Cutthroat Δημοσιεύτηκε October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι έτσι η mobile έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Νομίζω ότι δεν ήταν έτσι... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι έτσι η mobile έκδοση εμένα καλά είναι... μήπως έχεις ενεργοποιήσει το desktop mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators MyPhone Admin Δημ. October 19, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Ειναι bug στην εμφανιση, το κοιτάμε! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. October 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2021 Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Μπορεί να διαγραφεί αν θεωρείται διπλό ποστ. Απλά έγινε γιατι δεν έβρισκα το thread με τα bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts