Jump to content

Samsung Galaxy Watch 4 / 4 classic

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλα! Κι εγώ την έκανα την Παρασκευή και μέχρι σήμερα τουλαχιστον , όλα πάνε νορμάλ. 

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

14 ώρες πριν, Vlasismiriagos said:

Ναι ναι κάπως έτσι. Δυστυχώς με τρίχες πλέον δεν λειτουργεί το ρολόι. Τουλάχιστον το δικό μου. Είμαι περίεργος να δω και οι υπόλοιποι κάτοχοι τι λένε...

Κι εγώ την έκανα τελικά χωρίς να κάνω wipe κλπ και έπαιξε τέλεια. Κάτι δεν έχει πάει καλά στη δική σου περίπτωση γιατί βλέπω και οι φίλοι πιο πριν δεν είχαν θέμα 

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος...

Galaxy Watch 4 Classic One UI 8 Watch update maybe breaking the wearable - SamMobile https://share.google/vfoQVxN8wBmt5sGb7

Την πέρασα και γω χθες σε classic 46αρι, εκανα και ενα clear cache και παίζει άψογα μεχρι στιγμής.

Μπορώ να πω οτι η μπαταρία ίσως είναι καλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Και εγώ την πέρασα χωρίς επαναφορά ή clear cache 

Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι κλειδώνει πιο εύκολα από πριν, παρόλο που φοράω το ρολόι το ίδιο σφιχτά. 

• 2 weeks later...

Σε εμένα η δόνηση ειδοποιησεων έγινε πολύ αδύναμη, ότι ρύθμιση και να κάνω. Το έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει hotfix για όλα τα bugs 

Η χειρότερη "αναβάθμιση" που έχω κάνει σε συσκευή ever!!! 😀

• 2 weeks later...

Ήρθε η ενημέρωση 

Για να δούμε έφτιαξαν αυτά που χάλασε η αναβάθμιση σε ui 8;

1 hour ago, AnDas said:

Ήρθε η ενημέρωση 

Για να δούμε έφτιαξαν αυτά που χάλασε η αναβάθμιση σε ui 8;

Αναμένω τις διαπιστώσεις σου σχετικά με την ένταση της δόνησης. 

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Αν και λόγω δουλειάς δεν πολύ ασχολήθηκα, νομίζω έστρωσε με την αναβάθμιση και η δόνηση επανήλθε και μέτρησε κανονικά τον ύπνο μου σήμερα 

• 2 weeks later...

Έσκασε και η τελευταία αναβάθμιση OneUI 8.0 για την έκδοση LTE του Watch 4. Ξαναζωντάνεψε η συσκευή μετά από 5 χρόνια ενημερώσεις!!

20260206_000354.jpg

Samsung Galaxy S25 Ultra 5G (SM-S938B/DS) (Snapdragon 8 Elite, 512GB, 12GB RΑΜ) (Android 16) (OneUI v8.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v6.0 (Android 16) (OneUI v8.0).

• 1 month later...

Αλήθεια τώρα, συνεχίζουν οι ενημερώσεις ή προέκυψε σημαντικό θέμα ασφάλειας άραγε;

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία