pank Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Μόνο alpha. Όταν μπουν και οι άλλες συστηματικες τράπεζες θα γραφτεί εδώ σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 μπήκε και η EuroBank! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Άντε με το καλό,να δούμε αυτή η Πειραιώς πότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Just now, drivth said: Άντε με το καλό,να δούμε αυτή η Πειραιώς πότε! Αφού αισίως μπήκε στο Apple Pay, λογικά θα έχει δρομολογηθεί να μπει και εδώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 και μένει η Εθνική τελευταία και καταιδρωμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Και τώρα την curve τι την κάνουμε;Γίνεται να την ακυρώσω;Μιας και συνδεσα την Eurobank στο watch 4,δεν την χρειάζομαι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Και τώρα την curve τι την κάνουμε;Γίνεται να την ακυρώσω;Μιας και συνδεσα την Eurobank στο watch 4,δεν την χρειάζομαι άλλο..Δεν βγαίνεις ταξίδια στο εξωτερικό;Αν υπάρχει μία περίπτωση να πας σε χώρα που δεν έχει ως νόμισμα το Ευρώ, τότε χρησιμοποιείς εκεί την κάρτα της Curve και όχι αυτή της Eurobank για να έχεις καλύτερες μετατροπές στο εθνικό νόμισμα της χώρας που θα βρίσκεσαι την στιγμή της πληρωμής.Και εκτός αυτού, δεν βρίσκω το νόημα να ακυρώσεις μια κάρτα debit.Κάποια στιγμή απλά θα κληθείς να πληρώσεις ~ € 7,00 για την αποστολή καινούριας, όταν αυτή που έχεις θα λήξει. ;)Κάνε την κάρτα disable μέσα από την εφαρμογή του κινητού για την περίπτωση που πέσει σε λάθος χέρια από τη στιγμή που δεν θα την κουβαλάς πλέον μαζί σου, και ασε την να υπάρχει.Άποψη μου πάντα.Εγώ αυτό θα κάνω όταν δεήσει η Εθνική να συνεργαστεί με το Google Pay.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Καλημερα προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να προσθεσω την καρτα μου στο google pay και δεν με αφηνει. Την καταργησα απο τους αλλους τους λογαριασμους της google που ειχα και τους εκλεισα βεβαιος. Καμια ιδεα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Καλημερα προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να προσθεσω την καρτα μου στο google pay και δεν με αφηνει. Την καταργησα απο τους αλλους τους λογαριασμους της google που ειχα και τους εκλεισα βεβαιος. Καμια ιδεα ; Σε ποια κάρτα αναφέρεσαι;Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, μήπως είναι θέμα συσκευής;Προσπαθούσα από τον Οκτώβριο να περάσω στο s21 μια κάρτα eurobank και συνέχεια μου έβγαζε μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζα.Την Παρασκευή άλλαξα συσκευή(honnor 50)και πέρασε αμέσως η κάρτα.Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 3 ώρες πριν, tsiftsism said: Σε ποια κάρτα αναφέρεσαι; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Στην ελληνικη τραπεζα mastercard Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Στην ελληνικη τραπεζα mastercardΣτην MasterCard ποιας τράπεζας;Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 3 ώρες πριν, tsiftsism said: Στην MasterCard ποιας τράπεζας; Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Hellenic bank Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Hellenic bankΤο site για κάποιο λόγο κολλάει όταν το ανοίγω από το κινητό μου, από τα λίγα που κατάλαβα υποστηρίζουν μόνο Apple Pay, και όχι Google Pay.Για να κάνεις ανέπαφες πληρωμές από Android κινητό πρέπει να κατεβάσεις την δική τους εφαρμογή.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 3 minutes ago, tsiftsism said: Το site για κάποιο λόγο κολλάει όταν το ανοίγω από το κινητό μου, από τα λίγα που κατάλαβα υποστηρίζουν μόνο Apple Pay, και όχι Google Pay. Για να κάνεις ανέπαφες πληρωμές από Android κινητό πρέπει να κατεβάσεις την δική τους εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Μα εγω φιλε μου θελω να αγορασω εφαρμογες απο το play store. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Hellenic bankΠάρε τηλέφωνο την ελληνική τράπεζα. Πιθανόν να έχει μπλοκαριστείSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Άνοιξε μια ρεβολουτSent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 13 ώρες πριν, ccypruss000 said: Hellenic bank Banks Supported cards Unsupported cards Alpha Bank Mastercard Credit, Debit, and Prepaid Visa Credit, Debit, and Prepaid BitPanda Visa Debit Curve OS Ltd Mastercard Debit Edenred Mastercard cards Eurobank S.A. Mastercard Credit and Debit Visa Credit, Debit, and Prepaid iCard Visa Debit, Credit and Prepaid Monese Mastercard Debit N26 Mastercard Debit PayrNet Mastercard Prepaid Paysafe Financial Services Limited Mastercard Prepaid Revolut Mastercard cards, Visa cards Swan Mastercard Debit Up Hellas S.A Mastercard Debit Viva Wallet Mastercard Consumer Debit and Small Business Debit Wise All cards ZEN.COM Mastercard cards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 8 ώρες πριν, bill33 said: Άνοιξε μια ρεβολουτ Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Καλημερα πως ανοιγω μια ρεβολουτ καρτα και πως προσθετω την πραγματικη μου καρτα εκει μεσα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 1 ώρα πριν, ccypruss000 said: Καλημερα πως ανοιγω μια ρεβολουτ καρτα και πως προσθετω την πραγματικη μου καρτα εκει μεσα ; Ρίξε μια ματιά εδώ, αναγράφεται αναλυτικά ότι χρειάζεται να ξέρεις και να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Banks Supported cards Unsupported cards Alpha Bank Mastercard Credit, Debit, and Prepaid Visa Credit, Debit, and Prepaid BitPanda Visa Debit Curve OS Ltd Mastercard Debit Edenred Mastercard cards Eurobank S.A. Mastercard Credit and Debit Visa Credit, Debit, and Prepaid iCard Visa Debit, Credit and Prepaid Monese Mastercard Debit N26 Mastercard Debit PayrNet Mastercard Prepaid Paysafe Financial Services Limited Mastercard Prepaid Revolut Mastercard cards, Visa cards Swan Mastercard Debit Up Hellas S.A Mastercard Debit Viva Wallet Mastercard Consumer Debit and Small Business Debit Wise All cards ZEN.COM Mastercard cards H Ελληνική τράπεζα είναι κυπριακή τράπεζα και όχι ελλαδική, παλιά είχε καταστήματα στην Ελλάδα που τα πήρε η Πειραιώς και τώρα έκλεισαν.Πάντως ο φίλος γράφει ότι την είχε ήδη σε άλλους λογαριασμούς Google pay (αν έχω καταλάβει καλά)Sent from my Power 3 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Έχει διαβάσει κάτι κάνεις πρόσφατο για εκείνη την Πειραιώς μπας και δούμε άσπρο φως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 Παιδιά καλησπέρα σας! Θα ήθελα τα φώτα σας για το θέμα των ανεπαφων συναλλαγών μέσω κινητού. Χθες και σήμερα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή. Δοκίμασα το google pay δεν παίρνει κάρτες της εθνικής, το i- bank pay της εθνικής δεν μου παίρνει την prepaid καρτα την βγάζει λάθος, το Samsung pay δε μου παίρνει την διεύθυνση μου την βγάζει λάθος. Τι πρέπει να κάνω, έχω μπερδευτεί. Παρακαλώ θα ήθελα την συμβουλή σας. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 33 minutes ago, J_F80 said: Παιδιά καλησπέρα σας! Θα ήθελα τα φώτα σας για το θέμα των ανεπαφων συναλλαγών μέσω κινητού. Χθες και σήμερα ήθελα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή. Δοκίμασα το google pay δεν παίρνει κάρτες της εθνικής, το i- bank pay της εθνικής δεν μου παίρνει την prepaid καρτα την βγάζει λάθος, το Samsung pay δε μου παίρνει την διεύθυνση μου την βγάζει λάθος. Τι πρέπει να κάνω, έχω μπερδευτεί. Παρακαλώ θα ήθελα την συμβουλή σας. Ευχαριστώ! Ποιας Τράπεζας έχεις κάρτα? Με το application αυτής της Τράπεζας θα κάνεις τις συναλλαγές. Ενεργοποιείς την υπηρεσία αν χρειάζεται, ανοίγεις το NFC και προχωράς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 3 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Ποιας Τράπεζας έχεις κάρτα? Με το application αυτής της Τράπεζας θα κάνεις τις συναλλαγές. Ενεργοποιείς την υπηρεσία αν χρειάζεται, ανοίγεις το NFC και προχωράς. Είναι της Εθνικής. Στο official mobile app της εθνικής υπάρχει η δυνατότητα αλλά εκεί συνδέεται ολόκληρος ο λογαριασμός και όλες η κάρτες. Εγώ θα ήθελα να συνδέω μόνο την prepaid καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts