stavan Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου (edited) Συγγνώμη αλλά γιατί δεν βάζεις ίντερνετ μέσω 5g με κάρτα ; Με 55 ευρώ το τρίμηνο έχεις απεριόριστα χωρίς δεσμεύσεις . Edited 26 Μαΐου by stavan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 1 ώρα πριν, stavan said: Συγγνώμη αλλά γιατί δεν βάζεις ίντερνετ μέσω 5g με κάρτα ; Με 55 ευρώ το τρίμηνο έχεις απεριόριστα χωρίς δεσμεύσεις . θελω μονο μεσω ρουτερ data . δεν θελω ομιλια κλπ. Ειδα και τα προγραμματα NEO αλλα εχουν και ομιλια... Μπορω να βαλω τη καρτα αυτη μονο στο ρουτερ; θενκς που απαντησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavan Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου ψάξε για : COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack σου δίνει λίγα GB για αρχή αλλα μπορεις να βάζεις πακέτα . Εγώ το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι μόνο στο χωριό και βάζω μόνο τρίμηνο απεριόριστα 55 ευρώ κάθε αρχές ιούνη Δες εδώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου Παίδες πείτε μου λίγο, μιας που ακόμα τα απεριόριστα με 25€ είναι σε ισχύ η προσφορά, ακόμα και για νέες συνδέσεις ισχύει; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Τετάρτη στις 08:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:02 πμ 8 ώρες πριν, zurabi_97 said: Παίδες πείτε μου λίγο, μιας που ακόμα τα απεριόριστα με 25€ είναι σε ισχύ η προσφορά, ακόμα και για νέες συνδέσεις ισχύει; Ναι, από what’s up σε ΝΕΟ ισχύει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Τετάρτη στις 08:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:39 πμ Καλώς, γιατί το το τελευταίο χρονικό διάστημα λαβαίνω του καρασπάμ τις κλήσεις από διάφορα, και μέσα στις επόμενες ημέρες αν συνεχιστεί, να κάνω αλλαγή νούμερου και δεν θέλω να χάσω τη προσφορά με τα απεριόριστα στα 25€ Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:38 πμ 1 ώρα πριν, zurabi_97 said: Καλώς, γιατί το το τελευταίο χρονικό διάστημα λαβαίνω του καρασπάμ τις κλήσεις από διάφορα, και μέσα στις επόμενες ημέρες αν συνεχιστεί, να κάνω αλλαγή νούμερου και δεν θέλω να χάσω τη προσφορά με τα απεριόριστα στα 25€ Καντο whats up το νούμερο και γύρνα σε NEO. Μην περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. Σάββατο στις 09:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:28 πμ On 27/5/2026 at 1:38 ΜΜ, katsiletra said: Καντο whats up το νούμερο και γύρνα σε NEO. Μην περιμένεις. Και αν το κάνει What's Up το νούμερο και επιστρέψει ξανά στο Neo (μέθοδος του "μπες - βγες"), θα σταματήσουν οι κλήσεις του "καρασπάμ"? Αποκλείεται! Η μόνη λύση, είναι να αλλάξει αριθμό και σχετικά σύντομα, καθώς η προσφορά έχει πάρει παράταση έως τις 15 Ιουνίου. Προσωπικά, εκτιμώ (γνώμη μου, μη μου πει κανείς αν δεν συμβεί ότι "έπεσα έξω"), ότι δεν θα κοπεί μέσα στο καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Σάββατο στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:43 πμ (edited) 15 minutes ago, Mad_Scientist said: Και αν το κάνει What's Up το νούμερο και επιστρέψει ξανά στο Neo (μέθοδος του "μπες - βγες"), θα σταματήσουν οι κλήσεις του "καρασπάμ"? Αποκλείεται! Η μόνη λύση, είναι να αλλάξει αριθμό και σχετικά σύντομα, καθώς η προσφορά έχει πάρει παράταση έως τις 15 Ιουνίου. Προσωπικά, εκτιμώ (γνώμη μου, μη μου πει κανείς αν δεν συμβεί ότι "έπεσα έξω"), ότι δεν θα κοπεί μέσα στο καλοκαίρι. Μιλώντας με την εξυπηρέτηση, έχω πέσει θύμα Caller ID Spoofing. Ευτυχώς για την ώρα ησύχασαν οι κλήσεις. Αλλά θα πρέπει να έχω το νου μου αν τύχον, να αλλάξω το νούμερο (αν και σήμερα ήταν η ανανέωση :‘-) ) Edited Σάββατο στις 09:45 πμ by zurabi_97 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts