testarossa Δημοσιεύτηκε November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2021 Γειά σας φίλοι, Η γυναίκα μου έχει το v30 αλλά χρειαζεται αλλαγή. Σκέφτομαι για a52s και διαβαζω πολύ καλά σχόλια. Μου μπήκε στο μυαλό και η ιδέα να ανέβω στα 480 € για να πάει πιο ψηλά στο s20 fe για μεγαλύτερες δυνατότητες. Αξίζει όντως; τι αλλες εναλλακτικές έχω; Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι το κινητό απροβληματιστο, με όσο γίνεται καλές κάμερες και οθόνη. Αν είναι και dual sim λέω εγώ καλύτερα, όπως το p20 pro που έχω και με καλύπτει ακόμα. Τα νέα hua όμως δεν έχουν playstore και δεν θέλω να μπλέξω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 A52s ή S20 FE 5G αν θέλεις να ανέβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. November 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Επειδή όταν πια στα 550,ποιες οι διαφορές του se 4g με του se 5g? Το λέω γιατί αν είναι μόνο το 4g ίσως εμένα εκεί,κάτω από το όριο των 500 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 3 minutes ago, testarossa said: Επειδή όταν πια στα 550,ποιες οι διαφορές του se 4g με του se 5g? Το λέω γιατί αν είναι μόνο το 4g ίσως εμένα εκεί,κάτω από το όριο των 500 ευρώ Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι το 5G φοράει τον snapdragon 865 ενώ το 4G τον exynos 990. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. November 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Υποψιάζομαι ότι θα την υπερκαλυψει το a52s οπότε καταλήγω κατά 90% σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Εγω το Α52ς θα επερνα, πάρα πολύ καλή συσκευή με εκπληκτική φωτογραφική και σωστή τιμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. November 20, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 Αγόρασα το Α52s. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. ❤️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 Καλή επιλογή και αν θελήσεις γράψε στο νήμα του τις εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts