aggelos321 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 Καλά που μου το θύμησες...μόλις έκανα έλεγχο και την είδα! Συσκευή αγορασμενη από Cosmote.Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤέλεια!!!αντε να μας έρθει Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 Τέλεια!!!αντε να μας έρθει Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε εμένα είναι σχεδόν 2,7gb, με ασφάλεια 1/12/21..με το καλό να σας μπει! Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 5 ώρες πριν, tfd1978 said: Καλά που μου το θύμησες...μόλις έκανα έλεγχο και την είδα! Συσκευή αγορασμενη από Cosmote. Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία!!!! Τώρα μπήκα στην πρίζα να ελέγχω κάθε ώρα άν ήρθε σε εμένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Μ ήρθε και εμένα πρωί πρωί.. όλα καλά Ελληνικό από κωτσοβολο Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosbb Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Την έκανα την ενημέρωση τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση με την εμφάνιση δεν διαπίστωσα εκτός την αλλαγή χρώματος στα εικονίδια κατάστασης και υπάρχει διαφορετικός τρόπος που βλέπεις τα widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 5 ώρες πριν, Steliosbb said: Την έκανα την ενημέρωση τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση με την εμφάνιση δεν διαπίστωσα εκτός την αλλαγή χρώματος στα εικονίδια κατάστασης και υπάρχει διαφορετικός τρόπος που βλέπεις τα widget Και εγώ μία από τα ίδια. Περίμενα περισσότερο εμφανείς αλλαγές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Πρέπει να τις ψάξεις τις αλλαγές για να καταλάβεις ότι έγινε αναβάθμιση...τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά.Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliosbb Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 33 minutes ago, tfd1978 said: Πρέπει να τις ψάξεις τις αλλαγές για να καταλάβεις ότι έγινε αναβάθμιση...τίποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά. Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τις έχω ψάξει ,το να πατάς σε κάποια εικονίδια και να σου εμφανίζει κάποιες επιλογές που μπορεί να κάνεις κατευθείαν,όταν θέλεις να σβήσεις αυτά που έχεις άνοιξει να σε βγάζει επάνω το εικονίδιο για να κάνεις διαχωρισμό τις οθόνης εεε δεν είναι και κάτι σπουδαίο που θα το κάνεις κάθε φορά και κάποιες αλλαγές ..γενικά το one ui 4 δεν προσέφερε φρεσκάδα ανανέωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Καλημέρα σε όλους. Έχει ασχοληθεί κανείς με το πρόγραμμα samsung Protect?Προσπαθώ να κάνω μια ασφάλεια συσκευής και εκτός του ότι δεν υπάρχει το flip3 στην λίστα με τα κινητά,δεν μπορώ να βγάλω άκρη και τηλεφωνικά μαζί τους.Η samsung με στέλνει στην allianz και η allianz στην samsung.Έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα της επέκτασης και της κάλυψης της εγγύησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 ..γενικά το one ui 4 δεν προσέφερε φρεσκάδα ανανέωσηςΣε γενικές γραμμές το Android 12 update είχε να κάνει περισσότερο με αλλαγές στον τομέα της αισθητικής.Σε άλλες εταιρείες αυτό φάνηκε (Google-Pixel με pure Android, Xiaomi-MIUI), στο update της Samsung όχι.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει gcam ?δεν γνωρίζω αν γίνεται ,απλά λόγω snapdragon είπα μήπως μπαίνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Ήρθε ενημέρωση με ασφάλεια Ιανουαρίου Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Άλλη μία ενημέρωση σε ελληνική συσκευή, από cosmote...Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Καλημερα σας το ξανα αγορασα για δευτερη φορα επειδη μου ελειψε στα 749 ευρω την εκδοση με τα 256GB αυτη την φορα και οχι αυτη με τα 128GB που πηρα την περασμενη φορα. Το ξεκινησα λοιπον το setuάρα ολα μια χαρα ομως οι εφαρμογες της samsung και της google κατεβαιναν μια προς μια και δεν ειναι μεσα στους φακελους της Google και της Samsung αντιστοιχα. Να το κανω εργοστασιακη επαναφορα παλι ; Θα στρωσει ; Εκανα και ολες τις ενημερωσεις λογισμικου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 Καλορίζικο, σωστή επιλογή το 256Gb.Οι εφαρμογές υπάρχουν εκτός φακέλων, ή δεν υπάρχουν καθόλου??Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2022 7 ώρες πριν, tfd1978 said: Καλορίζικο, σωστή επιλογή το 256Gb. Οι εφαρμογές υπάρχουν εκτός φακέλων, ή δεν υπάρχουν καθόλου?? Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα εκτος φακελου και κατεβηκαν μολις εβαλα τον λογαριασμο στο google account μου το gmail μου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Κι εμένα υπήρχανε μετά το αρχικό σεταρισμα, αλλά όχι μέσα σε φάκελο όπως ήτανε σε άλλα μοντέλα. Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 2 ώρες πριν, tfd1978 said: Κι εμένα υπήρχανε μετά το αρχικό σεταρισμα, αλλά όχι μέσα σε φάκελο όπως ήτανε σε άλλα μοντέλα. Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικα εκατσα και το εκανα ενα factory reset και εφτιαξε το θεμα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Είχα κρατήσει screen shot, και τελικά οι εφαρμογές της Google ήτανε μέσα σε φάκελο, αλλά της Sammy όχι...Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Έχει έρθει σε κανένα η 4.1;με το security update Μαρτίου; Sent from my SM-F711B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Σε μένα τίποτα ακόμα…Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Καλησπέρα παιδιά.Η μπαταρία τι λέει.βελτιώθηκε καθόλου;Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 4 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Καλησπέρα παιδιά. Η μπαταρία τι λέει.βελτιώθηκε καθόλου; Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3300Mah με snapdragon 888 και 120hz οθόνη ότι και να κάνουν σε software επίπεδο καλύτερη από απλά μέτρια δεν μπορεί να γίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 3300Mah με snapdragon 888 και 120hz οθόνη ότι και να κάνουν σε software επίπεδο καλύτερη από απλά μέτρια δεν μπορεί να γίνει! 5ωρο sot δηλαδή με μεικτή χρήση με τίποτα ε;Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) Με Μαξ 85% φόρτιση το βγάζω στις 6:30 το πρωί και με μέσο όρο 2:30 ώρες ομιλία, 2 κάρτες sim, 4 email και περίπου 2:00 ώρες οθόνη συνολο καταλήγω με 10-15% μπαταρια κατά τις 12 το βράδυ(με τις περισσότερες εφαρμογές σε deep sleep, χωρις εφαρμογές τύπου Facebook tik tok κτλ) . Αρκετές ημέρες(συνήθως όταν έχω meetings με βίντεο κλήσεις κτλ) φορτίζω και το απόγευμα για να είμαι σίγουρος ότι θα βγει η μέρα. Ενώ μου αρέσει πάρα πολύ σαν συσκευή και με βολεύει απίστευτα, ήδη από τον δεύτερο μήνα κοιτάω για άλλο κινητό. Αν καταφέρω και κρατηθώ μέχρι το flip 4 τον Αύγουστο (με την ελπίδα ότι κάπως θα βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία) θα πάω σίγουρα εκεί. Edited March 27, 2022 by harogeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts