Jump to content

Διπλασιασμός κάρτας και άλλες προσφορές στην καρτοκινητή!

arkon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου ζητησε την σιμ γιατι της αρεσε το νουμερο,και αργοτερα σε κουβεντα μου ειπε πως δεν της εχει ερθει ποτε σμς διπλασιασμου.καποιος απο την παρεα τοτε ειπε πως ειναι επειδη εχει βαλει την επιλογη νον στοπ..

ισως απλα ειναι ατυχη:worry:

Αυτό που λες έχει μια λογική, γιατί η χρήση του non-stop δηλώνει ότι είναι ενεργό νούμερο και λογικά θα βάζει και 1 τουλάχιστον κάρτα το μήνα για να το ενεργοποιεί. Και νομίζω ότι πέρα από αυτό, τα μηνύματα διπλασιασμού έρχονται και με βάση την κίνηση του λογαριασμού, οπότε οι κλήσεις προς non-stop νούμερα την αποκλείουν από αυτό. Εγώ την τελευταία φορά που μου ήρθε μήνυμα διπλασιασμού είχα βάλει 20 ευρώ κάρτα και ενεργοποιούσα το non-stop μια φορά το μήνα, και καμία άλλη κίνηση ή ανανέωση, πέρα από 1-2 κλήσεις την ημέρα. Τι να πω... Δε βγάζεις εύκολα άκρη!

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σημερα το μεσημερι(περιπου στις 12:30), πηγα σε ενα καταστημα wind για να βαλω 30ευρω.

μπηκαν 33.

μεχρι αυτη την ωρα(22:47), δεν εχει γινει ο διπλασιασμος.

η προηγουμενη καρτα που ειχα βαλει ηταν πριν 75μερες.

σημερα το μεσημερι(περιπου στις 12:30), πηγα σε ενα καταστημα wind για να βαλω 30ευρω.

μπηκαν 33.

μεχρι αυτη την ωρα(22:47), δεν εχει γινει ο διπλασιασμος.

η προηγουμενη καρτα που ειχα βαλει ηταν πριν 75μερες.

Κάλεσε το 1260 και πάτα το 8 :)

• 2 weeks later...

Σε μένα πάλι φίλοι μου η ιστορία με τον διπλασιασμό καρτών έχει ως εξής:

Αρχικά, πριν από κάτι μήνες, πήρα μια κάρτα WIND με σκοπό να την χρησιμοποιήσω, (δοκιμαστικά στην αρχή) και στη συνέχεια μόνιμα αντί για vodafone που είχα τότε...

Ο βασικός λόγος που είπα να πάρω WIND κάρτα ήταν και είναι το WIND PLUS NON STOP.

Επειδή είχα συμβόλαιο με την vodafone, (που περίμενα να λήξει), χρησιμοποιούσα τον αριθμό της WIND καθαρά για το WIND PLUS NON STOP, χωρίς να κάνω κλήσεις...

Κάποια στιγμή τον Ιανουάριο, (αν θυμάμαι καλά), έλαβα το πρώτο μήνυμα για διπλασιασμό κάρτας ανανέωσης εως 30 Ευρώ.

Αγόρασα μια 30άρα και έγινε 60άρα!

Το επόμενο διάστημα συνέχισα να χρησιμοποιώ τον αριθμό αυτό καθαρά για το WIND PLUS NON STOP.

Τον επόμενο μήνα, έλαβα νέο μήνυμα που ανέφερε ακριβός τα ίδια.

Έβαλα άλλη μια 30άρα η οποία φυσικά έγινε 60άρα!!!

Δεν περίμενα κάτι τέτοιο στο καπάκι και υποθέτω ότι έκαναν ότι έκαναν για να μου δώσουν κίνητρο να χρησιμοποιήσω κανονικά τον αριθμό.

Από αρχές Μαρτίου, τελείωσα με την vodafone και αξιοποιώ πλέων την κάρτα της WIND.

Θεωρώ πολύ καλή την κίνησή της αυτή. Ελπίζω δε να λάβετε και όσοι δεν έχουν λάβει μέχρι τώρα το εν λόγο μήνυμα.

Peace... Love... Freedom...

• 7 months later...
σταματησε την χρηση για κανα μηνα,(μην στελνεις ουτε σμς) και τοτε ισως σου στειλουν
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

και σε μένα σε νούμερο που δεν χρησιμοποιώ μου στείλαν μνμ για διπλασιασμό.

Τον αριθμο αυτό τον είχα ξεσκίσει για 2 χρόνια και δεν είχε έρθει τίποτα.

Και τώρα με θυμήθηκαν :p

σταματησε την χρηση για κανα μηνα,(μην στελνεις ουτε σμς) και τοτε ισως σου στειλουν

Καλα αυτο δε γινεται με τιποτα!Οταν ειχα παρει πριν 4χρονια τον πρωτο μου αριθμο ΤΙΜ μου χαν στειλει μεσα σε ενα χρονο 3φορεσ διπλασιασμο.φοβερο!Μου χαν στειλει κ μια αλλη καταπληκτικη προσφορα που οσα λεφτα ετρωγα μεσα σε ενα χρονικο διαστημα θα μου τα επεστρεφαν κ αυτο με χρεωση 4€.Μου χαν δωσει 30+ €.

Ήρθε και σε έναν φιλο μου χτες αλλά όχι για διπλασιασμό.. Λέει ότι θα του δώσουν +50%..

Σε εμένα δεν έχει έρθει ποτέ τίποτα.. Ίσως επειδή τον έχω για βασικό αριθμό και τον χρησιμοποιώ αρκετά.. Ποιος ξέρει; Έχω όμως και κάτι νούμερακια που δεν τα χρησιμοποιώ.. Λέτε να τα τρέλαρω συχνά μήπως έρθει τίποτα; Παίζει ρόλο που είναι σχεδόν πάντα κλειστα; Ξέρω ότι τα μηνύματα διαγράφονται εάν δεν ανοίξεις το κινητό σου για 3 ημέρες, αλλά σε αυτή την προσφορά μήπως πρέπει να το έχεις ανοιχτό για να έρθει;

απο αυτα που εχω διαβασει και ακουσει εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οταν διακοψεις την κανονικη χρηση του κινητου σου και δεν στελνεις ουτε σμς,ουτε κανεις συνομιλιες,τοτε σου ερχεται καποια προσφορα διπλασιασμου ή +50%.

προσωπικα την καρτα της τιμ την βαζω περιπου μια φροα στις 15, τωρα μαλλον ετυχε και ηρθε το σμς οσο το ειχα ανοιχτο.

ετσι γινεται απλως αν ειναι συνεχεια το κινητο κλειστο τα μηνυματα χανονται...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ετσι γινεται απλως αν ειναι συνεχεια το κινητο κλειστο τα μηνυματα χανονται...

...πραγματι...για αυτο πρεπει να εχεις πολλα νουμερα σε καρτες κλωνους ;) και να τα τσεκαρεις που και που....:lol::lol::lol:..

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• 2 weeks later...

απιστευτοι στη wind. οπως εγραψα σε προηγουμενο μηνυμα, μου ηρθε για διπλασιαμο μεχρι 31/10.

εγω δεν ανανεωσα ακομα(αλλωστε δε το χρησιμοποιω το νουμερο, κ εχω ηδη 14ευρω), και σημερα ηρθε νεο μηνυμα οτι μπορω να ανανεωσω με δυνατοτητα διπλασιασμού μεχρι 13/11!

απιστευτοι στη wind. οπως εγραψα σε προηγουμενο μηνυμα, μου ηρθε για διπλασιαμο μεχρι 31/10.

εγω δεν ανανεωσα ακομα(αλλωστε δε το χρησιμοποιω το νουμερο, κ εχω ηδη 14ευρω), και σημερα ηρθε νεο μηνυμα οτι μπορω να ανανεωσω με δυνατοτητα διπλασιασμού μεχρι 13/11!

τετοιες προσφορες να γινονται αλλα σε ολους

γινονται σε αυτους που παρατηρουν οτι δεν ανανεωνουν τον λογαριασμο τους.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Α, οκ... Δεν θα κάνω ανανέωση για 4 μήνες μήπως μου διπλασιάσουν και εμένα τον χρόνο ομιλίας:p

ε οχι και τοσο πολυ! για κανενα μηνα απ'οσο θυμαμαι...

My Mobile Phone History:

Ήρθε και σε εμένα μήνυμα διπλασιασμού μέχρι τέλος νοεμβρίου! Και μάλιστα ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα όχι σε ένα αλλά σε 5 αριθμούς F2G που είχα ενεργοποιήσει την ίδια ημέρα και δεν τα χρησιμοποιούσα για 1 με 1,5 μήνα..

Μου ήρθε και εμένα και δεν γράφει για τον περιορισμό των 30 Ευρώ.

Μπορώ να βάλω 50 από κατάστημα και να διπλασιαστούν?

Να σας ρωτήσω κάτι...

Ποιο είναι το μέγιστο πόσο το οποίο μπορεί να ανανεώσει κάνεις και να ισχύει ο διπλασιασμός; Κάπου μου φαίνεται ότι είχα διαβάσει για 30 ευρώ.. Σωστά θυμάμαι;

σωστα θυμασαι...νομιζω πως μονο στο +50% δεν υπαρχει οριο..

• 2 weeks later...