Jump to content

Cosmote neo

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιβαίωνω και εγώ είχα nNEO πάνω από 3 μήνες 

δεν χάνεται το υπόλοιπο από κάρτα

καθε φορά που ανανεώνεται ο μήνας ανανεώνεται και η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου 

οπβς και μετά να το κάνεις πάλι καρτοκινητό COSMOTE πάλι δεν χάνονται 

Γιατί λέει πως είναι δωρεάν ο πρώτος μήνας ενώ αν το συνεχίσεις θέλει να χρεώσει 33€;

Μήπως επειδή έχω βάλει μόλις μία κάρτα ως τώρα;;

Edited by cu2goup

On 30/3/2025 at 3:22 ΜΜ, cu2goup said:

Γιατί λέει πως είναι δωρεάν ο πρώτος μήνας ενώ αν το συνεχίσεις θέλει να χρεώσει 33€;

Μήπως επειδή έχω βάλει μόλις μία κάρτα ως τώρα;;

Μήπως έχεις ξαναβάλει COSMOTE NEO στο παρελθόν ;

Just now, cu2goup said:

Όχι εντάξει έβαλα μία καρτούλα και μπήκε.. ευχαριστώ!

Καλή αρχή 🙏🙏

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Μπορώ να πάρω το neo με όλα απεριόριστα για έναν μήνα δωρεάν και Μολης λήξη ο μήνας να κάνω φορητότητα σε vodafone cu και να μην πληρώσω τπτ;

3 ώρες πριν, kostas123464 said:

Καλησπέρα. Μπορώ να πάρω το neo με όλα απεριόριστα για έναν μήνα δωρεάν και Μολης λήξη ο μήνας να κάνω φορητότητα σε vodafone cu και να μην πληρώσω τπτ;

Μπορείς, αρκεί να μην το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Τώρα σε ποιο δίκτυο είσαι; Με συμβόλαιο ή καρτοκινητό;

4 minutes ago, sou_d said:

Μπορείς, αρκεί να μην το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Τώρα σε ποιο δίκτυο είσαι; Με συμβόλαιο ή καρτοκινητό;

Frog προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα data και ομιλια

Δεν έχει δωρεάν αν πας από καρτοκινητό cosmote. Μόνο με νέα σύνδεση ή φορητότητα. Το μόνο που σου δίνει εσένα που είσαι cosmote είναι πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο.

20 minutes ago, kostas123464 said:

Frog προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα data και ομιλια

Αν δεν έχεις ξανά πάρει τον 1 μήνα δωρεάν με το συγκεκριμένο αριθμό, τότε μπορείς.

18 minutes ago, kmpatra said:

Δεν έχει δωρεάν αν πας από καρτοκινητό cosmote. Μόνο με νέα σύνδεση ή φορητότητα. Το μόνο που σου δίνει εσένα που είσαι cosmote είναι πρόγραμμα με χαμηλότερο πάγιο.

Ισχύει ο δωρεάν μήνας για καρτοκινητά που δεν τον έχουν ξανά πάρει.

Καρτοκινητό WU

IMG_20250410_193211.thumb.jpg.decae8c1be62779a9400e18857d9e4c9.jpg

25 minutes ago, kmpatra said:

Εμένα μου βγάζει δωρεάν ο πρώτος μήνας στο νούμερο μου για τα απεριόριστα και μετά 33€. Θα βολευτω τώρα με το 9μηνο και τον Σεπτέμβρη που τελειώνει και υπάρχει ακόμα το δωρεάν λέω να το τιμήσω. Μέχρι τότε υπομονή και καλά την βγάζω κάθε μήνα με 13€

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Μπορείς πασά μου.

Εμένα δεν το βγάζει στα νούμερά μου εδώ και καιρό και τώρα συνειδητοποιώ ότι μάλλον φταίει αυτό (δεν τα εχω κανει νέο ποτε)

1506594884_Screenshot_20250410-2305572.thumb.png.33591ee331074344a3c3674457918efc.png

14 ώρες πριν, kmpatra said:

Εμένα δεν το βγάζει στα νούμερά μου εδώ και καιρό και τώρα συνειδητοποιώ ότι μάλλον φταίει αυτό (δεν τα εχω κανει νέο ποτε)

1506594884_Screenshot_20250410-2305572.thumb.png.33591ee331074344a3c3674457918efc.png

Παίζει ναι

On 10/4/2025 at 7:22 ΜΜ, kmpatra said:

Δωρεάν είναι ο πρώτος μήνας. Τρία λεπτά του ευρώ σε χρεώνει για επιβεβαίωση της κάρτας. Το έκανα εγώ με την προσφορά των 24€.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το ειχα διορθωσει παρακάτω αυτό το ποστ, εμένα δεν μου το έδινε γιατι δεν είχα κάνει τις απαιτούμενες ανανεώσεις το εξάμηνο το τελευταίο. Γι'αυτο νόμιζα οτι δεν το δινει για μετατροπή καρτοκινητου.

On 18/4/2025 at 12:41 ΠΜ, Da_rudakos said:

Εγώ πάντως που πήγα απο frog σε neo όλα απεριόριστα με 24€ με χρέωσε στον 1ο μήνα κανονικά.

Μήπως είχες ξανά πάει στο παρελθόν;

• 2 weeks later...

σκέφτομαι να πάω σε neo, τρέχει καμία προσφορά τώρα τελευταία?

Cosmote Whats up (κύριο) - Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!!