billakosss Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Πώς και δεν έχεις σε συνεχή επανάληψη το Thinking about you; :p :p :p :lol: :lol: λες να το βαλω?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Ξεθαβω το θρεντ για να ακούσω άλλες προτάσεις.. Είμαι πιο πολύ του ραδιοφώνου αλλά κ κανένα ροκάκι.. Καμία πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 αφου το σεπτεβριο εγραψα εδω μεσα τελευταια φορα... ακουω ενα mp3cd που εχω φτιαξει...και καποιες φορες και zoo radio ή πανοραμα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 ραδιοφωνο και μονο! κατα κυριο λογο ερα2-103.7 και μελωδια 99.2! ποτε δε χρησιμοποιω Cd η κασσετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 αφου το σεπτεβριο εγραψα εδω μεσα τελευταια φορα... ακουω ενα mp3cd που εχω φτιαξει...και καποιες φορες και zoo radio ή πανοραμα Ενδιαφέρον και κατατοπιστικό!!! Σκοπός είναι να μας πεις τι έχει μέσα αυτό το cd... :ρ :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Τον ήχο της μηχανής....... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 στου αδερφου μου το αμαξι γιατι εγω δεν εχω. ακουω rhapsody offspring Διαφανα Κρινα και γενικα οτι ειναι power και speedατο. εχω βεβαια και ενα mp3 με γυρω στις 150 ροκ μπαλαντες, αλλα τα βαζω οταν το παιρνω εγω το αμαξι με την κοπελα μου. Ελα φανταστικε πατερα, παρε μου ενα ιδιο.:cry: Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Egw otan vriskomai se amaxi protinw entexno elliniko, klassiki mousiki k.a. Apo radio to mono pou mporw na anexthw einai 93,4 mythos fm! [se auto to simeio na simiwthei pws se oles tis alles faseis tis zwhs mou, akouw metal/rock/ska/punk :p] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts