Jump to content

ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ POCKET PC

salinas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, μπορει να μου πει κάποιος πως μπορω να αποθηκευσω στην SD κάρτα του pocket pc, μεσω activesync, μια μεγαλη ταινια ,καθοτι το βίντεο αποθηκευεται στην μνημη του pocket και οχι στην SD κάρτα;

Παιδια, μπορει να μου πει κάποιος πως μπορω να αποθηκευσω στην SD κάρτα του pocket pc, μεσω activesync, μια μεγαλη ταινια ,καθοτι το βίντεο αποθηκευεται στην μνημη του pocket και οχι στην SD κάρτα;

Πας από το Mycomputer-->Mobile Device-->My Pocket PC-->SD Card και το χώνεις εκεί.

Ελπίζω να κατάλαβα σωστά.

π.χ μια ταινία μεγέθους 256mb τη περνάς μέσω activesync σε περίπου 40',αν δεν κολλήσει κατά τη μεταφορά, ενώ μέσω ενός card reader σε 5-7'.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Και πως γίνεται η μεταφορα με card reader. υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις;

Βγάζεις την SD από το ppc, συνδέεις το card reader στην USB του pc, βάζεις την SD στο card reader και σαν να είναι περιφερειακό του pc σου μεταφέρεις με win explorer ότι θέλεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγάζεις την SD από το ppc, συνδέεις το card reader στην USB του pc, βάζεις την SD στο card reader και σαν να είναι περιφερειακό του pc σου μεταφέρεις με win explorer ότι θέλεις

σε απλά ελληνικά... copy & paste :p

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]