kountoura Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 16 ώρες πριν, Nos1453 said: Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με την μπαταρία του.... Μόνο που δεν βλέπω πρώτο το σύστημα android μου φαίνεται εντάξει και ας μην διακρίνω καλά τους αριθμούς. Άρα κάποια εφαρμογή φταίει λες σε μένα που σχεδόν πάντα έχω πρώτο το σύστημα αντροιτ? Έχω μόνιμα ανοιχτά δεδομένα τοποθεσία Bluetooth nfc. Οθόνη 120 συνέχεια με ανάλυση 2κ. Δουλεύω πολύ Chrome viber Facebook Gmail Google photos vanced Netflix. Να γράψω και εδώ πως όταν το λιώνω τα πάει καλά. Μπορεί δηλαδή από το 100 % να ξεκινήσω να το δουλεύω (όχι να βλέπω βίντεο) και μέχρι το 90% να μου δώσει 1 ώρα sot με σωστά την κατανάλωση πρώτο οθόνη πχ δεύτερο το Facebook κτλ. Όταν είναι στην αναμονή σιγά σιγά το σύστημα αντροιτ σκαρφαλώνει προς την κορυφή. Τι διάολο μπορεί να φταίει δεν ξέρω. Έχω κάνει και επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 Η ρομ που φοράς....εγώ ξεκλειδώσα...και σλλαξα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 Φυσιολογικό είναι αυτό.Όταν δεν το δουλεύεις τα google services τρέχουν από πίσω και ανεβαίνουν στην κατάταξη.Όταν το δουλεύεις φυσιολογικά σου δείχνει τις εφαρμογές που δουλεύουν πιο πάνω.Μη σε απασχολεί καθόλου αυτό και να χαρείς τη συσκευή σουΣτάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, manan69t said: Φυσιολογικό είναι αυτό. Όταν δεν το δουλεύεις τα google services τρέχουν από πίσω και ανεβαίνουν στην κατάταξη. Όταν το δουλεύεις φυσιολογικά σου δείχνει τις εφαρμογές που δουλεύουν πιο πάνω. Μη σε απασχολεί καθόλου αυτό και να χαρείς τη συσκευή σου Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ ότι μπορεί να έχει μια λογική αυτό. Αλλά σε καμία άλλη συσκευή από όσες πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα χέρια μου δεν συνέβαινε αυτό. Τώρα αυτό είναι τι να κάνουμε. 🙂 Edited July 9, 2022 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 Και τώρα αναμονή για το επόμενο update σε μορφή zip rom .... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2022 Κάτι βλέπω στο προσκήνιο.....και έχει ενδιαφέρον..... Android 13.....με εβδομαδιαία αναβάθμισουλες;;;..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Εχω 3 ερωτήματα Εχει Google Pay ? Φοράει τη Xiaomi EU Version ? Πως τα πάει με 5G και σαν δίκαρτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Καλησπέρα σας. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτοχος αν δουλεύει σωστα το wifi calling στην cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2023 Κάτοχος και εγώ από εχθές. Βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με το Mi 10 που έχω. Να δούμε πως θα είναι αυτό στην καθημερινή συμβίωση. 1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Μετά από λίγο καιρό έχω να πω τα καλύτερα για το τηλέφωνο. Είναι ένας δυναμίτης. Μοναδικό κακό όμως η τραγική αυτονομία του. 1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 Όσο για την αυτονομία του έχεις δίκιο...αλλά σαν συσκευή δεν παίζεται.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 Αναμφίβολα είναι ένα καταπληκτικό κινητό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2023 το θελω αλλα κατσε να δωσω τα realme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Εσκασε νέα ενημέρωση σήμερα..Για να δούμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλημέρα παίδες. Σε πια έκδοση είστε; Βλέπω ότι έχει βγει η 14.0.16.0 από τον Αύγουστο και εγώ είμαι με την 14.0.14.0 και δεν βρίσκει λέει ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλημέρα παίδες. Σε πια έκδοση είστε; Βλέπω ότι έχει βγει η 14.0.16.0 από τον Αύγουστο και εγώ είμαι με την 14.0.14.0 και δεν βρίσκει λέει ενημέρωση.Ακριβώς την ίδια έχω και γω,τα ίδια λέει και στο δικό μου.Στάλθηκε από το 2201122G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Εντωμεταξύ έχει ένα μήνα που βγήκε. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι η ενημέρωση, αλλά να είχαμε να λέμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. October 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2023 Έχω βρει το 12 pro 500€ και το 13 το απλό 620 ποιο λέτε να αξίζει για να πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 (edited) τα 4 ηχεία κάνουν την διαφορά? επίσης η έκδοση που εχει το jmtech (νομίζω ιταλικό?) είναι η έκδοση με το wifi 6e ? το παίρνουμε? https://www.jmctech.gr/product/xiaomi-12-pro-12256gb-6-7-5g-blue-ds-ita/ Edited November 5, 2023 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου On 13/6/2023 at 1:48 ΜΜ, Chryssostomos said: Μετά από λίγο καιρό έχω να πω τα καλύτερα για το τηλέφωνο. Είναι ένας δυναμίτης. Μοναδικό κακό όμως η τραγική αυτονομία του. Γειά κοιτάζω το κινητό για την γυναίκα μου να έχει καλή φωτό και οθόνη όταν λέτε δεν έχει καλή αυτονομία δλδ πόσο χάλια είναι ?πόσες ώρες βγάζει?έχω το xiaomi 12 και μου βγάζει γύρω στο 6 Ώρο χειρότερα ακόμα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου On 11/2/2024 at 2:57 ΜΜ, doomgeorge said: Γειά κοιτάζω το κινητό για την γυναίκα μου να έχει καλή φωτό και οθόνη όταν λέτε δεν έχει καλή αυτονομία δλδ πόσο χάλια είναι ?πόσες ώρες βγάζει?έχω το xiaomi 12 και μου βγάζει γύρω στο 6 Ώρο χειρότερα ακόμα? ευχαριστώ Αναλόγως τη χρήση που θα του κάνεις. Δεν θα το αλλάξω εύκολα πάντως...το κινητό θερίζει. Πήρε και το HyperOs πρόσφατα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου καλησπέρα ατην συσκευασία εχει μέσα θήκη σιλικόνης? φοράει ζελατίνα προστασίας απο την μαμά? ότι πρόταση για απλη σιλικονη και tempered glass ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου κάποιος ενα λινκ για tempered? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου hyper os εχει βγει? ποια είναι η τελευταία ρομ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου hyperos οι πήρε κάνεις? κάνατε αλλαγή στι region η vpn για να έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts