Jump to content

Επίσημη απάντηση της Samsung για το app throttling


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζοντας προσεκτικά τα σχόλια πελατών της όσον αφορά τις αναφορές περί throttling εφαρμογών για καλύτερη διαχείριση ενέργειας, αλλά εις βάρος των επιδόσεων, σήμερα η εταιρεία απάντησε επίσημα σε αυτά και υπόσχεται ότι θα προσθέσει στοιχεία ελέγχου σε μελλοντική ενημέρωση.

Ανακεφαλαιώνοντας να πούμε πως ιδιοκτήτες συσκευών Samsung Galaxy στην Κορέα ανακάλυψαν κυρίως ότι μια εφαρμογή συστήματος που ήταν προ-εγκατεστημένη σε συσκευές Galaxy και μειώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών έως και 50%, εξαιρώντας ορισμένα benchmark apps. Ο περιορισμός αποδείχθηκε αλλάζοντας το όνομα μιας εφαρμογής συγκριτικής αξιολόγησης σε αυτό μιας άλλης εφαρμογής στη λίστα με περισσότερες από 10.000 εφαρμογές Android που επηρεάζονται από το GOS σε συσκευές Samsung, με την εν λόγω εφαρμογή να δείχνει ξαφνικά πολύ χαμηλότερα σκορ.

Σε μια δήλωση στο The Verge, η Samsung επιβεβαίωσε ότι μια μελλοντική ενημέρωση των συσκευών Galaxy θα δώσει στους ιδιοκτήτες περισσότερο έλεγχο στα GOS. Η Samsung υπαινίχθηκε αρχικά αυτή την κίνηση σε μια ειδοποίηση που εστάλη μέσω της εφαρμογής “Members”, αλλά η σημερινή δήλωση παρέχει πιο άμεσες απαντήσεις σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας.

Εκτιμούμε τα σχόλια που λαμβάνουμε σχετικά με τα προϊόντα μας και μετά από προσεκτική εξέταση, σκοπεύουμε να διαθέσουμε σύντομα μια ενημέρωση λογισμικού, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν την απόδοση κατά την εκτέλεση εφαρμογών παιχνιδιών.

Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας στους καταναλωτές. Η Υπηρεσία Βελτιστοποίησης Παιχνιδιού (GOS) έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις εφαρμογές παιχνιδιών να επιτύχουν εξαιρετική απόδοση ενώ διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη θερμοκρασία της συσκευής. Το GOS δεν διαχειρίζεται την απόδοση εφαρμογών που δεν αφορούν παιχνίδια.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κάτι κινεζικές τα έκαναν κάποτε

Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...