georouv Δημοσιεύτηκε September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2021 Αξίζει λέτε να πάρω ένα παλιό iphone ή μια συσκευή όπως huawei που με τα ίδια λεφτά θα έχει παραπάνω ram.Θέλω να πώ ποιό θα κολλάει λιγότερο χρησιμοποίοντας διάφορες εφαρμογές? Παίζει ρόλο το καλύτερο λογισμικό ή επεξεργαστής της appla, ή η μεγαλύτερη ram του άλλου κινητου σε θέμα κολλήματος εφαρμογών? Ποιά θετικά υπάρχουν και ποιά αρνητικά? Οποιεσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 μόνο και μόνο που το Huawei δεν θα έχει GS φτάνει να μην το επιλέξεις! Επίσης για πόσο παλιό iphone αναφέρεσαι? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 (edited) 1 hour ago, georouv said: Αξίζει λέτε να πάρω ένα παλιό iphone ή μια συσκευή όπως huawei που με τα ίδια λεφτά θα έχει παραπάνω ram.Θέλω να πώ ποιό θα κολλάει λιγότερο χρησιμοποίοντας διάφορες εφαρμογές? Παίζει ρόλο το καλύτερο λογισμικό ή επεξεργαστής της appla, ή η μεγαλύτερη ram του άλλου κινητου σε θέμα κολλήματος εφαρμογών? Ποιά θετικά υπάρχουν και ποιά αρνητικά? Οποιεσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Βασικά όχι, η διαφορά RAM δεν παίζει ρόλο στα iphone. Εξαρτάται βέβαια το budget σου και σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι. Εγώ π.χ. έχω το iPhone xs max που είναι 3 ετών και είναι σφαίρα σαν να το αγόρασα σήμερα! Πες μας για ποιά μοντέλα ενδιαφέρεσαι για να σου πούμε περισσότερα. Edited September 4, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Σκέφτεσαι κάποιες συγκεκριμένες συσκευές; Προσωπικά θα επέλεγα νέο τηλέφωνο και ας είναι υποδεέστερο από ένα μεταχειρισμένο/παλιό (3ετιας και βάλε) iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georouv Δημ. September 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Σκεφτόμουν κάτι μεταξύ iphone 6s ή 7 που βρίσκω καινούργια γύρω στα 300 ευρώ ή κάποιο samsung από τα φθηνά της μοντέλα που βρίσκω καινούριο γύρω στα 200,ή μετά κάποιο huawei ή xiaomi κάποιο μοντέλο τους γύρω στα 150.Περίπου δεν θέλω να ξεπεράσω τα 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 6s και 300€ δεν θα έδινα! Ένα ΧR μεταχιρισμένο το βρίσκεις στσ 300€ Πάρε ένα Α32 Samsung καινούργιο να σου μείνουν και ρέστα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 1 hour ago, georouv said: Σκεφτόμουν κάτι μεταξύ iphone 6s ή 7 που βρίσκω καινούργια γύρω στα 300 ευρώ ή κάποιο samsung από τα φθηνά της μοντέλα που βρίσκω καινούριο γύρω στα 200,ή μετά κάποιο huawei ή xiaomi κάποιο μοντέλο τους γύρω στα 150.Περίπου δεν θέλω να ξεπεράσω τα 300. Iphone 6s και 7 με τίποτα. Είναι πολύ παλιά μοντέλα! Samsung επίσης τα φτηνά είναι σαπάκια. Στη θέση σου είτε θα έπαιρνα μεταχειρισμένο iphone xr γύρω στα 260-300€ η μεταχειρισμένη ναυαρχίδα samsung (s10, s10+) στα ίδια λεφτά ή αν θες καινούργιο, ένα xiaomi γύρω στα 250€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Πας καρφί για νέο τηλέφωνο. Στα 300€ βρίσκεις αρκετές επιλογές. Εννοείται φουρνιάς 2020-2021 και όχι αιφον γερασμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georouv Δημ. September 5, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια,είστε γαμάτοι , πάω για ένα καινούργιο κινητό samsung! 🙂 🙂 Edited September 5, 2021 by georouv 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Αν θες ρίξε μια ματιά και στο Realme 8 Pro, έχει καλό σύνολο χαρακτηριστικών 😃 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 6 hours ago, georouv said: Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια,είστε γαμάτοι , πάω για ένα καινούργιο κινητό samsung! 🙂 🙂 Πρόσεξε τι θα πάρεις γιατί στα πολύ φτηνά η Samsung είναι χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Μια απορία για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει iPhone duos ; Αν ναι σε ποια μοντέλα; Το xr -xs το υποστηρίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 εγώ δεν κατάλαβα την ερώτηση σου Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Να υποστηρίζει δύο SIM , ποια μοντέλα είναι αυτά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Iphone 12 mini, iphone se 2020 και δε ξέρω ποια άλλα. Πρόσεξε όμως, δέχονται μια φυσική sim, η δεύτερη είναι e-sim Αν κανω Λαθος διορθωστε με 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 (edited) κανένα απο τα 2 και νομίζω κανένα Iphone εκτός απο e-sim Edited September 5, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre5672swer Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 7 hours ago, georouv said: Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια,είστε γαμάτοι , πάω για ένα καινούργιο κινητό samsung! 🙂 🙂 οχι ρε τι Samsung εγω προτεινω Nokia 8.3 Xiaomi Mi note 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Έστω με e-sim, αφού το υποστηρίζει η κόκκινη και η πράσινη τότε είμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Πάντως το 12 μίνι το καλοβλεπω. Αλλά η τιμή του είναι απλησίαστη (για εμένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 31 minutes ago, dimtz said: Μια απορία για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει iPhone duos ; Αν ναι σε ποια μοντέλα; Το xr -xs το υποστηρίζουν; Φυσική δεύτερη sim δεν υπάρχει σε κανένα. E-sim νομίζω έχουν όλα από το 11 και μετά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Προσωπικά θα πήγαινα σε κάποια νέα κυκλοφορία και σίγουρα όχι μοντέλο που να κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Sim+esim απο το iPhone xs και μετάSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts