Nick_86 Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 2 minutes ago, jimteo said: Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου αυτό, αλλά εγώ καρφωτο βάζω το δίκτυο. Κλείνω την αυτόματη επιλογή και με το που εντοπίσει την cosmote, το κλειδώνω εκεί. Sent from my Pixel 6 Pro Εκανα και εγω μια δοκιμη να βαλω και τις 2 καρτες LTE με καρφωτα δικτυα. Ευχαριστω . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 12 ώρες πριν, Nick_86 said: Εκανα και εγω μια δοκιμη να βαλω και τις 2 καρτες LTE με καρφωτα δικτυα. Ευχαριστω . Σ' εμένα δεν πέτυχε με καρφωτούς του πάροχους. Είχα drop calls. Περίεργο σε κάποιους να πετυχαίνει και σε κάποιους όχι! Άρα επέστρεψα στην παλιά δοκιμασμένη λύση! 2G στην κάρτα που κάνω κλήσεις! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_86 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 11 minutes ago, spookype20 said: Σ' εμένα δεν πέτυχε με καρφωτούς του πάροχους. Είχα drop calls. Περίεργο σε κάποιους να πετυχαίνει και σε κάποιους όχι! Άρα επέστρεψα στην παλιά δοκιμασμένη λύση! 2G στην κάρτα που κάνω κλήσεις! Το ιδιο και σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Δε σημαίνει ότι σε εμάς πέτυχε.Απλά μπορεί εμείς γενικά να μην έχουμε θέματα με drop calls.Εγώ για παράδειγμα με το που πήρα το κινητό, έβαλα κατευθείαν καρφωτο το δίκτυο, έτσι για να είμαι σίγουρος.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Xθες έκανε update η εφαρμογή για τα messages.Σήμερα που μου ήρθε σμς απο cosmote ότι έληξε το πακέτο που είχα η εφαρμογή κλείνει οταν πάω να δω σμς απο την ελληνική sim.Ακόμα και σε παλιά sms συμβαίνει αυτό,δεν παίζει ρόλο ο αποστολέας..Αλλά μονο στην ελληνική κάρτα,στην αγγλική όλα καλά. Τι κουλό είναι πάλι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Με την ελληνική κάρτα στη Γερμανία δεν κλειδώνει 5G. Με γερμανική παίζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Xθες έκανε update η εφαρμογή για τα messages.Σήμερα που μου ήρθε σμς απο cosmote ότι έληξε το πακέτο που είχα η εφαρμογή κλείνει οταν πάω να δω σμς απο την ελληνική sim.Ακόμα και σε παλιά sms συμβαίνει αυτό,δεν παίζει ρόλο ο αποστολέας..Αλλά μονο στην ελληνική κάρτα,στην αγγλική όλα καλά. Τι κουλό είναι πάλι αυτό;Σήμερα μετά από updates σε Google & chrome έφτιαξε.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 ΣημεραSent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 οι τελευταιες 3 συσκευες μου ηταν Oneplus , με τωρινο το 8. Πριν απο αυτα ειχα παντα Nexus 4, 5, 6, 5X) και ημουν οπαδος του stock android. Τωρα η oneplus χαλασε σε αυτο το θεμα και εχει καταντησει Oppo το skin....και επισης με χαλαει πολυ το ποσο γρηγορα ρουφαει την μπαταρια το 8αρι, και λιγο η καμερα. Αξιζει να δοκιμασω το πρωτο Pixel μου μετα τα Nexus η θα εχω 1000 προβληματα? γιατι διαβαζω διαφορα....και το 5G που εχω τωρα, το ξεχναω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 ΣημεραSent from my Pixel 6 using TapatalkΤου Μαίου είναι αυτή; Τώρα σου ήρθε;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 3 ώρες πριν, baiosss said: Του Μαίου είναι αυτή; Τώρα σου ήρθε; Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Στις 4-5 το έχω ποστάρει,τότε ήρθε. Δεν μου βγάζει άλλη,σου βγάζει κάτι πιο καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Security update 211MB σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2022 Καλησπέρα, πείτε τις προτάσεις σας για tempered glass σας παρακαλώ. Να το αφήσουμε χωρίς; ή το Whitestone Dome Tempered είναι μονόδρομος; Κάτι ενδιάμεσο αλλά δοκιμασμένο από Ελλάδα; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 8 ώρες πριν, Minas_Kriti said: Καλησπέρα, πείτε τις προτάσεις σας για tempered glass σας παρακαλώ. Να το αφήσουμε χωρίς; ή το Whitestone Dome Tempered είναι μονόδρομος; Κάτι ενδιάμεσο αλλά δοκιμασμένο από Ελλάδα; Ευχαριστώ προκαταβολικά Δοκιμασμένο, δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα και άφιξη σε 4 ημέρες !!! https://www.amazon.it/gp/product/B096Z9BBCZ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 Επιβεβαιωνω.Μόλις χθες παρελαβα κι εγώ για το Ρ6Ρ.Εξαιρετικό το Tauri.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 Τέλεια ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ενημερωτικά ήμουν κέντρο σήμερα(Ηράκλειο Κρήτης) και πήγα σε ένα φίλο που έχει κατάστημα και μου έβαλε από Samsung A52 (αυτό ταίριαζε καλύτερα) nanoglass https://www.skroutz.gr/s/28679023/Bestsuit-Flexible-Tempered-Glass-Galaxy-A52.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Δουλεύει μια χαρά το δαχτυλικό αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 1 hour ago, Minas_Kriti said: Τέλεια ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ενημερωτικά ήμουν κέντρο σήμερα(Ηράκλειο Κρήτης) και πήγα σε ένα φίλο που έχει κατάστημα και μου έβαλε από Samsung A52 (αυτό ταίριαζε καλύτερα) nanoglass https://www.skroutz.gr/s/28679023/Bestsuit-Flexible-Tempered-Glass-Galaxy-A52.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Δουλεύει μια χαρά το δαχτυλικό αποτύπωμα Μια απορία που έχω έχει επιλογή τσέπης; Δηλαδή να μην ανάβει η οθόνη όταν είναι στην τσέπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 4 ώρες πριν, Minas_Kriti said: Μια απορία που έχω έχει επιλογή τσέπης; Δηλαδή να μην ανάβει η οθόνη όταν είναι στην τσέπη; Oχι δεν έχει τέτοια επιλογή αλλά δεν έχει και πρόβλημα,τουλάχιστον δεν μου έχει συμβεί να το βρω ξεκλειδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan1990 Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 Μετά την αναβάθμιση παρατήρησε κανείς διαφορά στην ταχύτητα της φόρτισης; Το έβαλα με 71% και λέει 55 λεπτά για πλήρη φόρτιση ενώ πριν την αναβάθμιση έλεγε κάπου στα 28 για το ίδιο ποσοστό απ' όσο θυμάμαι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Vodafone 5G ;)Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 2 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Just now, baiosss said: Vodafone 5G 😉 Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Έλα μη μας trollάρεις... Θα λιποθυμήσουν κάποιοι εδώ μέσα! 1 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 Έλα μη μας trollάρεις... Θα λιποθυμήσουν κάποιοι εδώ μέσα!Δεν παθαίνουν τίποτα Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 όντως? ρουταρισμενο? φλασαρες τίποτα? από μόνο του? Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 όντως? ρουταρισμενο? φλασαρες τίποτα? από μόνο του? Για πες...Με root πάντα.Sign up for carrier services betaRestarted and then updatedInstall the volte module from the groupRestarted post installInstall network guruForcing control then ENDC settingEnabled option 2 and 5Restarted device went into networks then internet on the top right there's a reset optionVoila 5g worksSent from my Pixel 6 using Tapatalk 2 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 1 ώρα πριν, baiosss said: Με root πάντα. Sign up for carrier services beta Restarted and then updated Install the volte module from the group Restarted post install Install network guru Forcing control then ENDC setting Enabled option 2 and 5 Restarted device went into networks then internet on the top right there's a reset option Voila 5g works Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Από που οι οδηγίες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts