Jump to content

Το διαφημιστικό κομμάτι της Wind

angelina_22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα. Οσο μεγαλυτερος ανταγωνισμος-τοσο καλυτερα για μας. Ειναι βεβαια λιγο αστειο ολο αυτο που συμβαινει. Ξεπεταγονται διαφημισεις απο παντου- που η μια ειναι η απαντηση μιας αλλης. Ειναι πραγματι αστειο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

• Απαντήσεις 208
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειναι βεβαια λιγο αστειο ολο αυτο που συμβαινει. Ξεπεταγονται διαφημισεις απο παντου- που η μια ειναι η απαντηση μιας αλλης. Ειναι πραγματι αστειο...

Τέτοιου είδους ανταγωνισμός όμως είναι πιο αποτελεσματικός :) Η άμεση σύγκριση μεταξύ των ανταγωνιστών θα φέρει δραστικές μειώσεις των τιμών και βελτίωση των υπηρεσιών ενώ με το να δείχνουν τις κλασσικές διαφημίσεις του τύπου "είμαστε οι καλύτεροι, είμαστε οι φθηνότεροι κτλ" ενώ στην πραγματικότητα είναι απατεώνες (βλ. vodafone κα) το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να σε παραπλανήσουν. Αν τολμάν ας κάνουν μια σύγκριση. Τη στιγμή όμως που ο ανταγωνιστής κάνει σύγκριση θα αναγκαστούν και αυτοί αλλιώς θα μείνουν πίσω και έτσι ξεκινάει η αλυσίδα...

Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για την κινητή τηλεφωνία :)

Mολις ειδα στο ημιχρονο του αγωνα της Εθνικης , την νεα διαφημιση της Wind για τα καρτοκινητα.. :lol:

Απιθανη!

Αναφερει πως πρωτα ψαχνατε, συγκρινατε κτλ, ο κυβος εριφθη,

νεες μειωμενες χρεωσεις, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ γραμμενο πανω σε κυβους, λολ,

μπηχτη για την βονταφον που βγαζει μονο σαν προσφορα,

συνεχιζει λεγοντας πως εαν ομως, θελετε καποιο αλλο πακετο Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ αλλης εταιρειας, η wind θα σας δωσει το αντιστοιχο, καλεστε δωρεαν 1342!

Αλλη μια καλη και χωρις παραπλανηση διαφημιση!

:D

Αυτό το "για πάντα" θυμίζει κάποιες παρασπονδίες της τότε ΤΙΜ αλλά αυτή την περίοδο έχει δίκιο... Είναι το σημείο που "πονάει" η vodafone, με τη "μεγαλύτερη" μικρότερης διάρκειας μείωση στην ιστορία της καρτοκινητής...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Η Vodafone έχει αυτή τη στιγμή ίσως τις χειρότερες χρεώσεις στην καρτοκινητή για τον μέσο χρήστη και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί. Έχει γεμίσει με πακέτα αγοράς τα καρτοκινητά κάτι που συνήθως το αποφεύγουν οι χρήστες που δεν καταναλώνουν μεγάλα ποσά, με αποτέλεσμα αυτά τα 5-10€ που θα πληρώνανε σε άλλα καρτοκινητά, να τα πληρώνουν 12 και 15€ στη Vodafone. Αυτό το είχα πάθει εγώ με τη CU. Δε λέω, από CU σε CU, καλές οι χρεώσεις, αλλά δεν μπορείς να τους πείσεις όλους να βάλουν CU, γιατί ο καθένας έχει τις ανάγκες του, με αποτέλεσμα να πληρώνεις κερατιάτικα.

Εγώ είχα CU και το έκανα Cosmoκάρτα και από 25-30€, τώρα πληρώνω 17€ το μήνα κατά μέσω όρο. Έκανα αίτηση και για φορητότητα για MO'MAD, που διπλασιάζει τον χρόνο και συνολικά έχει τις φθηνότερες χρεώσεις και περιμένω να πάω γύρω στα 13 με 14€ το μήνα. Το ωραίο είναι ότι στα 17€ έχουν μπει και οι κλήσεις του αδερφού μου, καθώς εκείνος βαριέται τις διαδικασίες και έχει μείνει στο CU, ενώ τα 25€ ήταν καθαρά δικά μου έξοδα όταν ήμουν στη Vodafone. Άρα η διαφορά δεν είναι απλά διπλάσια για μένα, αλλά πολύ μεγαλύτερη, γιατί έχουν μειωθεί τα έξοδα από το κινητό του αδερφού.

Φανταστείτε τώρα να έχει 50.000 τέτοιους χρήστες η Vodafone (το νούμερο είναι υποθετικό), άρα έχουμε 50.000*(25-15=10€)= 500.000€ κέρδη από το πουθενά. Σίγουρα υπάρχουν χρήστες και σε άλλες εταιρείες σε τέτοια κατάσταση, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι "εγκλωβισμένοι" είναι στη Vodafone για τους εξής λόγους:

1) Κάνει προσφορές με ημερομηνία λήξης, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες.

2) Κάνει προσφορές κυρίως με πακέτα ομιλίας ή μηνυμάτων με αποτέλεσμα να πρέπει να είσαι ψαγμένος για να τα βρεις, οπότε ο κόσμος που δεν έχει χρόνο και διάθεση, αμέσως αποκλείεται.

3) Οι προσφορές με πακέτα φοβίζουν τον κόσμο και θα εξηγήσω γιατί. Ο χρήστης έχει τον φόβο αν θα καταναλώσει το πακέτο μέχρι το τέλος του μήνα, για να μην χαθεί τσάμπα το πεντάευρω που έδωσε για να πάρει το πακέτο, με αποτέλεσμα να χαλάει νωρίς τον χρόνο του και να ξεμένει στα μισά από το πακέτο και να ξαναπληρώνει νωρίτερα για νέο πακέτο.

Για μένα αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι, μιλώντας πάντα σε γενικές γραμμές και στα αντίστοιχα προγράμματα από τις εταιρείες... Όποιος έχει άλλη γνώμη ή θέλει να συμπληρώσει κάτι, μπορούμε να το συζητήσουμε...

• 2 weeks later...
Ναι πολύ ωραίο θέαμα να ανοίγεις τηλεόραση και να βλέπεις:

Την WIND να γιορτάζει που μείωσε τις τιμές

Την COSMOTE να γιορτάζει που τις είχε από χρόνια

Την Vodafone να τα χώνει στην WIND και στην COSMOTE που την αντιγράφουν

Και την WIND να τα χώνει στην COSMOTE που λέει τα μισά, στη Vodafone που αμφισβητεί τη δέσμευση τιμή...

Τώρα ποιά έχει σειρά; Σαν debate το έχουν κάνει...

Αυτή είναι η παρακμή...

προσωπικα το μονο που θεωρώ παρακμη σα καταναλωτής - πελάτης ειναι η αρνητικη διαφήμιση.Αυτα τα σποτακια που ειναι "σαν" διαφημίσεις

τα θεωρώ απο προσβλητικά εως απελπισμένα.

Εν κατακλείδη δν με απασχολεί σαν καταναλωτή ουτε ποιος ειχε ΠΡΩΤΟΣ τις καποια προσφορα ουτε ποιο τμημα marketing θα κερδίσει το βραβείο παρθενογένεσης στην κινητη τηλεφωνία , εμενα με νοιάζει να με κατατοπήσει κάποιος στο τι συμφέρει ΕΜΕΝΑ σαν χρηστη.Θα επιλέξω λοιπον την εταιρια που ειναι ποιο ειλικρινης απεναντι μου.

υγ. καλως με βρηκατε μιας κ αυτο ειναι κ το πρωτο μου ποστ σε ενα πολυ ενδιαφέρον φορουμ :D

• 5 months later...
καλησπερα

μηπως ξερετε ποιο τραγουδι χρησιμοποιει στις διαφημισεις της η wind? ευχαριστω

the fratellis - Chelsea Dagger

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

μηπως ξερει καποιος μου μπορω να βρω την διαφημιση της wind για την γιορτη της μητερας?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*