STATYSS Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 14 ώρες πριν, doganos said: Όταν παίρνεις τηλ, μήπως ανοίγει ο κανονικός για πολύ λίγο και από πάνω μετά δουλεύει αυτό; Όχι απενεργοποιεις τον google και μετά ορίζει προεπιλογή αυτόν.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 42 minutes ago, FoT1s said: Που το διαβασες? Πατατα εκανα δηλαδη 🙄 Στο φόρουμ ένας το είπε νομίζω στην 1+. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 2 minutes ago, doganos said: Στο φόρουμ ένας το είπε νομίζω στην 1+. Ε, και να την απεσυραν θα ερθει η επομενη, μικρο το κακο. Αλλα στο φορουμ για το 10 προ, δεν διαβασα κατι επισημο παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 Δεν υπάρχει ούτε από Δανία ούτε από άλλες που δοκίμασα..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 Αυτην παντως που απεσυραν, ηταν η Α15 οπως γραφει κι αυτος εδω και η κανονικη ειναι η Α14. Τωρα, τι εχει γινει δεν ξερω, εμενα παντως περαστηκε κανονικα με την παραπανω διαδικασια και φαινεται οκ. Δεν με ανησυχει καθολου βεβαια γιατι ηταν απο ΟΤΑ και οχι απο 3η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 Για οσους βιαζονται για την Α14, κατεβαστε το denmark vpn και στην συνεχεια καντε ενημερωση λογισμικου. Το διαβασα στο φορουμ του 10 pro πως το προτεινε καποιος για οσους δεν την ελαβαν ακομα σε EU συσκευες. Μου την έβγαλε κ εμένα από Δανία. Είδες τίποτα περίεργο εσύ μέχρι τώρα ; Δεν την πέρασα ακομα Στάλθηκε από το NE2213 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 (edited) 3 minutes ago, akizaki said: Μου την έβγαλε κ εμένα από Δανία. Είδες τίποτα περίεργο εσύ μέχρι τώρα ; Δεν την πέρασα ακομα Στάλθηκε από το NE2213 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη σε παρω στο λαιμο μου, αλλα οχι δεν ειδα τιποτα περιεργο. Την περασα καθαρα και μονο επειδη ηρθε ως ΟΤΑ και οχι με αλλους τροπους που υπαρχουν, οποτε ολα καλα. Επισης, και αλλη να βγει τις επομενες μερες, τοσος κοσμος που την περασε απο EU με ΟΤΑ, θα λαβει εκ νεου την καινουργια, οποτε μια χαρα. Edited June 4, 2022 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 (edited) Παντως, μετα απο τοσο διαστημα χρησης, δεν εχω τρελαθει και πολυ με την μπαταρια του σαν συσκευη τετοιας χωρητικοτητας. Νομιζω, οτι σιγουρα εχει περιθωρια βελτιωσεις στην καταναλωση του. Εμενα προσωπικα με την χρηση που κανω κτλ, απο το πρωι 8 ωρα στις 6 το απογευμα θελει φορτιση για να βγει και το υπολοιπο της μερα μεχρι τον υπνο. Ολες οι εφαρμογες ειναι στην αυτοματη βελτιστοποιηση η επιλογη, δεδομενα, gps, wifi, 5g, BT ανοιχτα και με οθονη, αλλοτε 4 ωρες, αλλοτε 6 βγαζω. Δηλαδη να φυγω το πρωι και να γυρισω το βραδυ και απλα να το φορτισω, δεν το εμπιστευομαι οτι θα με βγαλει μια μερα που λεμε. Θα πρεπει να "κοψω" καποια πραγματα χρησης. Edited June 7, 2022 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Ήρθε κ σε μένα μόλις η Α14.. την κατεβάζω κ περναω On 4/6/2022 at 6:54 ΠΜ, doganos said: Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Γραφει και σ' εσας ο,τι μια ενημερωση oxygen os ειναι διαθεσιμη;; 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 1 minute ago, FoT1s said: Γραφει και σ' εσας ο,τι μια ενημερωση oxygen os ειναι διαθεσιμη;; 😁 Σε μένα μου την έβγαλε το oxygen update.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 1 hour ago, STATYSS said: Σε μένα μου την έβγαλε το oxygen update.. Αφου την περασεις κτλ και πας να κοιταξεις αν εχει ενημερωση, ενω δεν εχει, στο κειμενο κατω αμα διαβασεις λεει ειναι διαθεσιμη μια ενημερωση oxygen os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Εμενα δεν μ βγαζει τπτ. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Γυρισα το κινητο σε 4G/3G/2G και ομολογω πως στην καταναλωση μπαταριας ειδα περιπου ενα "κερδος" μπαταριας 15-20% με την ιδια χρηση που εκανα οσο ειχα το 5G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) αναβαθμιση μεσω oxygen updater ειναι safe ή να κατσω στα αυγα μου μεχρι να ερθει απο μονη της? (δεν εχω το 10 pro αλλα ποσταρα εδω μιας και βλεπω οτι υπαρχει μεγαλυτερη κινητικοτητα) Edited June 10, 2022 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 2 ώρες πριν, GaleaNatur said: αναβαθμιση μεσω oxygen updater ειναι safe ή να κατσω στα αυγα μου μεχρι να ερθει απο μονη της? (δεν εχω το 10 pro αλλα ποσταρα εδω μιας και βλεπω οτι υπαρχει μεγαλυτερη κινητικοτητα) Εννοείται είναι.. βάρα την.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Ήρθε και σε μένα η .14...:) καιρός ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 11 minutes ago, Nikos_s3 said: Ήρθε και σε μένα η .14...:) καιρός ήταν... Βάρα την και εσύ αδερφέ.. εγώ την έβαλα χτες. Δεν είδα καμία διαφορά... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Ενα προβλημα που εχω με την Α14 και δεν ειχα με την Α13 ειναι οτι οταν ερχεται ειδοποιηση μενει εμφανιζομενη η ειδοποιηση στην AOD οθονη ενω με την α13 την εδειχνε για καποια δευτερολεπτα και μετα εφευγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 On 17/6/2022 at 9:44 ΜΜ, FoT1s said: Ενα προβλημα που εχω με την Α14 και δεν ειχα με την Α13 ειναι οτι οταν ερχεται ειδοποιηση μενει εμφανιζομενη η ειδοποιηση στην AOD οθονη ενω με την α13 την εδειχνε για καποια δευτερολεπτα και μετα εφευγε. Εστρωσε τελικα μονο του! Πλεον δειχνει την ειδοποιηση στην AOD οθονη και μετα φευγει. Πριν εμενε κολλημενη η ειδοποιηση να φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 Με Γαλλικο VPN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2022 1 hour ago, FoT1s said: Με Γαλλικο VPN Την περνάω και εγώ τώρα... Κατέβηκε .. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Αυτο που λεει call stability τι να εννοει οτι λυνει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Σ' εσας αληθεια, δειχνει το εικονιδιο volte πανω η οχι; Εμενα παρολο που ειναι ενεργοποιημενο, δουλευει κανονικα και το εικονιδιο ειναι on, με vodafone δεν το δειχνει παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts