racerr Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 να σαι καλα καλη χρονια....ποση εγγυηση δινουν τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά.Εχει προσφορά το public το realme 8 4g στα public 179 ευρώ και το σκέφτομαι για τον γιό μου 14 χρονών.Αξιζει?? Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το 5g , έχει πολλές διαφορές με το realme 8 5G??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 (edited) Sorry λαθος Edited January 9, 2022 by greg2310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 24 minutes ago, greg2310 said: Αυτό αφορά άλλη συσκευή, το GT 5G . Ενδιαφέρον όμως, πότε ήρθε το update; Σε σχέση με το 2.0 υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Μπηκα και γω στο club με το απλο Realme 8, πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες! Διαλεξα το απλο κυριως λογω amoled και ταχυφορτισης. Το σεταρισμα εγινε σφαιρα. Εχει κανεις να προτεινει καποια GCam? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Ποσο φορτωμενο ειναι το λειτουργικο του με αχρηστες εφαρμογες? Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν το βρισκω ανοικτο σε κανενα καταστημα για να εχω αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 6, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 13 minutes ago, jogatore said: Ποσο φορτωμενο ειναι το λειτουργικο του με αχρηστες εφαρμογες? Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν το βρισκω ανοικτο σε κανενα καταστημα για να εχω αποψη. Φίλε καλησπέρα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχει καμία μα καμία, το τονίζω αυτό, άχρηστη εφαρμογή. Καθαρό android. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει όταν το πρωτοανοιξα. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 1 ώρα πριν, jogatore said: Ποσο φορτωμενο ειναι το λειτουργικο του με αχρηστες εφαρμογες? Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν το βρισκω ανοικτο σε κανενα καταστημα για να εχω αποψη. δεν ειναι xiaomi να εχει ολη τη σαβουρα που υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 18 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: δεν ειναι xiaomi να εχει ολη τη σαβουρα που υπαρχει 19 ώρες πριν, p_k said: Φίλε καλησπέρα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχει καμία μα καμία, το τονίζω αυτό, άχρηστη εφαρμογή. Καθαρό android. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει όταν το πρωτοανοιξα. Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 (edited) Απο χθες κατοχος και εγω του 5g ,με εξεπληξε η συσκευη. Απλο και γρηγορο αλλα εχω 2 ερωτησεις: Πως μπορω να βαλω ταχειες κλησεις στο realme 8? Πως μπορω να επιλεξω οι φωτο να εμφανιζονται πρωτα οι προσφατες? Edited February 8, 2022 by jogatore 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 8 minutes ago, jogatore said: Απο χθες κατοχος και εγω του 5g ,με εξεπληξε η συσκευη. Απλο και γρηγορο αλλα εχω 2 ερωτησεις: Πως μπορω να βαλω ταχειες κλησεις στο realme 8? Πως μπορω να επιλεξω οι φωτο να εμφανιζονται πρωτα οι προσφατες? για τις φωτο δεν νομιζω να εχει οποτε δουλευεις την εφαρμογη της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 23 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: για τις φωτο δεν νομιζω να εχει οποτε δουλευεις την εφαρμογη της google Δεν το καταλαβα οπως το λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 3 ώρες πριν, jogatore said: Δεν το καταλαβα οπως το λες? οτι αυτο που ζητας να κανεις με τις φωτο η μαμα εφαρμογη δε το εχει οποτε βαλε της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 17 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: οτι αυτο που ζητας να κανεις με τις φωτο η μαμα εφαρμογη δε το εχει οποτε βαλε της google ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2022 Να ρωτήσω κάτι επειδή μόλις αγόρασα το 8 5g. 1)Έχετε πρόβλημα με το print to PDF ? Συγκεκριμένα προσπαθώ να κατεβάσω το pdf ενός self test και εκεί που στα αλλά κινητά επέλεγα "εκτύπωση" και το έσωζε σε pdf , στο realme δεν δουλεύει και πρέπει να κάνω αλχημείες με τρίτες εφαρμογές . Το έχει δει κάποιος άλλος αυτό ? 2) Άλλο ένα bug που έχω δει είναι να μην δουλεύει το touch to search (εικόνα) βγαζει "δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στο δικτυο....( ???) 3) και τέλος επειδή έχω το κινητό σε dark mode theme όταν βγαίνω στον ήλιο γίνονται τα μαύρα όλα γκρι ανοιχτό. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
racerr Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 σημερα πηρε android 12 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 1, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 2 ώρες πριν, racerr said: σημερα πηρε android 12 Καλησπέρα φίλε μου, σου ήρθε update; Μόλις έλεγξα στο δικό μου και δεν ήρθε κάτι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 9 ώρες πριν, racerr said: σημερα πηρε android 12 Μιας και δεν υπαρχει ξεχωριστο thread για το απλο Realme 8, αναφερεσαι σε αυτο η στο 5G ? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
racerr Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 20 minutes ago, stxio said: Μιας και δεν υπαρχει ξεχωριστο thread για το απλο Realme 8, αναφερεσαι σε αυτο η στο 5G ? Στο απλό αναφέρομαι 8 ώρες πριν, p_k said: Καλησπέρα φίλε μου, σου ήρθε update; Μόλις έλεγξα στο δικό μου και δεν ήρθε κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 5 ώρες πριν, racerr said: Στο απλό αναφέρομαι Οκ, άρα λογικά πλησιάζει η ώρα να έρθει και στο δικό μας. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
racerr Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 μεχρι στιγμης ενα bug που παρατηρω ειναι οτι οταν καποιες φορες το ξεκλειδωνω με αποτυπωμα μαυριζει η οθονη και πρεπει να το κλεισω και να το ξεκλειδωσω παλι ισως οταν μενει ανοιχτη καποια εφαρμογη φτιαει αλλα πριν δεν το εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την 2η σιμ. Σχεδόν κάθε 24ωρες χάνει την επαφή με τον πάροχο. Θέλω να βάλω μη αυτόματη σύνδεση με τον πάροχο και δεν το δέχεται ή αν το δεχτεί δεν το κρατά . Έχει αντιμετωπίσει κάνεις το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 18 ώρες πριν, racerr said: Στο απλό αναφέρομαι Α, τωρα το ειδα, εχεις παρει την beta δοκιμαστικη εκδοση, δεν ειναι η επισημη.... και το εχω λιωσει στους ελεγχους 2 μερες.... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 46 minutes ago, stxio said: Α, τωρα το ειδα, εχεις παρει την beta δοκιμαστικη εκδοση, δεν ειναι η επισημη.... και το εχω λιωσει στους ελεγχους 2 μερες.... Αυτές οι δοκιμαστικές έρχονται κανονικά over the air; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomi519 Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 5 ώρες πριν, jogatore said: Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την 2η σιμ. Σχεδόν κάθε 24ωρες χάνει την επαφή με τον πάροχο. Θέλω να βάλω μη αυτόματη σύνδεση με τον πάροχο και δεν το δέχεται ή αν το δεχτεί δεν το κρατά . Έχει αντιμετωπίσει κάνεις το ίδιο πρόβλημα? Άλλαξε τις sim θέση. Κι εγώ το είχα το πρόβλημα κι αλλάζοντας τες λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts