Lemannia Δημοσιεύτηκε December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τις προτάσεις σας. Θέλω ένα φθηνό και αξιοπρεπές κινητο για τη γυναίκα μου.Facebook, insta, YouTube, και καμιά σελφιΝα μην έχει κολλήματα και να βγάζει αξιοπρεπή τουλάχιστον φωτογραφία.Το μπάτζετ έως τα 120 ευρώΤι λέτε; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Αν δεν θες γκρίνια,ανέβασε budget γιατί δύσκολα θα βρεις συσκευή αξιοπρεπέστατη σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Alcatel 3 l 2020.αν το πετύχεις κάπου δούλεψε το και θα με θυμηθείς. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Ερώτηση σε καταστήματα Germanos και cosmote αν βρεις κανένα motorola moto g9 plus (το κατά πόσο αξίζει σαν συσκευή θα το γράψουν τα "παιδιά" εδώ) στα 99€ της προσφοράς, στο eshop γράφει εξαντλημένο, έτσι έγραφε όμως και για το xiaomi mi 11 lite 5g που πήρα για την δική μου γυναίκα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Η συσκευή είναι εξαιρετική και σε φοβερή τιμή. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. December 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 On 12/12/2021 at 2:38 ΜΜ, panosfx said: Αν δεν θες γκρίνια,ανέβασε budget γιατί δύσκολα θα βρεις συσκευή αξιοπρεπέστατη σε αυτά τα λεφτά.Πάμε ταβάνι τα 150 ευρώ λοιπόν Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk On 12/12/2021 at 6:30 ΜΜ, andreasomageiras said: Ερώτηση σε καταστήματα Germanos και cosmote αν βρεις κανένα motorola moto g9 plus (το κατά πόσο αξίζει σαν συσκευή θα το γράψουν τα "παιδιά" εδώ) στα 99€ της προσφοράς, στο eshop γράφει εξαντλημένο, έτσι έγραφε όμως και για το xiaomi mi 11 lite 5g που πήρα για την δική μου γυναίκα. Το έψαξα και εγώ αλλά δεν βλέπω διαθεσιμότητα. Πιστεύεις πως μπορεί να το βρω στα φυσικά τους καταστήματα; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 On 12/12/2021 at 8:28 ΜΜ, Lemannia said: Πάμε ταβάνι τα 150 ευρώ λοιπόν Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έψαξα και εγώ αλλά δεν βλέπω διαθεσιμότητα. Πιστεύεις πως μπορεί να το βρω στα φυσικά τους καταστήματα; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Expand Όταν αποφάσισα να πάρει το mi 11 lite 5g (με τον 780) για την γυναίκα "εξαντλημένο" έλεγε, σε τοπικό κατάστημα το βρήκα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts