ababapanos Δημοσιεύτηκε March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2022 καλησπερα ποιο ειναι το καλυτερο κινητο με καλη καμερα στα χρηματα αυτα που να εχει καλη νυχτερινη σαν του Huawei P30 Pro ? ευχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Samsung A52s, Realme GT Neo2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Samsung A52 μακράν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 8, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Το Α52 απορυπτεται λογω μπαταριας. ποιο ειναι το επομενο? Το Xiaomi 11T 5G η το pocco F3? η καποιο αλλο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 το A52s είναι πολύ καλύτερο σε μπαταρία από αυτά που κοιτάς, δες επίσης gt neo 2 και 9 pro+ από realme Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 8, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 ηθελα να ειχε και ir , αλλα δεν ξερω αν πρεπει να με περιοριζει αυτο σαν κριτήριο επιλογης Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Κοίτα και εγώ έχω ir στο κινητό και σίγουρα με βολεύει και θα ήθελα να έχει στο επόμενο κινητό, πρέπει να τα ζυγίσεις και να αποφασίσεις . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Ποιο έχεις εσυ? το καλύτερο σε φωτογραφίες που να έχει και ir από την άλλη ποιο είναι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Εγώ έχω το TCL 10 Pro που έχει εκπληκτική φωτογραφία και έχει ir, υπέροχη οθόνη και είναι πανέμορφη συσκευή. Το ποίο νέο TCL 20 Pro έχει επίσης τα ίδια και με οπτικό σταθεροποιητή στην φωτογράφικη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Exei ois???Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 10, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Το tcl στα χαρτιά φαίνεται δυνατό . Αλλά κινητό με άγνωστη μάρκα για εμένα και 1-2 αξιολογήσεις μόνο στο Σκρουτζ δεν το εμπιστευομαι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts