TheSmiths Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 καλημερα Συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει το θεμα, ψαχνω να βρω themes και wallpapers, widgets κλπ. Γενικα μου αρεσει να αλλαζω συχνα το περιβαλλον για να μην βαριεμαι το κινητο,σε android που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν σχετικα ευκολο, σε ios ομως δεν το καταφερνω, ενω εχω αγορασει εφαρμογες (9,99 τον χρονο) που εχουν ποικιλια (πχ themery, themify) το how to use it ειναι περιπλοκο και οχι ξεκαθαρο. Ξερει κανεις να μου πει με βηματα πως μπορω να αλλαξω περιβαλλον και widgets? Ξερω να αλλαζω ενα απλό wallpaper αλλα οχι ενα ολοκληρωμενο περιβαλλον. Ελπιζω να ημουν κατανοητος 😆 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 5 ώρες πριν, TheSmiths said: καλημερα Συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει το θεμα, ψαχνω να βρω themes και wallpapers, widgets κλπ. Γενικα μου αρεσει να αλλαζω συχνα το περιβαλλον για να μην βαριεμαι το κινητο,σε android που ειχα μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν σχετικα ευκολο, σε ios ομως δεν το καταφερνω, ενω εχω αγορασει εφαρμογες (9,99 τον χρονο) που εχουν ποικιλια (πχ themery, themify) το how to use it ειναι περιπλοκο και οχι ξεκαθαρο. Ξερει κανεις να μου πει με βηματα πως μπορω να αλλαξω περιβαλλον και widgets? Ξερω να αλλαζω ενα απλό wallpaper αλλα οχι ενα ολοκληρωμενο περιβαλλον. Ελπιζω να ημουν κατανοητος 😆 Γενικώς το iOS δε σου δίνει την ευελιξία που έχεις στο Android για να πειράζεις τέτοια πράγματα στο λειτουργικό και στην εμφάνιση. Βλέπεις εδώ δεν έχεις επιλογές για διαφορετικούς launcher κτλ που έχεις στο Android. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που προσπαθούν να το προσπεράσουν αυτό αλλά οι δυνατότητες τους είναι μικρές μιας και δεν τους αφήνει το λειτουργικό για εκτενή πειράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 22 ώρες πριν, athanaso77 said: Γενικώς το iOS δε σου δίνει την ευελιξία που έχεις στο Android για να πειράζεις τέτοια πράγματα στο λειτουργικό και στην εμφάνιση. Βλέπεις εδώ δεν έχεις επιλογές για διαφορετικούς launcher κτλ που έχεις στο Android. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που προσπαθούν να το προσπεράσουν αυτό αλλά οι δυνατότητες τους είναι μικρές μιας και δεν τους αφήνει το λειτουργικό για εκτενή πειράγματα. To καταλαβα. Κριμα γιατι αγορασα 2 εφαρμογες, τσαμπα πηγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 32 minutes ago, TheSmiths said: To καταλαβα. Κριμα γιατι αγορασα 2 εφαρμογες, τσαμπα πηγαν Αν τις έχεις αγοράσει πρόσφατα, μπορείς να ζητήσεις refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα και από μένα. Υπάρχει εφαρμογή μουσικής που να αναπαράγει φακέλους και όχι χύμα; Κατέβασα τον vlc αλλά αναπαράγει φακέλους μόνο από το cloud. Θα με ενδιέφερε κυρίως από την συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited 13 Ιανουαρίου by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. Κυριακή στις 05:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:46 μμ Καλησπέρα στην παρέα, υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για φωτογραφίες τύπου ταυτότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Δευτέρα στις 05:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:17 πμ Καλημερα.Γνωριζει κανεις καποια αξιοπιστη εφραμογη για αποθηκευση διαβατηριου κατι σαν το gov/wallet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Δευτέρα στις 07:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:49 πμ 2 ώρες πριν, josuts said: Καλημερα.Γνωριζει κανεις καποια αξιοπιστη εφραμογη για αποθηκευση διαβατηριου κατι σαν το gov/wallet? Καλημέρα. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτηση σου. Όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω για ποιο σκοπό το χρειάζεσαι; Γιατί από ότι ξέρω δεν γίνεται αποδεκτό ηλεκτρονικά το διαβατήριο. Συγνώμη για την ερώτηση πάνω στην ερώτηση σου. Όμως εάν αυτό είναι κάτι εφικτό ενδιαφέρει και εμένα,που σαν Ναυτικός πρέπει να φοβάμαι όλη την ώρα μην το χάσω ή μου το κλέψουν . Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. Δευτέρα στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:50 πμ 4 ώρες πριν, pazu said: Καλημέρα. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτηση σου. Όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω για ποιο σκοπό το χρειάζεσαι; Γιατί από ότι ξέρω δεν γίνεται αποδεκτό ηλεκτρονικά το διαβατήριο. Συγνώμη για την ερώτηση πάνω στην ερώτηση σου. Όμως εάν αυτό είναι κάτι εφικτό ενδιαφέρει και εμένα,που σαν Ναυτικός πρέπει να φοβάμαι όλη την ώρα μην το χάσω ή μου το κλέψουν . Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους Καλησπερα.Ναι απο οσο ξερω ακομα δεν γινεται δεκτο.Οποτε για αποθηκευεση προς το παρον μεχρι να βγει καποια επισημη εφραρμογη που να αναγνωριζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts