Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε September 15, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2021 Apple iPad 10.2-inch (2021) specs DISPLAY Size: 10.2 inches Resolution: 2160 x 1620 pixels, 4:3 ratio, 265 PPI Technology: IPS LCD Refresh rate: 60Hz Screen-to-body: 74.94 % Peak brightness: 500 cd/m2 (nit) Features: Oleophobic coating, Ambient light sensor HARDWARE System chip: Apple A13 Fusion APL1W85 Processor: Hexa-core, 2650 MHz, Lightning and Thunder, 64-bit, 7 nm GPU: Yes Internal storage: 64GB, 256GB not expandable Device type: Tablet OS: iPadOS (15.x) BATTERY Capacity: 8526 mAh Type: Li - Ion, Not user replaceable CAMERA Rear: Single camera Main camera: 8 MP (Autofocus) Specifications: Aperture size: F2.4 Video recording: 1920x1080 (Full HD) (30 fps), 1280x720 (HD) (120 fps) Features: Time-lapse video, EIS Front: 12 MP (HDR) DESIGN Size comparison Dimensions: 9.84 x 6.85 x 0.30 inches (250 x 174.1 x 7.5 mm) Weight: 17.18 oz (487.0 g) Materials: Back: Aluminum; Frame: Aluminum Biometrics: Fingerprint (touch) Keys: Right: Volume control Colors: Silver, Space gray CELLULAR model only LTE (FDD): Bands 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(AWS-1), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700 a), 14(700 PS), 17(700 b), 18(800 Lower), 19(800 Upper), 20(800 DD), 21(1500 Upper), 25(1900+), 26(850+), 29(700 d), 30(2300 WCS), 66(AWS-3), 71(600) LTE (TDD): Bands 34(2000), 38(2600), 39(1900+), 40(2300), 41(2600+) UMTS: Bands 1(2100), 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 6(800) Data Speed: LTE-A, HSDPA+ (4G) 42.2 Mbit/s, HSUPA 5.76 Mbit/s, UMTS Dual SIM: Yes SIM type: Nano SIM, eSIM MULTIMEDIA Headphones: 3.5mm jack Speakers: Multiple speakers Features: Album art cover, Background playback Screen mirroring: Wireless screen share Additional microphone(s): for Video recording CONNECTIVITY & FEATURES Bluetooth: 4.2 Wi-Fi: 802.11 a, b, g, n, ac, dual-band; MIMO, Wi-Fi Direct USB: Lightning Features: Charging, Mass storage device Location: GPS, A-GPS, Glonass, Cell ID, Wi-Fi positioning Sensors: Accelerometer, Gyroscope, Compass, Barometer Other: UMA (Wi-Fi Calling) AVAILABILITY Officially announced: Sep 14, 2021 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Από ότι βλέπω είμαι ο πρώτος που θα σχολιάσει κάτι. Ξέρει κανένας εάν μπορώ με αυτό το tablet εάν γίνεται να συνδέσω ένα usb να βλέπω καμιά ταινία ή να διαβάζω αρχεία; Με λίγα λόγια εάν υποστηρίζει otg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Μόνο Apple certified stickάκια όπως τα iXpand της SanDisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Μπορείς και με αντάπτορα lightning σε usb. Εγώ έχω πάρει έναν που υποστηρίζει φόρτιση, usb, hdmi, κάστα μνήμης SD και tf. Λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 1 minute ago, Kozi0 said: Μπορείς και με αντάπτορα lightning σε usb. Εγώ έχω πάρει έναν που υποστηρίζει φόρτιση, usb, hdmi, κάστα μνήμης SD και tf. Λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή βλέπεις σε αυτό αποθηκευτικό χώρο βιβλία και ταινίες που μπορείς να τα προβάλεις στο iPad σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Δηλαδή βλέπεις σε αυτό αποθηκευτικό χώρο βιβλία και ταινίες που μπορείς να τα προβάλεις στο iPad σου;Κάποιες ταινίες που είχα στο στικάκι τις έβλεπα κανονικά. Και αρχεία word που είχα τα άνοιγε. Edit: και ποντίκι που έβαλα επίσης δούλευε.Hdmi που έβαλα έδειχνε μόνο την οθόνη του ipad στην τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etien4 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 On 13/10/2022 at 4:09 ΜΜ, Kozi0 said: Κάποιες ταινίες που είχα στο στικάκι τις έβλεπα κανονικά. Και αρχεία word που είχα τα άνοιγε. Edit: και ποντίκι που έβαλα επίσης δούλευε. Hdmi που έβαλα έδειχνε μόνο την οθόνη του ipad στην τηλεόραση. Ποιο έχεις πάρει φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 Ποιο έχεις πάρει φίλε μουhttps://www.e-shop.gr/4smarts-5in1-lightning-hub-and-usb-a-to-lightning-cable-white-p-PER.216156 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 (edited) Μετά από 1 χρόνο χρήσης πιστεύω πως (για ‘μένα) πατάει κάτω κάθε οικονομικό laptop (δυστυχώς ένα laptop που να αξίζει πάει πάνω από 600€). Με την προσθήκη ενός ασυρμάτου πληκτρολογίου γίνεται ένα εξαιρετικό εργαλείο για office/student use. Στα εξτρά, είναι φουλ εντυπωσιακή η επεξεργασία 4k video. Μου έκανε τρομερή εντύπωση Edited October 22, 2022 by kremmydass Λάθος χρονικό διάστημα Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 24 minutes ago, kremmydass said: Μετά από 1 χρόνο χρήσης πιστεύω πως (για ‘μένα) πατάει κάτω κάθε οικονομικό laptop (δυστυχώς ένα laptop που να αξίζει πάει πάνω από 600€). Με την προσθήκη ενός ασυρμάτου πληκτρολογίου γίνεται ένα εξαιρετικό εργαλείο για office/student use. Στα εξτρά, είναι φουλ εντυπωσιακή η επεξεργασία 4k video. Μου έκανε τρομερή εντύπωση Τι σχέση έχει ένα laptop με ένα τέτοιο μηχάνημα που συγκρίνεις; Αλλες δυνατότητες εντελώς έχουν οι μεταξύ τους συσκευές Το iPad κάνει 5-6 πράγματα καλά Ενα laptop έχει απεριόριστες δυνατότητες άσχετα με την ποιότητα που θα δώσει στον τελικό χρήστη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 14 minutes ago, Tasos19s said: Τι σχέση έχει ένα laptop με ένα τέτοιο μηχάνημα που συγκρίνεις; Αλλες δυνατότητες εντελώς έχουν οι μεταξύ τους συσκευές Το iPad κάνει 5-6 πράγματα καλά Ενα laptop έχει απεριόριστες δυνατότητες άσχετα με την ποιότητα που θα δώσει στον τελικό χρήστη Υπάρχει στην παρένθεση ένα σημαντικό *για ‘μένα*. Προσωπική άποψη βάσει προσωπικής χρήσης Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 23 minutes ago, kremmydass said: Υπάρχει στην παρένθεση ένα σημαντικό *για ‘μένα*. Προσωπική άποψη βάσει προσωπικής χρήσης Είναι λάθος ακόμα και το για μένα Εχω ένα φίλο που δεν έχει καν υπολογιστή στο σπίτι Λεει αφού έχω το κινητό δεν τον χρειάζομαι τον υπολογιστή. Ίντερνετ και Facebook μπαίνω από το κινητό Το για μένα δεν είναι όμως κάτι που ταιριάζει στην σύγκριση που έθεσες Εαν με καταλαβαίνεις πως το λέω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 15 minutes ago, Tasos19s said: Είναι λάθος ακόμα και το για μένα Εχω ένα φίλο που δεν έχει καν υπολογιστή στο σπίτι Λεει αφού έχω το κινητό δεν τον χρειάζομαι τον υπολογιστή. Ίντερνετ και Facebook μπαίνω από το κινητό Το για μένα δεν είναι όμως κάτι που ταιριάζει στην σύγκριση που έθεσες Εαν με καταλαβαίνεις πως το λέω Το για ‘μένα εκφράζει την σύγκριση μεταξύ της χρήσης που έκανα στο laptop και την χρήση που κάνω στο iPad (που κάνω τα ακριβώς ιδια πράγματα και βλέπω τις διάφορες). Δεν κάνω γενικευμένη σύγκριση και μιλάω επί προσωπικού Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 Όπως βολεύεται ο καθένας παιδιά… συνεχίζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 2 minutes ago, kremmydass said: Το για ‘μένα εκφράζει την σύγκριση μεταξύ της χρήσης που έκανα στο laptop και την χρήση που κάνω στο iPad (που κάνω τα ακριβώς ιδια πράγματα και βλέπω τις διάφορες). Δεν κάνω γενικευμένη σύγκριση και μιλάω επί προσωπικού Αυτό το για μένα είναι άστοχο όπως σου είπα Μπορούσες τα περισσότερα από αυτά να τα κανείς με το κινητό Σημαινει ότι μπορούμε να τα συγκρίνουμε; 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 3 minutes ago, Tasos19s said: Αυτό το για μένα είναι άστοχο όπως σου είπα Μπορούσες τα περισσότερα από αυτά να τα κανείς με το κινητό Σημαινει ότι μπορούμε να τα συγκρίνουμε; Τάσο, ο καθένας τοποθετείται βάσει αυτού που εισπράτει από τη δίκη του χρήση και εμπειρία. Δεν υπάρχει εύστοχη ή άστοχη τοποθέτηση πάνω σε αυτό. Ο κόσμος που διαβάζει, κρίνει βάσει αυτού και όχι βάσει της εκάστοτε προσωπικής του άποψης. Δεν υπάρχει νομίζω λόγος να το αναλύσουμε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 6 minutes ago, athanaso77 said: Τάσο, ο καθένας τοποθετείται βάσει αυτού που εισπράτει από τη δίκη του χρήση και εμπειρία. Δεν υπάρχει εύστοχη ή άστοχη τοποθέτηση πάνω σε αυτό. Ο κόσμος που διαβάζει, κρίνει βάσει αυτού και όχι βάσει της εκάστοτε προσωπικής του άποψης. Δεν υπάρχει νομίζω λόγος να το αναλύσουμε παραπάνω. Συγκρίνοντας ένα κιλό βαμβάκι με ένα κιλό σίδερο ναι έχουν το ίδιο βάρος… 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 1 minute ago, Tasos19s said: Συγκρίνοντας ένα κιλό βαμβάκι με ένα κιλό σίδερο ναι έχουν το ίδιο βάρος… Δε πάει έτσι φίλε... Αν κάποιος αγοράσει ένα gaming laptop για παράδειγμα και το χρησιμοποιεί μόνο να μπαίνει στο internet, είμαι εγώ σε θέση να του πω ότι έκανε άστοχη αγορά; Φυσικά όχι, ο καθένας με ότι αγοράσει είναι ελεύθερος να κάνει ότι χρήση θέλει. Μπορεί εγώ να έκανα άλλη χρήση, ή άλλη αγορά, εγώ είμαι εγώ όμως, δε θα κρίνω τη χρήση του άλλου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 3 minutes ago, athanaso77 said: Δε πάει έτσι φίλε... Αν κάποιος αγοράσει ένα gaming laptop για παράδειγμα και το χρησιμοποιεί μόνο να μπαίνει στο internet, είμαι εγώ σε θέση να του πω ότι έκανε άστοχη αγορά; Φυσικά όχι, ο καθένας με ότι αγοράσει είναι ελεύθερος να κάνει ότι χρήση θέλει. Μπορεί εγώ να έκανα άλλη χρήση, ή άλλη αγορά, εγώ είμαι εγώ όμως, δε θα κρίνω τη χρήση του άλλου. Δεν είπαμε κανέναν να κάνει ότι χρήση θελουμε εμείς Λεγοντας όμως έχω ένα tablet και σας λέω ότι είναι για μένα πολύ καλύτερο και από ένα laptop των 600€ το θεωρείς σωστή σύγκριση; Κι εγώ έχω ένα iPad και το θεωρώ πολύ καλύτερο από ένα PlayStation 5 Και για μένα το Tetris που έχω στο μπάνιο είναι πολύ καλύτερο από το PlayStation 5 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 1 minute ago, Tasos19s said: Λεγοντας όμως έχω ένα tablet και σας λέω ότι είναι για μένα πολύ καλύτερο και από ένα laptop των 600€ το θεωρείς σωστή σύγκριση; Όταν σου λέει ο άνθρωπος για εμένα, φυσικά και αποδέχομαι τη σύγκριση γιατί αυτός ο άνθρωπος μπορεί να βολεύεται περισσότερο με την οθόνη αφής για παράδειγμα που το laptop δεν έχει. Άρα μια χαρά κάνει τη σύγκριση σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα κι ας είναι διαφορετικά από τα δικά μου δεδομένα. Δεν βλέπω κάποια αστοχία σε όλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 40 minutes ago, Tasos19s said: Δεν είπαμε κανέναν να κάνει ότι χρήση θελουμε εμείς Λεγοντας όμως έχω ένα tablet και σας λέω ότι είναι για μένα πολύ καλύτερο και από ένα laptop των 600€ το θεωρείς σωστή σύγκριση; Κι εγώ έχω ένα iPad και το θεωρώ πολύ καλύτερο από ένα PlayStation 5 Και για μένα το Tetris που έχω στο μπάνιο είναι πολύ καλύτερο από το PlayStation 5 Μα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεσαι και φέρεις αντίρρηση σε κάτι που δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις με προσοχή. Εγώ έκανα σύγκριση με ένα οικονομικό laptop που είναι στο ίδιο εύρος τιμής με το iPad που έχω (όσα λεφτά έδωσα για το τωρινό μου iPad είχα δώσει περίπου τα ίδια για το laptop που είχα πριν απ’ αυτό). Τα 600€ τα ανέφερα για να πω πόσα λεφτά χρειάζεται για να πάρεις ένα laptop που αξίζει ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Αλλά και σύγκριση να έκανα το τόνισα πως βασίζεται σε προσωπική χρήση και όχι σαν γενικό κανόνα. Είναι τόσο απλό Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με την συσκευή. οταν με καλεί κάποιος, κάποιες φορες έρχεται η κλήση στο Ταμπλετ κάποιες όχι εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που θέλει αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι εχει ιδέα κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 36 minutes ago, mean said: Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με την συσκευή. οταν με καλεί κάποιος, κάποιες φορες έρχεται η κλήση στο Ταμπλετ κάποιες όχι εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που θέλει αλλά πάλι δεν αλλάζει κάτι εχει ιδέα κάποιος ? πρέπει να είσαι πάντα στο ίδιο δίκτυο wifi Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, στο ίδιο δίκτυο είμαι πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 7 ώρες πριν, mean said: Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, στο ίδιο δίκτυο είμαι πάντα Δεν χρειάζεται να κανείς κάποια ρύθμιση μηπως πείραξες κάτι; καποια φορά εντάξει, δίκτυο είναι μπορεί να μην χτυπήσει έχει τύχει πιστεύω σε όλους μας 90% των περιπτώσεων όμως χτυπάει το tablet το χρησιμοποιείς εκείνη την στιγμή που έχει συμβεί ή το είχες στο γραφείο κλειδωμένο και σε αναμονή; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts