stefanidis Δημοσιεύτηκε September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2021 Χρόνια με xiaomi τώρα έχω mi9t pro θέλω να αλλάξω , σκεφτόμουν για realme gt η gt master edition η και σε OnePlus 8 έστω και λίγο παραπάνω ; Υπόψιν δεν παίζω παιχνίδια αλλά το φορτώνω με πολλές εφαρμογές και θέλω να ανοίγει μια εφαρμογή γρήγορα. Τί προτείνεται; (Samsung δεν με ενδιαφέρει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 (edited) Quote Μεταξυ των Realme GT και Realme GT Explorer Master ειμαι και εγω...περιμενω κανενα review απο το δευτερο για να αποφασισω Edited September 10, 2021 by zlatcokimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 10, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 4 minutes ago, zlatcokimi said: Μέλλον είναι ιδανική περίπτωση για εμένα το explorer αλλά λένε δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη , από Κίνα το απορρίπτω γιατί του λείπει η 20band στο 4G, αναμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Το Master Edition πάντως θα έρθει κανονικά και επίσημα Ελλάδα και είναι καλή περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Αν έρθει Ελλάδα και εγώ για master edition θα σου πρότεινα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 10, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Πάντως που έκανα μια βόλτα να τα δω από κοντά , είδα το realme gt και μπορώ να πω ότι δεν μου έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση , αντίθετος με το one plus 8 η και το one plus 7 pro . Αυτές οι curve οθόνες είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2021 Μάλλον τα OnePlus σου άφησαν καλύτερες εντυπώσεις λόγω κατασκευαστικής ποιότητας, είναι αυτό που λέμε πιο "άρτια" δεμένα κατασκευαστικά, ανώτερη ποιότητα υλικών. Ωστόσο και το Realme δεν είναι κακό και μάλιστα έχει πολύ καλό πακέτο δυνατοτήτων, προτίμησέ το. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Χρόνια με xiaomi τώρα έχω mi9t pro θέλω να αλλάξω , σκεφτόμουν για realme gt η gt master edition η και σε OnePlus 8 έστω και λίγο παραπάνω ; Υπόψιν δεν παίζω παιχνίδια αλλά το φορτώνω με πολλές εφαρμογές και θέλω να ανοίγει μια εφαρμογή γρήγορα. Τί προτείνεται; (Samsung δεν με ενδιαφέρει).Αν δεν έχεις πρόβλημα να παραγγείλεις από Κίνα, το op 8t έχει κάτω από 400 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 6 minutes ago, razkal said: 21 hours ago, stefanidis said: Χρόνια με xiaomi τώρα έχω mi9t pro θέλω να αλλάξω , σκεφτόμουν για realme gt η gt master edition η και σε OnePlus 8 έστω και λίγο παραπάνω ; Υπόψιν δεν παίζω παιχνίδια αλλά το φορτώνω με πολλές εφαρμογές και θέλω να ανοίγει μια εφαρμογή γρήγορα. Τί προτείνεται; (Samsung δεν με ενδιαφέρει). Αν δεν έχεις πρόβλημα να παραγγείλεις από Κίνα, το op 8t έχει κάτω από 400 ευρώ. Με τις μπάντες τί γίνεται από Κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Με τις μπάντες τί γίνεται από Κίνα;Η global rom έκδοση δεν υποστηρίζει δύο 5g bands. Η global version (kb2003) τα υποστηρίζει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Δες για realme.οχι με τον 778 όμως.Δες η με 870 η 888.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 1 hour ago, ταξιδιωτης22 said: Δες για realme.οχι με τον 778 όμως. Δες η με 870 η 888. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με 888 ειναι το gt ,με 870 ειναι το gt explorer master το οποιο ομως επειδη δεν ερχεται ευρωπη θα εχει θεματα με τις μπαντες το οποιο θα με ενδιεφερε ομως καθως εχει οτι ζηταω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 Πάρε το gt τότε.πολύ καλή και τίμια συσκευή.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 11, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 5 minutes ago, ταξιδιωτης22 said: Πάρε το gt τότε.πολύ καλή και τίμια συσκευή. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχει μικρη οθονη , θελω απο 6,55'' και πανω,απο 870 cpu και πανω, να ειναι curve οθονη να εχει android 10 προς 11 ,να ειναι 5G, μπαταρια οχι λιγοτερο απο 4500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 το gt explorer master είναι συσκευάρα με τα όλα της και μακάρι να έρθει Ευρώπη (που δεν προβλέπεται προς το παρόν) ή να φέρουν κάποια άλλη νέα συσκευή με ίδια χαρακτηριστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-gt-master-edition-dual-5g-256gb-smartphone/?productId=20408040&fname=&fvalue=βγήκε σήμερα και είναι σε προσφορά ως την Κυριακή €419 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 1 hour ago, CaptainChris said: https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-gt-master-edition-dual-5g-256gb-smartphone/?productId=20408040&fname=&fvalue=βγήκε σήμερα και είναι σε προσφορά ως την Κυριακή €419 Η ίδια τιμή σε Mediamarkt και λοιπούς… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts