Nagata Δημοσιεύτηκε September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2021 Η πανδημία συνεχίζεται και πλέον στα μηνιαία μας έξοδα υπολογίζουμε πάντα την αγορά pocket αντισηπτικών και μεγαλύτερων για το σπίτι, πάντα θα προμηθευτούμε κάποιες μάσκες και άλλα σχειτκά. Οπότε εδώ μπορούμε να προτείνουμε ποιες μάσκες ή αντισηπτικά δοκιμάσαμε και αξίζουν, που βρίσκουμε καλύτερες προσφορές σε online καταστήματα και άλλα σχετικά 😃 Ξεκινήστε ελεύθερα να ρωτάτε και να ανταλλάζετε απόψεις... Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Θα ήθελα να προτείνετε αν έχετε πάρει ποτέ KN95 μαύρες χωρίς να ενοχλούν τα λάστιχα. Να είναι πολύ χαλαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 8 hours ago, DjTony said: Θα ήθελα να προτείνετε αν έχετε πάρει ποτέ KN95 μαύρες χωρίς να ενοχλούν τα λάστιχα. Να είναι πολύ χαλαρά. οσες εχω παρει εχουν σφιχτο λαστιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 10 hours ago, DjTony said: Θα ήθελα να προτείνετε αν έχετε πάρει ποτέ KN95 μαύρες χωρίς να ενοχλούν τα λάστιχα. Να είναι πολύ χαλαρά. Η σφιχτή εφαρμογή είναι μέρος των προδιαγραφών. Εάν σε ενοχλούν τα λάστιχα, μπορείς να κοιτάξεις κάποια που πιάνει πίσω από το κεφάλι (δες πχ 3M Aura), ή πιαστράκι που μετατρέπει μάσκα αυτιών σε κεφαλιού. Υπάρχουν και πιαστράκια σιλικόνης που μπαίνουν πίσω από το αυτί, αλλά δεν ξέρω πόσο βολικά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 3, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Ε ναι, είναι τέτοια η κατασκευή τους που δεν θα βρεις KN95 να μην σε πληγώνουν τα λαστιχάκια. Γιατί δεν προτιμάς μάσκες με φαρδύτερα λάστιχα όπως π.χ. αυτές -> https://www.pharmacythess.gr/product/p/14520/657,404/ Εμένα με βόλεψαν απίστευτα, τις φοράω για ώρες και είμαι οκ. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Εγω χρησιμοποιω της μιας χρησης που βαζει το e-shop προσφορα την πενηνταδα και ειμαι ικανοποιημενος, βολικες ειναι και ανθεκτικες! Τις ξαναεβαλε παλι crazy sundays 4€ Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts