Jump to content

georouv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georouv

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια,είστε γαμάτοι , πάω για ένα καινούργιο κινητό samsung! 🙂 🙂
  2. Σκεφτόμουν κάτι μεταξύ iphone 6s ή 7 που βρίσκω καινούργια γύρω στα 300 ευρώ ή κάποιο samsung από τα φθηνά της μοντέλα που βρίσκω καινούριο γύρω στα 200,ή μετά κάποιο huawei ή xiaomi κάποιο μοντέλο τους γύρω στα 150.Περίπου δεν θέλω να ξεπεράσω τα 300.
  3. Αξίζει λέτε να πάρω ένα παλιό iphone ή μια συσκευή όπως huawei που με τα ίδια λεφτά θα έχει παραπάνω ram.Θέλω να πώ ποιό θα κολλάει λιγότερο χρησιμοποίοντας διάφορες εφαρμογές? Παίζει ρόλο το καλύτερο λογισμικό ή επεξεργαστής της appla, ή η μεγαλύτερη ram του άλλου κινητου σε θέμα κολλήματος εφαρμογών? Ποιά θετικά υπάρχουν και ποιά αρνητικά? Οποιεσδήποτε πληροφορίες ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  4. Παιδια να ρωτησω αν κανω windows break στο κινητο θα μπορω να εγκαταστησω flash player?Θελω να μπαινω σε κατι chat γι αυτο.Αν δεν γινεται εχετε καμια ιδεα?
  5. Απ' οτι εχω μαθει στο μερος ειναι ορατη κι ολλας μια τεραστια κεραια σαν πυργος της vodafone περιπου 1 χιλιομετρο απο τον οικισμο,υπαρχει λες περιπτωση να κανω αιτηση για να μπει ενισχυτης ή κατι τετοιο για να ενισχυθει το σημα απο εκει ή δεν θα ασχοληθουνε?Αθηνα μενω μονιμα και σκεφτομαι να παω σε καποιο καταστημα εδω να ρωτησω.
  6. Θέλω να σας ρωτήσω,θέλω να αγοράσω λαπτοπ και mobile internet,επισκέυτηκα το ιστοτοπο της cosmote για να δω τον χάρτη κάλυψης δικτυου 3g αλλα δεν μπορω να κανω zoom ωστε να δω αν ακριβώς πιανει στο μερος που ειμαι,ειναι ενα χωριο πριν το αστρος κυνουριας που λεγεται πλατάνα στον νομο αρκαδιας στην πελοπονησο,τσεκαρα βεβαια απο αλλες συσκευες με 3g οτι πιανουν με χαμηλο σημα. 1Λοιπον μπορω να βρω καπου εναν πιο ακριβη χαρτη καλυψης δικτυου? 2Eπισης μπορειται να μου πειτε αν θα μπορω να μπω ανετα σε site οπως το fb,καποια chats και forum τουλαχιστον ,εστω με πολυ χαμηλο σημα 3g? 3Kαι τελος μπορω να κανω καποια διαδικασια να απευθυνθω στην εταιρια για να κανω ας πουμε αιτηση ή να μαζεψω αιτησεις απο το μερος για να ενισχυσουνε το σημα στο συγκεκριμενο τοπο με καποιο τροπο?
×
×
  • Create New...