tseapis Δημοσιεύτηκε October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2021 Χαιρετώ τους συνφορουμίτες! Με τις συμβουλές σας έχω πάρει μέχρι στιγμής 2 φωτογραφικά κινητά (παλιότερα το Asus Zoom 3 και πριν 1 χρόνο το Realme 7 pro) που μου άρεσαν πολύ και τώρα πάλι ψάχνω! Συνοπτικά, θέλω ένα κινητό που να βγάζει καλές φωτογραφίες, ιδιαίτερα νυχτερινές λήψεις. Για όλες τις άλλες χρήσεις που κάνω και που δεν είναι απαιτητικές, πιστεύω ότι οποιοδήποτε κινητό των 300€ θα με καλύψει. Οπότε ακούω προτάσεις, για εύκολη αγορά από Ελλάδα! Πέρυσι οι προτάσεις σας ήταν 1. Xiaomi Poco X3 NFC 128GB 2. Realme 7 Pro 8GB/128GB -- αυτό πήρα τελικά 3. Huawei Nova 5T 4. Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB ή128 Φέτος, τι έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 (edited) Καλημέρα.δες μια νυχτερινή με το καινούργιο μου κινητό που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.tcl 20 5g.ειναι στην λειτουργία σούπερ νύχτα.πατα πάνω στην φωτό να ανοίξει. Edited October 4, 2021 by spy14 2 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Αν και ίσως να το έχεις σκεφτεί, με 300 ευρώ σε μτχ, πας 2 επίπεδα πάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 10, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αυτό το TLC δεν το ξέρω σαν μάρκα, το κοίταξα, ενδιαφέρον φαίνεται αλλά δεν το βλέπω σε πολλά μαγαζιά. Για μεταχειρισμένο, το έχω σκεφτεί αλλά δεν έχω τις γνώσεις να τσεκάρω από ιδιώτη. Για Αθήνα προτείνετε κάποια αξιόπιστα μαγαζιά με μεταχειρισμένα κινητά με εγγύηση; Μήπως υπάρχει και καμιά άλλη πρόταση; πχ: Xiaomi Redmi Note 10 Pro ? Xiaomi Mi 10T Lite 128GB ? Realme 8 Pro (8GB/128GB) ? To POCO X3 Pro 128GB εξακολουθεί να αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 Τα TCL είναι πολύ καλές συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω. Επίσης το Realme GT Master Edition είναι πολύ καλή αγορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 13 ώρες πριν, CaptainChris said: Τα TCL είναι πολύ καλές συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω. Επίσης το Realme GT Master Edition είναι πολύ καλή αγορά. Ενδιαφέρον, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Φωτογραφικά κινητά σε αυτό το budget δεν υπάρχουν.Υπάρχουν όμως συσκευές με ανεκτά αποτελέσματα φωτογράφησης.Θα προτείνω realme κι εγώ.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 14 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Φωτογραφικά κινητά σε αυτό το budget δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως συσκευές με ανεκτά αποτελέσματα φωτογράφησης. Θα προτείνω realme κι εγώ. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, ο όρος "φωτογραφικό" μπήκε για να μην γράφω "που να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες σε αυτήν την τιμή". 😉 Ευχαριστώ για την συνεισφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Και εγω για καλες φωτο ψάχνω κατα προτίμηση με λιγο φωτισμό . Αντε να ανεβασω το κασέ το πολύ σε 370 Σκεφτομαι για oneplus nord και samsung S52 s , Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 1 hour ago, nkoumo said: Σκεφτομαι για oneplus nord και samsung S52 s , Τι λετε? Οχι S, A52s. Είναι ανώτερο του Nord στο φωτογραφικό κομμάτι και από τις πιο value for money συσκευές φέτος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts