one2377 Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 Νέα αναβάθμιση 5.1.1.Σήμερα βρήκε.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 8 ώρες πριν, one2377 said: Νέα αναβάθμιση 5.1.1. Σήμερα βρήκε. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιτέλους!Είχε μήνες να δώσει update.Κι είναι και 2,6 γιγα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω οτι έχει βγει αναβάθμιση και για τα τρία μοντέλα. Δεν έχει έρθει τίποτα στο δικό μου. Ξέρετε τι γίνεται; Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 3 minutes ago, one2377 said: Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω οτι έχει βγει αναβάθμιση και για τα τρία μοντέλα. Δεν έχει έρθει τίποτα στο δικό μου. Ξέρετε τι γίνεται; εχεις τσεκαρει χειροκινητα αν υπαρχει διαθεσιμη? για χρησιμοποιησε και το smart switch στον υπολογιστη να δεις αν σου την βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 1 ώρα πριν, boymanos said: εχεις τσεκαρει χειροκινητα αν υπαρχει διαθεσιμη? για χρησιμοποιησε και το smart switch στον υπολογιστη να δεις αν σου την βγαλει. Ναι, φυσικά έχω τσεκάρει χειροκίνητα. .... Τέλος πάντων.... θα δοκιμάσω μήπως το κάνω με τον υπολογιστή. Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2024 το πήρα πριν μια εβδομάδα για να αντικαταστησω το s6 lite που είχα, στην αρχή εψαχνα το lenovo epaper και μετά είδα στο public το s9 fe όπου δεν το ειχαν διαθέσιμο και πηγα στον κοτσωβολο στα Βριλισσια και το είχαν τελευταιο κομματι 729. Είναι καταπληκτικο και γενικα απο όσα tablets έχω δοκιμάσει δεν το χορταινω... βεβαια θέλει και καποια καλουδια που δεν φερνει δυστυχως η samsung εδω όπως το s pen pro αλλά βρήκα την θήκη με τη διαφανεια μπροστα που γράφεις σαν σε τετράδιο και έχει την ιδια και καλυτερη υφη απο το remarkable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts