαθμολογίες Geekbench του iPhone SE 3 είναι αρκετά εντυπωσιακές. Συγκρίνοντάς τα με τις βαθμολογίες του τρέχοντος κορυφαίου iPhone 13 της Apple, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το chip A15 Bionic, είναι πολύ κοντά. Ενώ η βαθμολογία ενός πυρήνα του iPhone SE είναι λίγο υψηλότερη από τη βαθμολογία ενός πυρήνα 1672 του iPhone 13, η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 4481 του iPhone 13 είναι πολύ υψηλότερη από αυτή του πολυπύρηνου iPhone SE 3.

Τώρα, αυτό που προκαλεί πραγματικά έκπληξη είναι το γεγονός ότι το iPhone SE 3 της Apple κατάφερε να νικήσει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Galaxy S22 της Samsung, δηλαδή το Galaxy S22 Ultra. Οι επίσημες βαθμολογίες ενός και πολλαπλών πυρήνων στο Geekbench που σημείωσε το Galaxy S22 Ultra είναι 1232 και 3433, αντίστοιχα.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...