uncle_blade Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Η χώρα, από οικονομικής άποψης είναι στον πάτο (σε σύγκριση με την Ευρώπη) εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό για 'μένα σημαίνει ότι άλλοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι της φτώχειας μας. Δεν νομίζω ότι είναι η Ολυμπιάδα που θα φταίει από εδώ και εμπρός. Ασε που από τον πάτο έχεις μόνο μια δυνατότητα κίνησης. Προς τα κάτω δεν πάει άλλο! Θα δώσω και μια άλλη διάσταση φίλε arfi-gorgona και συμφωνούντες. Προσέξτε με παρακαλώ γιατί δεν έχει ακουστεί εδώ μέσα. Με το να διαδίδουμε μόνοι μας από εδώ και από εκεί συνεχώς ότι η Ολυμπιάδα είναι η αιτία της φτώχειας μας. Δίνουμε άθελά μας και από μόνοι μας, ένα καταπληκτικό άλλοθι σε αυτούς που διαφεντεύουν τις τύχες μας. Δηλαδή δεν φτάνει που καρπώνονται (και οι πρώην και οι τωρινοί) την επιτυχία της προετοιμασίας και της διοργάνωσης. Θα βγαίνουν στη συνέχεια οι αρμόδιοι υπουργοί και θα μας λένε ότι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, φταίει η Ολυμπιάδα. Με τόση γκρίνια που κάνουμε, δεν θα τους είναι και δύσκολο. Εμείς φίλοι μου (ο λαουτζίκος), έχουμε χρέος να συντηρούμε παντού την φήμη ότι η Ολυμπιάδα είναι κερδοφόρα ακόμα κι αν γνωρίζουμε το αντίθετο. (Που δεν το γνωρίζουμε!) Μόνο έτσι θα συντηρούμε το δικαίωμα να τους λέμε: "Τι πάει να πει φταίει η Ολυμπιάδα κύριοι; Εσείς όλοι δεν πανηγυρίζατε ότι πετύχατε; Να φροντίσετε να εκμεταλευτείτε την Ολυμπιάδα και να φροντίσετε να βγάλετε την χώρα από το τέλμα. Να κάνετε τη δουλειά σας σωστά με λίγα λόγια." Προσοχή. Μην πέφτουμε στην παγίδα τους. Δεν βγαίνουν τυχαία κάποιοι που γαυγίζουν στα κανάλια για την μιζέρια που θα έρθει... Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 δεν νομίζω να είπε κανεις ότι είναι η αιτια...αλλα ακόμα και στο πάτο που είμαστε έτσι που πάμε θα τρυπήσουμε και το μπουκάλι.για να ανεβείς χρειάζεσαι ανάπτυξη και όχι ρεμούλες και λαμογιές.όχι να χτίζεις πλατείες(και ποσα αλλα..) για μούρη και να τις γκρεμίζεις μετά χρεώνοντας τον λαό τα κερατα του!!τώρα γιατί χαρήκανε?εμ τόσα βάλανε στις τσέπες είναι να μην χαρούνε? τούμπες κάνουνε όχι μονο χαρά..εγώ πάντως θα περιμένω τα επιχειρήματα tou lewton να μου πει γιατί θεωρεί ότι η ολυμπιάδα μας άφησε κέρδη,πολύ θα θελα να τα ακούσω αν έχει. Ps:φιλε uncle τίποτα δεν είναι τυχαίο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 7 Σεπ. 2004 , 23:12) εγώ panntws θα περιμένω τα επιχειρήματα tou lewton να μου πει γιατί θεωρεί ότι η ολυμπιάδα μας άφησε κέρδη,πολύ θα θελα να τα ακούσω αν έχει. Προφανώς κάνεις πλάκα. :!: Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω copy paste αυτά που έχω γράψει τόσες φορές σε αυτό και σε άλλα threads και φυσικά δεν έχω καμία όρεξη να τα ξαναγράψω με άλλα λόγια. Το θέμα για μένα έληξε, εκτός αν δω να απαντάς με επιχειρήματα σε προηγούμενα επιχειρήματά μου, οπότε (αφού συνέλθω από το σοκ βεβαίως :alien: ) θα επανέλθω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος uncle_blade ( 7 Σεπ. 2004 , 23:04) Η χώρα, από οικονομικής άποψης είναι στον πάτο (σε σύγκριση με την Ευρώπη) εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό για 'μένα σημαίνει ότι άλλοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι της φτώχειας μας. Δεν νομίζω ότι είναι η Ολυμπιάδα που θα φταίει από εδώ και εμπρός. Ασε που από τον πάτο έχεις μόνο μια δυνατότητα κίνησης. Προς τα κάτω δεν πάει άλλο! Aπό πού ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαστε στον πάτο; Γιατί εγώ ξέρω ότι πριν την διεύρυση της Ε.Ε. ήμασταν 2οι στην Ευρώποι μετά την Πορτογαλία. Και αν υπολογίζαμε και την παραοικονομία (πρώτοι στις φοροδιαφυγές γαρ...) μάλλον ήμασταν λίγο παραπάνω... Τώρα με την διεύρυνση, αρκετά κράτη είναι από κάτω μας. :!: Δεν είμαστε και υπόδειγμα οικονομίας, αλλά στον πάτο σίγουρα δεν είμαστε. Με την ευκαιρία, η Πορτογαλία πριν μερικούς μήνες διοργάνωσε το Euro. Η οικονομία της δεν βλέπω να καταποντίζεται, ίσα-ίσα. Και οι ομοιότητες των δυο περιπτώσεων είναι ΠΑΡΑ πολλές. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 @uncle_blade Θα ήθελα Νίκο να σου ζητήσω συγγνώμη για τους σκληρούς χαρακτηρισμούς μου στο προηγούμενο μήνυμά μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άσχημα... Απλά είμαι λίγο "συγχισμένος" με το όλο θέμα, και όχι με εσένα! Δέξου τη συγγνώμη μου! Αβραάμ @Trobocop ® Δηλαδή Αλέξη αφού έχουμε από "κάτω" μας χώρες σαν την Εσθονία πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι;;;;;; Δήλαδή πρέπει να συγκρινόμαστε ΠΑΝΤΑ με τα χειρότερα; Το Euro δεν χρειάστηκε ούτε καινούρια στάδια, ούτε ζέπελιν ούτε Euroλωρίδες (πλάκα κάνω). :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 8 Σεπ. 2004 , 12:25) Aπό πού ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαστε στον πάτο; Γιατί εγώ ξέρω ότι πριν την διεύρυση της Ε.Ε. ήμασταν 2οι στην Ευρώποι μετά την Πορτογαλία. Και αν υπολογίζαμε και την παραοικονομία (πρώτοι στις φοροδιαφυγές γαρ...) μάλλον ήμασταν λίγο παραπάνω... Τώρα με την διεύρυνση, αρκετά κράτη είναι από κάτω μας. :!: Δεν είμαστε και υπόδειγμα οικονομίας, αλλά στον πάτο σίγουρα δεν είμαστε. Με την ευκαιρία, η Πορτογαλία πριν μερικούς μήνες διοργάνωσε το Euro. Η οικονομία της δεν βλέπω να καταποντίζεται, ίσα-ίσα. Και οι ομοιότητες των δυο περιπτώσεων είναι ΠΑΡΑ πολλές. :!: Πριν την διεύρυνση της Ε.Ε. η οικονομία της Πορτογαλίας ήταν πρώτη και η Ελληνική δεύτερη;!!!!! Μήπως κάνεις κάποιο λάθος Trobocop®; Μήπως μετράς από το τέλος;!!! Λυπάμαι που αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο και δεν μπορώ να παραθέσω στοιχεία... Αν θέλεις ψάξε λίγο στην Eurostat και θα τα βρείς. Αν όχι θα τα "φέρω" εγώ κάποια στιγμή... Κατά την γνώμη μου δεν θα πρέπει να μπλεχθείς με δείκτες ανάπτυξης, ΑΕΠ και λοιπά. Ψάξε λίγο την λίστα με τους βασικούς ή μέσους μισθούς ανά κράτος εντός Ε.Ε. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό που απασχολεί όλους μας εδώ μέσα, είναι το πόσα βάζουμε στην τσέπη μας. Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Δεύτεροι από το τέλος εννοεί uncle Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow ( 8 Σεπ. 2004 , 12:38) @Trobocop ® Δηλαδή Αλέξη αφού έχουμε από "κάτω" μας χώρες σαν την Εσθονία πρέπει να είμαστε κι ευχαριστημένοι;;;;;; Δήλαδή πρέπει να συγκρινόμαστε ΠΑΝΤΑ με τα χειρότερα; Το Euro δεν χρειάστηκε ούτε καινούρια στάδια, ούτε ζέπελιν ούτε Euroλωρίδες (πλάκα κάνω). :p Eγώ ξέρω Μάκη ότι ο μισός αθλητικός κόσμος στην Ευρώπη (και στην Πορτογαλία...) ήταν αντίθετος με την διοργάνωση του Euro από την Πορτογαλία επειδή τίποτα δεν ήταν έτοιμο. Τα μισά στάδια χτίστηκαν από το μηδέν και τα άλλα μισά ανακαινίστηκαν ριζικά. Και εκεί έγιναν υπερβάσεις και εκεί κυριάρχησε σκανδαλολογία. Μέχρι την τελευταία στιγμή έχτιζαν. Την ημέρα της πρεμιέρας έξω από το Ντραγκάο είχε ακόμα μπάζα και εργάτες. Ευρωλωρίδες μπορεί και να μην χρειάστηκαν, ριζική ανανέωση του στόλου των λεωφορείων όμως δεν χρειάστηκε απλώς, έγινε. Όσο για την ασφάλεια, άστο καλύτερα, η ψυχή τους το ξέρει... Αυτή τη στιγμή πάντως δεν προλαβαίνουν να μετράνε κέρδη. Ήδη για τα επόμενα χρόνια υπολογίζονται περισσότεροι κατά 20% τουρίστες! Ποιος είπε να συγκριθούμε με τα χειρότερα; Εγώ απλά είπα ότι δεν είμαστε στον πάτο. Φίλιππε, όντως, από το τέλος εννούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Στον τομεα των ξενοδοχειων στην Αττικη,υπαρχει ενδιαφερον για την νεα χρονια.Τουλαχιστον αυτα ειναι τα στοιχεια τα οποια βλεπω αυτη την στιγμη.Ακομα παντως ειναι νωρις να μιλησουμε με σιγουρια.Το θετικο ειναι πως εγινε φοβερα καλη διαφημιση οχι μοναχα της Αττικης αλλα και της χωρας σε εναν τεραστιο πληθυσμο.Σημασια εχει να καταλαβουμε οτι η αγορα αλλαζει και πως τουρισμος δεν ερχεται μοναχα απο αμερικη,γερμανια κτλ αλλα πως η ανερχομενη δυναμη ειναι η Κινα. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 με ποιά λογική μπορεί να συγκριθεί μιά διοργάνωση ενός αθλήματος σε 5 γήπεδα με μιά Ολυμπιάδα??? ακόμα και τα ποσά ούτε γι αστείο δεν μποορύν να συγκριθούν... και αν ισχύει ότι η Πορτογαλία θα έχει άυξηση τουρισμού (λογικό), τότε ποιός είναι ο πιό μάγκας και θα οικονομήσει βάζοντας τα λιγότερα? είχε όμως η Πορτογαλία ΠΟΛΛΑ μείον.. δεν είχε δυνατότητα να φιλοξενήσει ικανό αριθμό επισκεπτων με αποτέλεσμα να τους "σπάσει" σε πολλές και μακρυνές πόλεις, το αεροδρόμιό τους φάνηκε πολύ λίγο (φτιάχτηκε με αφορμή το euro) και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στη ζήτηση (ακυρωνόντουσαν πτήσεις συνεχώς) και πολλά άλλα μικρότερα προβλήματα... εμείς αποκτήσαμε υποδομές, τέτοια προβλήματα δεν είχαμε, όλα πήγαν καλά, αλλά ήρθαν πολύ λιγότεροι τουρίστες σε σχέση με τη Πορτογαλία.... και ελπίζουμε να τους δούμε στο μέλλον... επίσης, τα γήπεδά τους από την επόμενη μέρα θα τα εκμεταλεύεται κάποια ομάδα... τα δικά μας? και κάτι τελευταίο... αλήθεια, στο euro 2004 είχαν και εκεί zeppelin, τρομολαγνεία, τρις σε ασφάλεια, πριν τον Ιούνιο δεν έπεσαν οι πύργοι?, και άλλες τέτοιες ιστορίες για αγρίους? όχι? γιατί άραγε.. :worry: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 γιατί άραγε.. Γιατί δεν συμμετείχε Αμερική και Ισραήλ Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 και τα Αγγλά και οι Ισπανοί, οι συναίτεροι... και αυτόι δεν είναι στόχοι? δλδ πληρώσαμε τόσα φράγκα για να έρθει εδώ η dope-team και να "σαρώσει" τα μετάλλια... χαλάλι τους.... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Και οι δυο περιπτώσεις έχουν πολλές και σημαντικές ομοιότητες. Τα μεγέθη διαφέρουν μόνο, και είναι λογικό, το Euro είναι ευρωπαϊκή διοργάνωση, οι Ολυμπιακοί παγκόσμια. Προφανώς τα ποσά που διακυμβαίβονται είναι μεγαλύτερα στην περίπτωσή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 το ιδιο ομως και τα "πιθανα" κερδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Ακριβώς Βασίλη. Αυτό λέω. Στην Πορτογαλία μετράνε ήδη κέρδη. Τα οποία κέρδη δεν θα έρθουν... χτες, θα έρθουν μακροπρόθεσμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Σεπ. 2004 , 21:29) Προφανώς κάνεις πλάκα. :!: Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω copy paste αυτά που έχω γράψει τόσες φορές σε αυτό και σε άλλα threads και φυσικά δεν έχω καμία όρεξη να τα ξαναγράψω με άλλα λόγια. Το θέμα για μένα έληξε, εκτός αν δω να απαντάς με επιχειρήματα σε προηγούμενα επιχειρήματά μου, οπότε (αφού συνέλθω από το σοκ βεβαίως :alien: ) θα επανέλθω. αν βαριέσαι φιλε μου να πεις τα επιχειρήματα σου...εδώ είναι το σωστό thread εδώ να τα πεις.δεν θα απαντάω σε αλλα άσχετα theads.h μήπως θες να κανw εγώ copy paste για σένa :lol: δεν θα κάτσω να ασχολούμαι άλλο με χαζομάρες αν έχεις επιχειρήματα είμαι εδώ αλλιώς...πάμε παρακάτω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Πριν από χρόνια, σε διεθνή διαγωνισμό της εποχής με θέμα τον επιτυχημένο χαρακτηρισμό ενός έθνους, ο Αμερικανός δικαστής D. Kelly, έδωσε το ακόλουθο πορτραίτο του έλληνα, που βραβεύτηκε και δημοσιεύθηκε στην ''Εφημερίδα της Ουάσιγκτων'': " Προ του δικαστηρίου της αδεκάστου Ιστορίας ο Έλλην απεκαλύφθη ανέκαθεν κατώτερος των περιστάσεων, καίτοι από απόψεως διανοητικής κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλλην είναι ευφυέστατος, αλλά και αισθηματίας, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά πλήρης προλήψεων, θερμόαιμος, ανυπόμονος, αλλά και πολεμιστής. Έκτισε τον Παρθενώνα και μεθυσθείς εκ της αίγλης του αφήκε βραδύτερον να γίνει στόχος οβίδων. Ανέδειξε τον Σωκράτη δια να τον δηλητηριάσει. Εθαύμασε τον Θεμιστοκλέα δια να τον αποπέμψει. Υπηρέτησε τον Αριστοτέλη δια να τον καταδιώξει. Έκτισε το Βυζάντιον δια να το εκτουρκεύσει. Έφερε το ’21 δια να το διακυβεύσει. Εδημιούργησε το 1909 δια να το λησμονήσει. Ετριπλασίασε την Ελλάδα και παρ’ ολίγον να την κηδεύσει. Κόπτεται την μίαν στιγμήν δια την αλήθειαν και την άλλην μισεί τον αρνούμενον να υπηρετήσει το ψεύδος. Παράδοξον πλάσμα, ατίθασσον, περίεργον, ημίκαλον, ημίκακον, ασταθές, αβέβαιων διαθέσεων, εγωπαθές και σοφόμωρον ο Έλλην. Οικτήρετέ τον, θαυμάσατέ τον αν θέλετε, ταξινομήσατέ τον αν ημπορείτε." Η ιστορία επαναλαμβάνεται αδέλφια... Παράθεση Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 εγώ πάλι θα έλεγα να κοιτάξετε όλοι την υπογραφή του trobocop.Αυτό που λέει δεν ισχύει μονο για τα κινητά :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Δεν το λέω εγώ άρφι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Αθήνα Ταμειακό πλεόνασμα ύψους 7 εκατ. ευρώ παρουσιάζει ο οικονομικός απολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Σε ανακοίνωσή της «Αθήνα 2004, έπειτα από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, υπό την προεδρία της Γιάννας Αγγελοπούλου, αναφέρει ότι τα τελικά έσοδα ανήλθαν σε 2.098,4 εκατ. ευρώ και τα έξοδα στα 1967,8 εκατ. ευρώ. Αν και η χρήση της εταιρείας άφησε αρχικό πλεόνασμα ύψους 130,6 εκατ. ευρώ, ποσό ύψους 123,6 εκατ. ευρώ διατέθηκε από το πλεόνασμα, όπως υποστηρίζει η Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να καλυφθούν δράσεις και έργα που ανέλαβε η εταιρεία για λογαριασμό του Δημοσίου, με αποτέλεσμα το ταμειακό πλεόνασμα που παρουσιάζει η «Αθήνα 2004» να ανέρχεται στα 7.021.116 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό (38,3%) των εσόδων προήλθε από τη ΔΟΕ μέσω της εκχώρησης στην Οργανωτική Επιτροπή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων από τους διεθνείς χορηγούς και στη συνέχεια από την οικονομική συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου. Όπως αναφέρει η «Αθήνα 2004», ιδιαιτέρως σημαντικά ήταν τα κέρδη της εταιρίας από τη «Διαχείριση Συναλλαγματικού Κινδύνου», δηλαδή έσοδα που προβλεπόταν σε δολάρια ΗΠΑ και μετατράπηκαν σε ευρώ, προ της διολίσθησης της ισοτιμίας του δολαρίου έναντι του ευρώ κατά την περίοδο 2002-2004, με συνολικό κέρδος 226 εκατ. ευρώ. Σχετικά με το θέμα, ο Συνασπισμός με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί, πέραν των άλλων, η ανάθεση πλήθους συμβάσεων του ελληνικού Δημοσίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα 2004 ύψους 330 εκατ. ευρώ, τα οποία σε μεγάλο βαθμό επιβάρυναν το ελληνικό Δημόσιο». Με την παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού της «Αθήνα 2004» έκλεισε και το τελευταίο πολυσυζητημένο κεφάλαιο, εκείνο που αφορά στο οικονομικό σκέλος, της διοργάνωσης των Ολυμπιακών και των Παρολυμπιακών Αγώνων. news.in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Τα κατάφερε να εμφανίσει και πλεόνασμα η Γιάννα. Έτσι, για να κλείσει τα στόματα μερικών που φώναζαν και την κατηγορούσαν και τώρα δε μπορούν να ισοσκελίσουν έναν προϋπολογισμό. :rolleyes: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Telika o oikonomikos apologismos toy ''Athhna 2004'' htan thetikotatos.Ta esoda htan aprosmena polla.Den nomizo oti yphrxan polloi poy pisteyan oti h etaireia tha emfanize pleonasma. Aksizoyn sygxarhthria se osoys anelavan thn oikonomikh diaxeirhsh toy ''Athhna 2004'',h opoia apodeixthhke epityxhmenh kai diafanhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Tα εσοδα αυτα ειναι του Αθηνα 2004...τα εξοδα κατασκευης σταδιων/διαμονης αθλητων/κατασκευης εργων κλπ συμπεριλαμβανονται ομως σ'αυτα? :confused: Και μια αλλη απορια...στις τσεπες ποιων θα καταληξει αυτο το πλεονασμα? :rolleyes: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Στον κρατικό προϋπολογισμό, εκτός αν δε διαλυθεί η εταιρία. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Τα κατάφερε να εμφανίσει και πλεόνασμα η Γιάννα. Έτσι, για να κλείσει τα στόματα μερικών που φώναζαν και την κατηγορούσαν και τώρα δε μπορούν να ισοσκελίσουν έναν προϋπολογισμό. :rolleyes: Μιλαμε για τρομερο πλεονασμα, δεν ξερουν τι να τα πρωτοκανουν :D Το πολιτικο σχολιο ψιλοακυρο το βλεπω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts