tfd1978 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Τα μήλα είναι ωραία φάση Τζον, το 13 pro max, δε, όπως θα έπρεπε να είναι το 12 πέρυσι. Η 120hz οθόνη μονόδρομος πλέον για σοβαρά smartphones... Εσύ, όμως, είσαι ακόμα με το fold 3 ή θα λυγισεις σύντομα για κάνα μήλο; εδώ σε θέλω...Μην κρυβομαστε μεταξυ μας…στην μια τσεπη ειναι παντα ενα μηλο! Στην αλλη καποιο καλο, αξιολογο android. Κι αυτη την στιγμη το Fold 3 παιζει μονο του! Ειναι εργαλειο!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 (edited) On 23/10/2021 at 7:35 ΠΜ, vgelis said: Το Spen είναι που με φέρνει ξανά. Γιατί κακά τα ψέματα άλλη χρηστικότητα στα note τοσα χρόνια και τελευταία στο s21 ultra, κι άλλη στο screen estate του fold. Έλεγα να περιμένω να πάω απευθείας σε rollable, αλλά κουράστηκα να κουβαλάω s21 ultra και Tab s7 καθημερινά, οπότε πάω σε μια all around συσκευή πάλι... Τα μήλα είναι ωραία φάση Τζον, το 13 pro max, δε, όπως θα έπρεπε να είναι το 12 πέρυσι. Η 120hz οθόνη μονόδρομος πλέον για σοβαρά smartphones... Εσύ, όμως, είσαι ακόμα με το fold 3 ή θα λυγισεις σύντομα για κάνα μήλο; εδώ σε θέλω...😂 Έχω ρίξει επένδυση στο Fold οπότε εδώ σταθερή δύναμη. Απ την άλλη και να ήθελα να πάω σε μήλο λόγο του ότι στην Cosmote esim είναι σε τρελή έλλειψη δεν. 🙃🙃🙃🙃. Όχι φιλαράκι μέρα με τη μέρα το Fold δείχνει την δύναμη του. Αυτά 😀😀😀😀 Edited October 24, 2021 by jpol2410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 https://www.kotsovolos.gr/pages/apiastes-prosfores?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=26-211025-P9568-GENERIC-VARIOUS-NL-TOTAL_GR_STΜήπως έχουμε πάλι κανένα μείον 30% όπως πέρισυ;Sent from my SM-F926B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 1 hour ago, Cadfael said: https://www.kotsovolos.gr/pages/apiastes-prosfores?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=26-211025-P9568-GENERIC-VARIOUS-NL-TOTAL_GR_ST Μήπως έχουμε πάλι κανένα μείον 30% όπως πέρισυ; Για να δούμε… αν και κρατάω μικρό καλάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2021 Security patch Οκτωβρίου κυκλοφόρησε και μόλις το κατέβασα.Sent from my SM-F926B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Έβαλε κάνεις android 12 beta που κυκλοφόρησε?Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Πήρε κάνεις χαμπάρι το Android 12L, που θα κάνει πρώτα το ντεμπούτο του στο fold 3? Ίσως είναι game changer το πρώτο optimized Android OS για foldables... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 (edited) Ξανα στο fold 3, με συσκευη που μολις ηρθε στα χερια μου. Αυτη τη φορα μαζι με 2 θηκες (official spen case + spigen thin fit p). Φιλοδοξια να προσπαθησω να υποκαταστησω το προηγουμενο setup (s21 ultra + tab s7, που ειχα για αρκετους μηνες ταυτοχρονα), καθώς δε με εξυπηρετούσε πλεον να κουβαλαω 2 συσκευες, ενω παρατηρησα οτι το μεγεθος της οθονης του s21 ultra δε με "ενεπνεε" στο να θελω να χρησιμοποιω τις λειτουργιες του wacom pen (one note pim και pdf marking σε καθημερινη βαση). Για να δουμε τι θα δουμε αυτη τη φορα... Κανεις αλλος να καταθεσει αν εχει καποια αλλη θηκη με θεση για το spen? Edited November 11, 2021 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Η απορία μου είναι που κατάφερες και βρήκες την thin fit p 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 (edited) 14 minutes ago, a40ntistos said: Η απορία μου είναι που κατάφερες και βρήκες την thin fit p 😄 Γερμανικο καταστημα... Edited November 12, 2021 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 2 ώρες πριν, v@gelis said: Γερμανικο καταστημα... Ωραίος! Είχα διαβάσει καλά σχόλια για την συγκεκριμένη και την έψαξα αλλά δεν την βρήκα πουθενά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Μετάβαση από Note9 τι συμβουλές μου δίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 1 ώρα πριν, apostol70 said: Μετάβαση από Note9 τι συμβουλές μου δίνετε; Τι εννοείς; Άνω ρωτάς για το αν αξίζει να κάνεις τη μετάβαση στη συσκευή του τίτλου… εννοείται! Αν πάλι το έχεις πάρει και ζητάς συμβουλές… η συσκευή είναι κορυφαία, απλά θέλει λίγο φροντίδα παραπάνω από τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Από μπαταρία πως πάτε; Νιώθω ότι είναι το μόνο αρνητικό του κινητού εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος 😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Και 2ο αρνητικό για εμένα, εξίσου σημαντικό, η ποιότητα των φωτογραφιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 1 minute ago, niknik said: Και 2ο αρνητικό για εμένα, εξίσου σημαντικό, η ποιότητα των φωτογραφιών. Δε θα διαφωνήσω αν και η κάμερα του δεν είναι κακή. Απλά αναπόφευκτα τη συγκρίνεις με τη κάμερα του ομοσταύλου S21 Ultra η οποία είναι σαφώς ανώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 https://ibb.co/cc0w8JD αν μπορεί κάποιος ας δώσει μια συμβουλή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 7 ώρες πριν, a40ntistos said: https://ibb.co/cc0w8JD αν μπορεί κάποιος ας δώσει μια συμβουλή.. Κινείσαι σε περιοχή με κακό σήμα κι έχεις σοβαρό battery drain... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 1 ώρα πριν, v@gelis said: Κινείσαι σε περιοχή με κακό σήμα κι έχεις σοβαρό battery drain... Το παθαίνω και με καλό σήμα.. γενικά όταν είμαι εκτός δεν πάει καλά.. κάποια συμβουλή/setting για να φτιαχτεί; ότι και να έχω κάνει το google play services είναι πρώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 20 ώρες πριν, a40ntistos said: Το παθαίνω και με καλό σήμα.. γενικά όταν είμαι εκτός δεν πάει καλά.. κάποια συμβουλή/setting για να φτιαχτεί; ότι και να έχω κάνει το google play services είναι πρώτο Welcome to Samsung world. Δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πολλά θα διαβάσεις στο διαδίκτυο, ελάχιστα θα σε βοηθήσουν πραγματικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Το παθαίνω και με καλό σήμα.. γενικά όταν είμαι εκτός δεν πάει καλά.. κάποια συμβουλή/setting για να φτιαχτεί; ότι και να έχω κάνει το google play services είναι πρώτοΓια το σημα δεν μπορεις να κανεις κατι και λογω χαμηλου sar των περισσοτερων samsung συσκευων ετσι παει το πραγμα...το drain ομως απο το google play store δεν ειναι φυσιολογικο και φυσικα υπαρχουν λυσεις....Για ριξε μια ματια εδω , στο παρελθον σε αντιστοιχο προβλημα ειχα βρει λυση με αυτον τον οδηγο.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Black Friday... τιμή 1399 ευρώ το 512 και 1299 ευρώ το 256 στα γνωστά καταστήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Black Friday... τιμή 1399 ευρώ το 512 και 1299 ευρώ το 256 στα γνωστά καταστήματα.Αν μπορεί να συνδυαστεί με trade ακόμη καλύτερα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Ερώτηση τι επίπεδο ασφαλείας έχετε; τώρα στήνω και είμαι ακόμα Σεπτεμβρίου. Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Εγώ Οκτωβρίου αλλά έχει βγει και Νοεμβρίου νομίζω σε άλλες χώρες.Στάλθηκε από το SM-F926B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts