gk33 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 καλημέρα είναι λογικό τόση κατανάλωση ενέργειας απο το wifi στο κινητό μας ??? δεν το έχω ξαναδεί σε αλλά . τι μπορεί να συμβαίνει ?? σε εσάς γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Όχι, δεν είναι λογικό, αλλά ίσως είχες πολύ χαμηλό σήμα WiFi και κατανάλωνε πολύ ισχύ, είναι λάθος η μέτρηση, ή κάτι κόλλησε και έτρεχε συνέχεια. Φόρτισέ το κανονικά και δες εάν το ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 3 ώρες πριν, minast said: Όχι, δεν είναι λογικό, αλλά ίσως είχες πολύ χαμηλό σήμα WiFi και κατανάλωνε πολύ ισχύ, είναι λάθος η μέτρηση, ή κάτι κόλλησε και έτρεχε συνέχεια. Φόρτισέ το κανονικά και δες εάν το ξανακάνει. Ευχαριστώ , χαμηλό σήμα σίγουρα δεν είχε γιατί ήμουν σπίτι , ή είναι λάθος μέτρηση ή κάτι έχει κολλήσει . Θα επανέλθω με νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 Καλησπέρα στην ομαδα.επειδη το προηγούμενο μου κινητό ήταν το redmi note 10 pro μπήκα λίγο στο φόρουμ να δω τι λένε τα παιδιά για το android 12 και miu 13 γιατί το πήραν και από ότι κατάλαβα δεν είδαν μεγάλες διαφορές και ενοειται ότι οι μαλακες δεν φιαξαν το aod.οπως επίσης πάλι δεν δουλεουν τα gestures με τον nova.το λέω ενημερωτικά γιατί λίγο πολύ ίδιες διάφορες θα δούμε και εμείς σύντομα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2022 (edited) 14 ώρες πριν, Kostas pas said: Καλησπέρα στην ομαδα.επειδη το προηγούμενο μου κινητό ήταν το redmi note 10 pro μπήκα λίγο στο φόρουμ να δω τι λένε τα παιδιά για το android 12 και miu 13 γιατί το πήραν και από ότι κατάλαβα δεν είδαν μεγάλες διαφορές και ενοειται ότι οι μαλακες δεν φιαξαν το aod.οπως επίσης πάλι δεν δουλεουν τα gestures με τον nova.το λέω ενημερωτικά γιατί λίγο πολύ ίδιες διάφορες θα δούμε και εμείς σύντομα ασε που εχουν και μερικα προβληματα σε μερικους που πηραν την αναβαθμιση.σε εμενα αν ερθει θα την βαλω μετα απο λιγο καιρο για να ειμαι σιγουρος Edited February 11, 2022 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Καλημέρα. Μόλις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Καλημερα φιλε περιμένουμε εντυπώσεις.παντως δεν ακούω καλά πράματα στα redmi note 10 pro που την έκαναν πολλά bug 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Μέχρι στιγμής η μόνη διαφορά που βλέπω είναι λίγο καλύτερη απόκριση. Νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικά τα animations, έχει αλλάξει το banner της εισερχόμενης κλήσης όταν έχεις την οθόνη ξεκλείδωτη το σχέδιο του δηλαδή, κατά τα άλλα δεν βλέπω καμία άλλη ουσιαστική διαφορά ούτε το καινούργιο font mi sans, ούτε υπάρχει επιλογή για το καινούργιο control center.Κλασική xiaomi, τα περισσότερα features για τις κινεζικές εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Μηπως φτιάξανε το aod και τις φυσαλίδες στο mesenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 AOD όχι 10 δευτερόλεπτα ακόμα, φυσαλίδες επανέρχομαι σε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Τελικά την έκανα και εγώ.ακομα bug δεν είδα όλα καλά και χωρίς να κάνω επαναφορά.αλλα δεν είδα και καμιά σοβαρή διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Το πρωτο λάθος που βρήκα είναι δεν γίνεται να μην φαίνεται η πλαϊνή γραμμή αλλα να δουλευει.εργαλειοθηκη βίντεο εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdodos Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Καλησπέρα. Με miui 13 δεν βλέπω τα νέα widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Ούτε πρόκειται. Στα χαρτιά μόνο. Αναφορικά με τα νέες προσθήκες που ανακοίνωσαν μόνο στις CN εκδόσεις ισχύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Ενώ μέχρι χτες μου έβγαζε διαθέσιμη την έκδοση 13 σήμερα μου λέει ότι δεν υπάρχει update (προφανώς είμαι ακόμα στην 12.5). Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό; Sent from my 2109119DG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Στα παιχνίδια το μενού που έβγαζε χάθηκε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 2 ώρες πριν, psampa said: Ενώ μέχρι χτες μου έβγαζε διαθέσιμη την έκδοση 13 σήμερα μου λέει ότι δεν υπάρχει update (προφανώς είμαι ακόμα στην 12.5). Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό; Sent from my 2109119DG using Tapatalk Είναι πολύ συνηθισμένο, θα στην ξαναβγάλει αργότερα. Μπορεί να είναι την ίδια μέρα, ή πιο πολλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Πάντως σε θέμα μπαταρίας η διαφορά είναι αισθητή προς το καλύτερο θα έλεγα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Καλημερα στην ομαδα.μπορει κάποιος που φοράει sd card και πέρασε το android 12 να πάει να κάνει επεξεργασία μια φωτο να μου πει αν έχει το ίδιο θέμα με εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Και μια ερώτηση ακόμα. Υπαρχει τρόπος να επιστρέψουμε στη 12.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Διαπιστώνω μετά την αναβάθμιση του Miui 13 περισσότερη κατανάλωση της μπαταρίας. Εσάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Οχι. Ίσα ίσα καλύτερα σε εμένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 On 20/3/2022 at 8:34 ΜΜ, drivth said: Οχι. Ίσα ίσα καλύτερα σε εμένα τουλάχιστον. Και σε μένα έχει βελτιωθεί πολύ βγάζει 2 μέρες με κανονική χρήση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas pas Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Καλημερα.μια ερώτηση αν μπορει να βοηθήση κάποιος.οχι ότι έχω θέμα αλλά πως μπορουμε να μάθουμε πια οθόνη φοράμε.tianma η huaxing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Το αγόρασα ελαφρώς μεταχειρισμένο πριν λίγες μέρες. Είχα πάρει ένα realme gt master edition.Αλλά με ξένισε πολύ. Και ο ήχος του για τα γούστα μου, κακός.Οπότε γύρισα xiaomi που έχω μάθει τόσα χρόνια.Λίγο πιο αργό το mi 11 lite 5g ne, μπαταρία ίδια περίπου, κάμερες ίδιες περίπου.Ότι απορία έχω θα σας ρωτήσω. Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts