green dragon Δημ. Χθες στς 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:44 πμ (edited) 2 ώρες πριν, parlapipas25 said: Καλημέρα, αξίζει η αναβάθμιση για το καινούργιο a56; Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχει exynos επεξεργαστή. Η αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε παρόμοια χρήματα. Ευχαριστώ 1 hour ago, alex_1982 said: Αυτά είναι κολλήματα που κάποιοι έχουν με συγκεκριμένα brands. Φυσικά και θα αξίζει όπως άξιζε και η αναβάθμιση σε Α55. Αναβάθμισα σε Α55 πριν από 1 μήνα και είμαι full ευχαριστημένος. Εξαιρετική διαχείριση από τον exynos 1480. Η συσκευή πετάει. Ο Exynos 1580 είναι ακόμη καλύτερος. Πάρε ένα από τα A55 ή A56 και θα μας θυμηθείς. 8 minutes ago, parlapipas25 said: Η αναβάθμιση σε α55 σε τι αξιζε ακριβώς; Στην οθόνη; Στον επεξεργαστή; Η μήπως στην κάμερα; Στη διαχείριση της μπαταρίας (διάρκεια) με μεγάλη χρήση, της κάμερας και στην οθόνη. Edited Χθες στς 09:52 πμ by green dragon 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Χθες στς 11:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:16 πμ 4 ώρες πριν, nikoseggo3 said: Γιατι όχι; το καινούργιο είναι πάντα καλύτερο 2 ώρες πριν, alex_1982 said: Αυτά είναι κολλήματα που κάποιοι έχουν με συγκεκριμένα brands. Φυσικά και θα αξίζει όπως άξιζε και η αναβάθμιση σε Α55. Φυσικα και δεν ισχει οτι καθετι καινουριο ειναι απαραιτητο και καλυτερο. Εχοντας το A52s 8GB , φιλη το A54 και γυναικα το A55, δεν εχω βρει ακομα αξιο αντικαταστατη του A52s που να πω ναι αξιζει τα 300-400€. 1 ώρα πριν, green dragon said: Αναβάθμισα σε Α55 πριν από 1 μήνα και είμαι full ευχαριστημένος. Εξαιρετική διαχείριση από τον exynos 1480. Η συσκευή πετάει. Ο Exynos 1580 είναι ακόμη καλύτερος. Πάρε ένα από τα A55 ή A56 και θα μας θυμηθείς. Στη διαχείριση της μπαταρίας (διάρκεια) με μεγάλη χρήση, της κάμερας και στην οθόνη. Καμερα ; Ποιος ηρθε; Τα εχω βαλει διπλα διπλα και τραβαμε τις ιδιες φωτογραφιες με τις ιδιες ρυθμισεις και ισα ισα που θα ελεγα οτι ειναι χειροτερη του A55. Παιδια τσεκαρετε πριν τα γραψετε αυτα. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 ώρα πριν, green dragon said: Αναβάθμισα σε Α55 πριν από 1 μήνα και είμαι full ευχαριστημένος. Εξαιρετική διαχείριση από τον exynos 1480. Η συσκευή πετάει. Ο Exynos 1580 είναι ακόμη καλύτερος. Πάρε ένα από τα A55 ή A56 και θα μας θυμηθείς. Στη διαχείριση της μπαταρίας (διάρκεια) με μεγάλη χρήση, της κάμερας και στην οθόνη. Άντε στην διαχείριση μπαταρίας να το δεχτώ. Στα άλλα πώς προκύπτει ότι είναι καλύτερο ώστε να αξίζει η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 ώρα πριν, parlapipas25 said: Άντε στην διαχείριση μπαταρίας να το δεχτώ. Στα άλλα πώς προκύπτει ότι είναι καλύτερο ώστε να αξίζει η αναβάθμιση; Κάνει τα πάντα πιο γρήγορα εκτελεί κάθε εντολή χωρίς κανένα θέμα, το κινητό δεν είναι μόνο φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 minute ago, sotosok said: Κάνει τα πάντα πιο γρήγορα εκτελεί κάθε εντολή χωρίς κανένα θέμα, το κινητό δεν είναι μόνο φωτογραφίες Και το a52s μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, parlapipas25 said: Και το a52s μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι το A52s είναι εκπληκτική συσκευή. Εγώ έζησα μαζί του 2 ολόκληρα χρόνια και το εκτίμησα αφάνταστα. Οι λόγοι που πήγα στο A55 ήταν: η λήξη της εγγύησης του A52s, μια ευκαιρία που βρήκα μέσω φίλου για το A55, η διετής εγγύηση, οι αναβαθμίσεις που θα παρει και λιγότερο οι μικρές βελτιώσεις που υπάρχουν στο νεότερο μοντέλο. Αν κάποιος δεν δίνει σημασία σε αυτά, μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του με το A52s. Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως αν κάποιος ενδιαφέρεται για το A52s, το δίνω σε άριστη κατάσταση με πολλά extra. Είμαι Αθήνα. Edited 20 ώρες πριν by green dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν το μεγαλο προβλημα στην μεταβαση Α52s σε Α55 ειναι η αισθητη διαφορα στο μεγεθος. κατα τα αλλα ειναι καλη αναβαθμιση οσο καλο και να ειναι το A52s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts