sophia_triadafil Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Μπράβο cloud. :) Να δοκιμάσεις και τα τρουφάκια. Μια φίλη που πήρε τη συνταγή, δεν πρόλαβε να πλάσει. Έφαγε το μίγμα μέσα από το μπωλ με το κουτάλι :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Ρε παιδια, αυτοι οι εργολαβοι τι ειναι;...εχουν σχεση με οικοδομες;...εγω γιατι δεν τους ξερω; :confused: Κι αυτο το περιεργο το σαβουαγιάρ τι ειναι παλι; Το εχει μεσα η τιραμισου; Αυτη η καφε σκονη απο πανω μηπως; (οπως καταλαβαινετε, τα γλυκα ξερω μονο να τα τρωω! :p) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 γλυκα μπισκοτακια ειναι!!πολυ νοστιμα! τα σαβαγιαζ ειναι μαλακα μπισκοτακια παλι..εχο μια πανευκολη συνταγη με δαυτα αλλα 8α σου την πω αυριο!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Στη συνέχεια ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, προσθέτουμε τον καφέ, Έχεις μήπως ξεχάσει να βάλεις στα υλικά τον καφέ;Πόση ποσότητα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Επειδή τώρα τελευταία έχω αρχίσει να ασχολούμαι με μαγειρική, Γιατί μου κολλάνε τα μακαρόνια; Ενώ τα βράζω κανονικά, τα στραγγίζω, μετά αν κρυώσουν λίγο κολλάνε μεταξύ τους. Τι να κάνω; Και μια επιπλέον λύση: Αφού τα στραγγίξεις, τα ξαναβάζεις στην - χωρίς νερό, πλέον - κατσαρόλα και τους ρίχνεις λίγο βούτυρο. Ανακατεύεις λίγο και ύστερα το βούτυρο λιώνει και πάει παντού μόνο του. Βασικά είναι λίγο πιο ελαφρύ από το να ρίξεις λάδι, το οποίο μπορεί να δώσει λίγη παραπάνω μυρωδιά στα μακαρόνια. Επιπλέον, αν η σάλτσα σου έχει ήδη λάδι, μπορεί το πιάτο να γίνει λίγο βαρύ αν βάλεις και άλλο λάδι στα μακαρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Γιατί μου κολλάνε τα μακαρόνια; Ενώ τα βράζω κανονικά, τα στραγγίζω, μετά αν κρυώσουν λίγο κολλάνε μεταξύ τους. Τι να κάνω; Ένας σεφ μου είχε πει να βάζω λίγοοοοο λάδι μέσα στην κατσαρόλα με το νερό,πριν βάλω τα μακαρόνια.Είχε μεγάλο δίκιο.Δεν ξαναέβγαλα ποτέ σιαμαία μακαρόνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Έχεις μήπως ξεχάσει να βάλεις στα υλικά τον καφέ;Πόση ποσότητα; Διορθώθηκαν τα υλικά... sorry...:O Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ε ρε κατι καρμποναρες που φτιαχνω ειμαι 24 ετων και πιστευω μαγειρευω αρκετα φαγητα για την ηλικια μου,οσο αναφορα τα ζυμαρικα στο τελος λιγο βουτηρακι στο σουρωτηρι και γινονται special στραγγιζει και το βουτηρο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Ε ρε κατι καρμποναρες που φτιαχνω ειμαι 24 ετων και πιστευω μαγειρευω αρκετα φαγητα για την ηλικια μου,οσο αναφορα τα ζυμαρικα στο τελος λιγο βουτηρακι στο σουρωτηρι και γινονται special στραγγιζει και το βουτηρο συνταγή για καρμπονάρα, μπορούμε να έχουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 1 πακέτο σπαγγέτι ή άλλο ζυμαρικό 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 1 πακέτο κρέμα γάλακτος για μαγειρική 1 αβγό χτυπημένο 2 κ.σ. μαργαρίνη αλάτι, πιπέρι 2 τομάτες πολτοποιημένες και 1 κ.γ. πάστα τομάτας τυρί τριμμένο της αρεσκείας μας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα μακαρόνια με αρκετό αλάτι στο νερό. Τα αφήνουμε αλ τέντε. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη να κάψει και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μπέικον. Αφαιρούμε το μπέικον από το τηγάνι και βάζουμε στην ίδια μαργαρίνη την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το χτυπημένο αβγό αφού όμως έχουμε κλείσει την φωτιά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα μας στα μακαρόνια. απο οσο ξερω ομως η καρμποναρα δεν εχει κρεμαγαλακτος...λετε να κανω καρμποναρα μαιμου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 1 πακέτο σπαγγέτι ή άλλο ζυμαρικό 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 1 πακέτο κρέμα γάλακτος για μαγειρική 1 αβγό χτυπημένο 2 κ.σ. μαργαρίνη αλάτι, πιπέρι 2 τομάτες πολτοποιημένες και 1 κ.γ. πάστα τομάτας τυρί τριμμένο της αρεσκείας μας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τα μακαρόνια με αρκετό αλάτι στο νερό. Τα αφήνουμε αλ τέντε. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε τη μαργαρίνη να κάψει και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μπέικον. Αφαιρούμε το μπέικον από το τηγάνι και βάζουμε στην ίδια μαργαρίνη την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το χτυπημένο αβγό αφού όμως έχουμε κλείσει την φωτιά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα μας στα μακαρόνια. απο οσο ξερω ομως η καρμποναρα δεν εχει κρεμαγαλακτος...λετε να κανω καρμποναρα μαιμου? Άντε καλέ που δεν έχει κρέμα γάλακτος. Έχει και παραέχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 η οριτζιναλ συνταγη δεν εχει!!ουτε κρεμα γαλακτος ουτε μανιταρια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Tην προηγούμενη βδομάδα έβλεπα τον Μαμαλάκη που έκανε καρμπονάρα στην Ιταλία, αντί για μπέικον χρησιμοποίησε ένα κομμάτι λαρδί, κρέμα γάλακτος δεν έβαλε (μην ξεχνάτε ότι την έτρωγαν ανθρακωρύχοι, που λεφτά για κρέμες...) αλλά αυγά που τα έριξε πάνω από τα μακαρόνια. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 δατς μαι ποιντ!!! η κανονικη συνταγη ειναι με αυγα!αν 8ελετε 8α σας την δωσω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 η οριτζιναλ συνταγη δεν εχει!!ουτε κρεμα γαλακτος ουτε μανιταρια.. Ας μην έχει η ορίτζιναλ.Εμένα μ' αρέσει με κρέμα γάλακτος, κι ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Εκτελω την ιδια συνταγη που ειπωθηκε πιο πανω μονο που δεν βαζω αυγο και αν δεν εχω ζαμπον η μπεικον βαζω απλα κασερι οταν ζεστενεται η κρεμα γαλακτος και ανακατεβω μην κολησει το τυρι επισης παει και λιγο πιπερακι δινει ωραια γευση, το ζαμπον και το μπεικον οταν τσιγαριζονται δινουν τελεια γευση παντως viva italia Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Κανείς συνταγή για μακαρόνια Pesto και σούπα μινεστρόνε??? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Σάλτσα πέστο 4 σκελίδες σκόρδου φυλλαράκια βασιλικού 100 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 150 ml Παρθένο Ελαιόλαδο αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι Σε ένα μικρό γουδί, λιώστε το σκόρδο σε πουρέ μαζί με 1 πρέζα αλάτι (ή χρησιμοποιήστε μπλέντερ). Προσθέστε το βασιλικό και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέστε την παρμεζάνα, μετά σιγά-σιγά το λάδι σε συνεχή ροή, ανακατεύοντας συνεχώς με το γουδοχέρι. Δουλέψτε τη σάλτσα μέχρι να γίνει πολτός. Αλατοπιπερώστε. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Σούπα Μινεστρόνε 1 λίτρο (4 φλιτζάνια) νερό 1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια 1 κολοκύθι, κομμένο σε κυβάκια 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, ολόκληρη (ή σε ροδέλες) 2 κουταλιές της σούπας αρακά 1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας κοφτό μακαρονάκι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι & πιπέρι τριμμένο τυρί, για το σερβίρισμα Βάζεις σε μια κατσαρόλα το νερό με το αλάτι. Προσθέτεις τα λαχανικά, όπως τα έχεις κόψει, τα μυρωδκά, την ντομάτα, τον αρακά και αλατοπίπερο. Βράζεις για 10 λεπτά περίπου. Ρίχνεις το μακαρονάκι. Βράζεις για 15 λεπτά ακόμη μέχρι να βεβαιωθείς ότι και το μακαρονάκι είναι έτοιμο. Προς το τέλος ρίχνεις και το λάδι. Βγάζεις την ντομάτα με μια κουτάλα και την πιέζεις με τη ράχη ενός πιρουνιού να βγουν οι χυμοί της. Ρίχνεις τους χυμούς της ντομάτας μέσα στη σούπα και την υπόλοιπη την πετάς. Προσθέτεις και το τυρί. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Σούπα Μινεστρόνε 1 λίτρο (4 φλιτζάνια) νερό 1 καρότο, κομμένο σε κυβάκια 1 κολοκύθι, κομμένο σε κυβάκια 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, ολόκληρη (ή σε ροδέλες) 2 κουταλιές της σούπας αρακά 1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας κοφτό μακαρονάκι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι & πιπέρι τριμμένο τυρί, για το σερβίρισμα Βάζεις σε μια κατσαρόλα το νερό με το αλάτι. Προσθέτεις τα λαχανικά, όπως τα έχεις κόψει, τα μυρωδκά, την ντομάτα, τον αρακά και αλατοπίπερο. Βράζεις για 10 λεπτά περίπου. Ρίχνεις το μακαρονάκι. Βράζεις για 15 λεπτά ακόμη μέχρι να βεβαιωθείς ότι και το μακαρονάκι είναι έτοιμο. Προς το τέλος ρίχνεις και το λάδι. Βγάζεις την ντομάτα με μια κουτάλα και την πιέζεις με τη ράχη ενός πιρουνιού να βγουν οι χυμοί της. Ρίχνεις τους χυμούς της ντομάτας μέσα στη σούπα και την υπόλοιπη την πετάς. Προσθέτεις και το τυρί. Θα με πείτε ανικοκύρευτη, αλλά δεν θα σας παρεξηγήσω. Προκειμένου να κάνω όλη αυτή τη φασαρία, παίρνω τις έτοιμες μινεστρόνε της Knor, τις οποίες λατρεύω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Και εγώ δεν νομίζω ότι θα έκανα τόση φασαρία για να φτιάξω σούπα! Αλλά για παστίτσιο τόση φασαρία και ακόμη περισσότερη! Δεν με πειράζει καθόλου :food: :food: Εντάξει, και με κοκκινιστό συμβιβάζομαι :food: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ποιος η ποια απο δω χρησιμοποιει ζαχαρη στα φαγητα της του? εδω να σας δω τι μαγειρες ειστε στην ουσια η ζαχαρη χρησιμοποιειται ελαχιστη για να κοψει την ξυνιλα της κοκκινης σαλτσας Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ! Τι κερδίζω??? :yahoo: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ποιος η ποια απο δω χρησιμοποιει ζαχαρη στα φαγητα της του? εδω να σας δω τι μαγειρες ειστε στην ουσια η ζαχαρη χρησιμοποιειται ελαχιστη για να κοψει την ξυνιλα της κοκκινης σαλτσας Όταν όμως η κόκκινη σάλτσα προέρχεται από φρέσκιες ντομάτες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 ποιος η ποια απο δω χρησιμοποιει ζαχαρη στα φαγητα της του? εδω να σας δω τι μαγειρες ειστε στην ουσια η ζαχαρη χρησιμοποιειται ελαχιστη για να κοψει την ξυνιλα της κοκκινης σαλτσας kai pou mas eides ti egine? :p:p εγω που χρησιμοποιω και μελι σε μερικες συνταγεε κερδιζω τπτ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.