Jump to content

Xiaomi 12

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 minutes ago, Moralex said:

Καλησπέρα, το screen on time το έχουν αφαιρέσει από τη στιγμή που πήρε MIUI 14. 

Σου λέει άσε να μην απογοητεύονται..

1 minute ago, mplets7 said:

Moralex άμα κατεβάσεις από εκεί που είπες την ενημέρωση μετά τις επόμενες θα πρέπει πάλι από εκεί να μπαίνεις να τις κατεβάζεις; Η θα τις πετάει το κινητό μόνο του;

Καμια ενημερωση απο πουθενα δεν περνιεται οσο και αν προσπαθησα. Περιμενουμε στη σειρα μας οταν φιλοτιμηθει η συνηθης υποπτη xiaomi να μας αναβαθμισει.

9 ώρες πριν, mplets7 said:

Moralex άμα κατεβάσεις από εκεί που είπες την ενημέρωση μετά τις επόμενες θα πρέπει πάλι από εκεί να μπαίνεις να τις κατεβάζεις; Η θα τις πετάει το κινητό μόνο του;

Καλημέρα, κανονικά σου έρχονται οι ενημερώσεις και ας έχεις περάσει από εκεί. Official είναι και από εκεί που έστειλα στον r31134. Τα λινκ για να κατεβάσεις τις ρομ είναι της  Xiaomi.

Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K

• 2 weeks later...

Μολις ηρθε το skin για την πλατη του κινητού και τις καμερες. Διαφανο ματ απο extreme skins. Μου στειλανε και δευτερο ιδιο ως δωρακι μεσα στην τιμη.

Αργότερα θα το τοποθετησω. Ειχα σε 3 τελευταια κινητα μου τετοια μεμβρανες και ειναι εκπληκτικες και υφη και αντοχή οπως και σε εφαρμογη. Βγαινουν σε διαφορα χρωματα,σχεδια κλπ αλλα επειδη μ αρεσει το γαλαζιο ματ, δεν ηθελα να το κρυψω. Και απο πανω θηκη να βαλεις, δεν εχει θεμα αλλα θα το εχω χωρις θηκη γιατι γουσταρω οθοναρα edge με λεπτα bezels.

Η εφαρμογη ειναι απλη.

Update: Εγινε η τοποθετηση.Ειναι τοσο τελεια κομμενη για την πλατη και τις καμερες και στρωνει πανευκολα. Αρχικα καθαριζεις, μετα κανεις λιγο ψεκασμα με το ειδικο υγρο που περιερχει,βαζεις πανω τη  μεμβρανη και αφου την ευθυγραμμισεις ακριβως,διωχνεις το υπολοιπο υγρο με την σπατουλα.Μετα θελει λιγο να πιεζεις περιμετρικα μεχρι να κολλησει εντελως και ετοιμο. Στις καμερες ειναι εντελως απλη η εφαρμογη αφου ειναι φλατ.

Edited by r31134

1 hour ago, arasparadiser said:

Καλησπέρα παιδιά.

Θα πάρει κάποια άλλη αναβάθμιση το κινητό σύντομα; Το αγόρασα πρόσφατα.

Αν κρινω απο την καθυστερηση σε καποιους κατοχους σε απλα updates,δεν βλεπω συντομα να ξεκολλαμε απο το android 13 αν και θεωρητικα θα παρει ως το 15.

Καλοριζικο!

Καλημέρα παιδιά.
Ερώτηση γιατί σκέφτομαι να το πάρω σαν δεύτερό.
Τα gestures παίζουν με nova launcher?
Αν όχι,υπάρχει κάποια εφαρμογή πού να επιτρέπει κάτι τέτοιο;χωρίς όμως πρόβλημα.
Δοκιμασμένη λύση.

Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οσα δοκιμασα, παιξανε για λιγο και μετα αρχιζαν να μη δουλευουν. Οποτε αφησα στοκ launcher πληρως με gestures και ησυχασα

Εφαρμογες τυπου fluid gesture κλπ εννοω για να εχω το Back κυριως. Το double tap lock screen του nova στην αρχη δουλεύει και μετα παλι σταματαει.

Πληρης οθονη με gestures χωρις soft buttons μονο στοκ launcher. Πλεον συνηθιστηκε κι αυτος οποτε ολα καλα.

Edited by r31134

Καλημέρα σε όλους, βγήκε η 14.0.10 και η 14.0.11 σε EU. Και υπόψη δεν την κατέβασα από το σάιτ που έχω δώσει αλλά το γύρισα σε χώρα Ινδία και μόλις πήγα να δοκιμάσω να δω αν υπάρχει ενημέρωση αμέσως ήρθε η 14.0.10 με ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου. Μέχρι τώρα καλύτερη διαχείριση θερμοκρασίας από πριν. 

Screenshot_2023-07-12-07-26-42-558_com.android.settings.jpg

Την 0.10 μου την βγαζει κι εμενα αν γυρισω σε Ινδια. Την 0.11 πως την βγαζει;

Edited by r31134

4 ώρες πριν, r31134 said:

Την 0.10 μου την βγαζει κι εμενα αν γυρισω σε Ινδια. Την 0.11 πως την βγαζει;

Την 14.0.11. την έχει στο σάιτ που έχω δώσει. Και η 14.0.11 ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου έχει. Εκεί την είδα, δεν μου ήρθε. Κάπου είδα ότι αν αλλάζεις το region σε Ινδία έρχονται νωρίτερα οι ενημερώσεις. Φίλε r31134 αν την περάσεις την 10 και την δουλέψεις λίγο θέλω να μου πεις αν βλέπεις βελτίωση στις θερμοκρασίες του επεξεργαστή γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ανεβάζει όσο ανέβαζε και είναι και καλοκαίρι μην ξεχνάμε. Και πολύ καλύτερη μπαταρία. Από 100 που το φόρτισα το πρωί πριν 6 ώρες με ενεργή οθόνη 1 ώρα και 15 λεπτά έχω τώρα 86%  μπαταρία με μόνιμα ενεργοποιημένο το WiFi και το Bluetooth γιατί έχω το GTR3 Pro μόνιμα σε σύνδεση. Υπόψη δεν παίζω παιχνίδια, κλήσεις και πολύ social, youTube, κάμερα και chrome. Τέτοια χρήση κάνω. Τώρα έχω 77% μπαταρία και ενεργή οθόνη 2 ώρες και 20 λεπτά. 

Screenshot_2023-07-12-11-36-32-555_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-07-12-11-36-41-436_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-07-12-11-38-40-187_com.android.chrome.jpg

Edited by Moralex

Θα το κανω οταν σχολασω σημερα. Αλλα γενικα δεν βλεπω κατι παραπανω σε θερμοκρασια σε σχεση με αλλες συσκευες που ειχα στο παρελθον υπο αυτες τις σχεδον ακραιεες συνθηκες ζεστης τωρα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις γενικά ειναι να βγαλεις τη θηκη αν σε απασχολει το θεμα πολυ. Η εστω να μην το αγκαλιαζει παντου γυρω γυρω ωστε να φευγει πιο ευκολα η θερμοκρασια.

Εχουμε εφαρμογη που να κοβει τη φορτιση σε ποσοστο που θελω εγω; Οχι απλη ειδοποιηση δηλαδη

21 minutes ago, r31134 said:

Θα το κανω οταν σχολασω σημερα. Αλλα γενικα δεν βλεπω κατι παραπανω σε θερμοκρασια σε σχεση με αλλες συσκευες που ειχα στο παρελθον υπο αυτες τις σχεδον ακραιεες συνθηκες ζεστης τωρα.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις γενικά ειναι να βγαλεις τη θηκη αν σε απασχολει το θεμα πολυ. Η εστω να μην το αγκαλιαζει παντου γυρω γυρω ωστε να φευγει πιο ευκολα η θερμοκρασια.

Εχουμε εφαρμογη που να κοβει τη φορτιση σε ποσοστο που θελω εγω; Οχι απλη ειδοποιηση δηλαδη

Όχι φίλε δεν έχω κανένα θέμα με θερμοκρασίες με την χρήση που του κάνω από την αρχή που το έχω. Απλά έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται λιγότερο από πριν και η μπαταρία έχει καλύτερη διαχείριση.  Δεν γνωρίζω ποια εφαρμογή σταματάει την φόρτιση εκεί που θέλεις. 

Edited by Moralex

Εκανα την αναβαθμιση. Οντως το κινητο ειναι αισθητα πιο δροσερο. Κατι αλλο προς ωρας δεν διαπιστωσα.

Ευχαριστουμε για το tip με αλλαγη περιοχης σε Ινδια. Μετα ξανα αλλαξα σε Ελλαδα εννοειται.

Edited by r31134

Just now, r31134 said:

Εκανα την αναβαθμιση. Οντως το κινητο ειναι αισθητα πιο δροσερο. Κατι αλλο προς ωρας δεν διαπιστωσα.

Ευχαριστουμε για το tip με αλλαγη περιοχης σε Ινδια. Μετα ξανα αλλαξα σε Ελαδα εννοειται.

Απλώς αλλάζεις περιοχή, κανεις την αναβάθμιση και επανερχεσαι σε Ελλάδα; 

Αυτή είναι η διαδικασία; 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

32 minutes ago, p_k said:

Απλώς αλλάζεις περιοχή, κανεις την αναβάθμιση και επανερχεσαι σε Ελλάδα; 

Αυτή είναι η διαδικασία; 

Καλημέρα, ναι φίλε αλλάζεις χώρα,  κανείς το update και όταν τελειώσεις και κάνει την επανεκκίνηση το τηλέφωνό το γυρνάς πάλι Ελλάδα. Γενικά να ξέρετε Κίνα και Ινδία βγαίνουν πιο γρήγορα τα update στα Xiaomi. Αυτό που παρατηρώ είναι όπως και με το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα το Xiaomi 11i που είχε τον Snapdragon 888 που και αυτός είχε θέματα με θερμοκρασίες στην πορεία με τα  update έγινε πολύ καλύτερος και στη θερμοκρασία και στην μπαταρία το ίδιο βλέπω γίνεται και με αυτόν τον επεξεργαστή. Εγώ πάντως θέματα με θερμοκρασίες δεν έχω, δεν μου έχει βγάλει ποτέ το μήνυμα υπερθέρμανσης. Ίσως παίζει ρόλο ότι έχει από τα μεγαλύτερα συστήματα ψύξης για κινητό τηλέφωνο. Δείτε αυτό το βίντεο.  https://www.angroid.gr/android-news/to-xiaomi-12-aposynarmologeitai-live-se-video-kai-to-terastio-systima-psyxis-toy-mas-afinei-yposcheseis

10_40_44_xiaomi-12-copper-plate-cooling-696x392-1.png

Edited by Moralex

Αυτο με τον sd 8 gen 1 που τον βγαλανε φριτεζα επειδη δοκιμασαν τις συσκευες στις πολυ αρχες, καθε εταιρεια με αλλη διαχειριση συσκευης και απο τοτε δεν ξανα ασχολήθηκαν μετα τα updates ειναι λιγο μυθος. Και παιχνιδι βαρβατο επαιξα σερι 4ωρο απροβληματιστα. Χωρια την καθημερινη χρηση μου με πολυ youtube,tiktok,viber,facebook. Ουτε μισο κρασαρισμα και η θερμοκρασια ηταν νορμαλ στο χερι οπως καθε αλλη συσκευη μου. Δεν πειραζει. Τουλαχιστον το τσιμπησαμε σε λογικοτατη τιμη για την εποχη 

Καλησπέρα σε όλους. Μάγκες δεν ξέρω τι έκαναν τα αλάνια της Xiaomi αλλά το τηλέφωνό δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου και έχουμε και καύσωνα. Η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι η καλύτερη μέχρι τώρα σε θέμα θερμοκρασίας. Να τονίσω ότι ούτε πριν είχα θέμα με θερμοκρασίες, απλά το παρακολουθούσα επειδή έλεγαν ό,τι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ηφαίστειο και διάφορα τέτοια. Εγώ έχω να πω ότι ο επεξεργαστής είναι μια χαρά και δεν μασάει πουθενά.  Ό,τι του ζητήσεις θα το κάνει με άνεση.

Edited by Moralex

Συμφωνω και επαυξανω για την θερμοκρασια. Χθες το ξετιναξα  σε eon tv και tik tok πανω απο 6 ωρες με θερμοκρασια χωρου 27 και ουτε καν συγκινηθηκε για να ζεσταθει. Οντως κανανε καποια μαγικη ρυθμιση. Καλυτερα και απο τον sd 865 που ειναι ο αμεσως προηγουμενος επεξεργαστης κινητου μου

Edited by r31134

• 1 month later...

Η εφαρμογή της καμερας και ιδια η καμερα,οσο τις δουλευω και βλεπω τις λειτουργιες πιο αναλυτικα, με εχουν εντυοωσιασει. Θα ηθελα ενα τσικ πιο κατεβασμενα τα χρωματα στον βασικο φακο. Ο υπερευρυγωνιος ειναι τελειος. Τα 50ΜΡ ειναι η αγαπημενη λειτουργια γιατι μετα κοβω και εχω σουπε αναλυση στα σημεια που θελω. Η επεξεργασια υων φωτο και ειδικα η διαγραφη αντικειμενων, γραμμων, ατόμων κλπ ειναι must εργαλειο. Αφαιρει καλωσια απο τοπια για πλακα και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Το βιντεο οσο τραβηξα μια εκδηλωση μου αρεσε σε σταθεροποιηση. Εχει φοβερες λειτουργιες να κανεις κλιπακια πανέμορφα. Το κινητο δεν υπερθερμανθηκε παρολο που το δουλεψα για ωρες με νταλα ηλιο και gps στο αμαξι, οπως διαβαζω για αλλα κινητα με τον ιδιο επεξεργαστη. Η φωτεινότητα της οθόνης σε πολυ δυνατο ηλιο ειναι φανταστικη.

• 4 weeks later...

Χθες είχε καλες συνθήκες για αστροφωτογραφηση.

Αυτην που διαφημιζουν σε αλλες συσκευες κλπ και σε εμας περναει στα ψιλα γραμματα.

Η λειτουργια βρισκεται στην καμερα μας, μακρα εκθεση- εναστρος ουρανος(εκει πέρα εχει αι αλλες εκπληκτικες λειτουργιες για να ασχοληθεις). Χρειαζεστε τριποδο ή καποιο εντελως σταθερο σημειο να ακουμπησε το κινητο.

Η απειραχτη φωτο μεταξυ αλλων που ξεχωρισα ειναι η παρακατω, επειδη ηδη φαινεται θολα το "μπρατσο" του Γαλαξια μας.

1000002744.jpg

Μετά, με μείωση θαμπάδας με το adobe photoshop στο κινητό, η εικόνα γινεται ετσι 

1000002753.jpg

Ναι, ολα αυτα με το κινητό μας, χωρις τιποτα αλλο απο εξοπλισμους κλπ. Καλο ειναι να εχετε καποια εφαρμογη για τον ουρανο για να σας δειχνει που βρισκεται το "μπρατσο" του γαλαξια και οι διαφοροι πλανητες-αστρα ωστε να στησετε το κινητό προς εκει. Εγω φωτογραφισα ολο τον ουρανο γυρω γυρω και το πετυχα σε μια απο αυτες.

Οποτε θα συνεχιζω να εκθειαζω την καμερα του τηλεφωνου μας...

Edited by r31134

• 2 weeks later...

Διαθεσιμη ενημερωση συστηματος Google Play σε 1 Αυγουστου 2023

Ενημέρωση ασφαλείας ήρθε, την κανονική περιμένω με  security patch  Σεπτεμβρίου.