taliban Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 21 minutes ago, evris2013 said: Δεν ήρθε τίποτα σε μένα μέχρι στιγμής. αλλο ρωτάει ο άνθρωπος ! Ελεος που λες και εσύ 🙂 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Αν δεν μου έρθει ως το απόγευμα, μάλλον από Δευτέρα θα την έχω. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Η ενημέρωση της συσκευής υπερισχύει με βάση τα παρακάτω. https://www.gizchina.gr/2024/12/05/samsung-telos-ypostirixis-gia-ena-dimofiles-galaxy-smartphone/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος Να υποθέσω ένα μήνυμα που εμφανίστηκε (σε εμένα σήμερα) για circle to search tutorial δεν παίζει σε κανέναν, σωστά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, aimilios said: Να υποθέσω ένα μήνυμα που εμφανίστηκε (σε εμένα σήμερα) για circle to search tutorial δεν παίζει σε κανέναν, σωστά; Μάλλον δεν εμφανίστηκε σε όλους. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, evris2013 said: Μάλλον δεν εμφανίστηκε σε όλους. Πρέπει να είναι πολύ φρέσκο, γιατί την μοναδική αναφορά την βρήκα εδώ. Επίσης, εδώ συμπεριλαμβάνεται και η συσκευή μας. Τρέχα γύρευε... 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo3 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 14 ώρες πριν, aimilios said: Να υποθέσω ένα μήνυμα που εμφανίστηκε (σε εμένα σήμερα) για circle to search tutorial δεν παίζει σε κανέναν, σωστά; Τι σημαίνει το μήνυμα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 2 minutes ago, nikoseggo3 said: Τι σημαίνει το μήνυμα αυτό; «Έλα να σου δείξω πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το circle search» και τελικά δεν δείχνει τίποτα .. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. Χθες στς 07:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:23 πμ Δεν υπήρχε κάποτε αναζήτηση σε ένα topic για όρο αναζήτησης; Τέλος πάντων, έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ USB-C σε HDMI αντάπτορα με το κινητό μας με επιτυχία; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 9 ώρες πριν, aimilios said: Δεν υπήρχε κάποτε αναζήτηση σε ένα topic για όρο αναζήτησης; Τέλος πάντων, έχει χρησιμοποιήσει κανείς ποτέ USB-C σε HDMI αντάπτορα με το κινητό μας με επιτυχία; Όχι αλλά χρησιμοποιώ USB-C σε 3.5mm για ακουστικά. Παίζει τέλεια. Ξέρω δεν έχει σχέση με αυτό που ρωτάς αλλά ο ήχος περνάει. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts