vriz27 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Καλημέρα και χρόνια πολλα! Κι εγώ την έκανα την Παρασκευή και μέχρι σήμερα τουλαχιστον , όλα πάνε νορμάλ. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 14 ώρες πριν, Vlasismiriagos said: Ναι ναι κάπως έτσι. Δυστυχώς με τρίχες πλέον δεν λειτουργεί το ρολόι. Τουλάχιστον το δικό μου. Είμαι περίεργος να δω και οι υπόλοιποι κάτοχοι τι λένε... Κι εγώ την έκανα τελικά χωρίς να κάνω wipe κλπ και έπαιξε τέλεια. Κάτι δεν έχει πάει καλά στη δική σου περίπτωση γιατί βλέπω και οι φίλοι πιο πριν δεν είχαν θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος... Galaxy Watch 4 Classic One UI 8 Watch update maybe breaking the wearable - SamMobile https://share.google/vfoQVxN8wBmt5sGb7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Την πέρασα και γω χθες σε classic 46αρι, εκανα και ενα clear cache και παίζει άψογα μεχρι στιγμής. Μπορώ να πω οτι η μπαταρία ίσως είναι καλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Και εγώ την πέρασα χωρίς επαναφορά ή clear cache Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι κλειδώνει πιο εύκολα από πριν, παρόλο που φοράω το ρολόι το ίδιο σφιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Αν κι εμένα έκατσε καλά δείτε αυτό: https://gr.pcmag.com/smartwatches/50917/got-a-galaxy-watch-4-you-may-not-want-to-install-the-one-ui-8-update-yet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Σε εμένα η δόνηση ειδοποιησεων έγινε πολύ αδύναμη, ότι ρύθμιση και να κάνω. Το έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει hotfix για όλα τα bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Η χειρότερη "αναβάθμιση" που έχω κάνει σε συσκευή ever!!! 😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Ήρθε η ενημέρωση Για να δούμε έφτιαξαν αυτά που χάλασε η αναβάθμιση σε ui 8; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 1 hour ago, AnDas said: Ήρθε η ενημέρωση Για να δούμε έφτιαξαν αυτά που χάλασε η αναβάθμιση σε ui 8; Αναμένω τις διαπιστώσεις σου σχετικά με την ένταση της δόνησης. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Δώστε feedback παιδιά όσοι την περάσετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Αν και λόγω δουλειάς δεν πολύ ασχολήθηκα, νομίζω έστρωσε με την αναβάθμιση και η δόνηση επανήλθε και μέτρησε κανονικά τον ύπνο μου σήμερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Έσκασε και η τελευταία αναβάθμιση OneUI 8.0 για την έκδοση LTE του Watch 4. Ξαναζωντάνεψε η συσκευή μετά από 5 χρόνια ενημερώσεις!! Παράθεση Samsung Galaxy S25 Ultra 5G (SM-S938B/DS) (Snapdragon 8 Elite, 512GB, 12GB RΑΜ) (Android 16) (OneUI v8.0). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v6.0 (Android 16) (OneUI v8.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ενημέρωση Φεβρουαρίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Αλήθεια τώρα, συνεχίζουν οι ενημερώσεις ή προέκυψε σημαντικό θέμα ασφάλειας άραγε; Σε ευχαριστώ για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ναι είναι security φεβρουαρίου 256 mb. την έκανα ήδη . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts