Jump to content

Έρχεται με μεγαλύτερο πάνελ οθόνης το Apple Watch Series 7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακούσαμε φήμες ότι το επερχόμενο Apple Watch Series 7 αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και μάλιστα υπάρχει ο ισχυρισμός ότι το μέγεθος της οθόνης θα αυξηθεί από 40 mm σε 41 mm για το μικρότερο μοντέλο και 44 mm σε 45 mm για το μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτή την  λεπτομέρεια επιβεβαιώνει και μια νέα έκθεση από το Bloomberg.

Ωστόσο, η έκθεση ρίχνει κάποιο επιπλέον φως και μας δίνει μερικές επιπρόσθετες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το Bloomberg, το μέγεθος αναφέρεται στις κάθετες διαστάσεις του ρολογιού. Η ορατή οθόνη θα έχει πολύ μεγαλύτερη αύξηση σε ίντσες. Στο νέο μοντέλο 45 χιλιοστών θα έχει οθόνη από 1,78 ίντσες σε 1,9 ίντσες, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 16% όσον αφορά το μέγεθος οθόνης.

Η Apple αναμένεται επίσης να εξοπλίσει τη νέα οθόνη με μια νέα ανάλυση, όπου αντί για 368 × 448 στο προηγούμενο μοντέλο, τώρα θα έχει ανάλυση 398 × 484. Η έκθεση του Bloomberg επιβεβαιώνει επίσης παλαιότερους ισχυρισμούς για νέα watchfaces:  “Modular Max”, “Continuum” και ένα θέμα ρολογιού παγκόσμιας ώρας που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν 24 ζώνες ώρας ταυτόχρονα.

Πρόσφατα διαβάσαμε μια είδηση που ανέφερε πως παρατηρούνται προβλήματα ως προς την παραγωγή του νέου Apple Watch. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι εάν αυτό σημαίνει ότι το ρολόι θα καθυστερήσει ή αν θα ανακοινωθεί αργότερα αυτό το μήνα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο…

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το πιο βασικό από όλα ειναι να αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας! Δυστυχώς το να πρέπει να το φορτίζεις κάθε βράδυ δεν ειναι βολικό.

Edited by koutsis

ff.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι θεμα βολικότητας,αλλα λειτουργικό το θέμα.

Τι να τα κανεις όλα αυτά τα features των smartwatch,εαν αυτα δεν βγάζουν τουλάχιστον 2 με 3 μέρες. Και όχι τιποτα αλλό αλλα μεγαλύτερη μπαταρία/αυτονομία σημαίνει και λιγότερες φορτίσεις,και άρα μελλοντικά και καλυτερη υγεια μπαταριας,γιατι η αλλαγη αυτης δ εν ειναι τοσο απλη/ευκολη σε τετοιες συσκευες οπως ειναι στα smartphone.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...