obsession Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexisco10 (11 Αύγ. 2004 , 21:01) "Η λειτουργία του συστήματος τερματίστηκε. Αποθηκεύσετε κάθε εργασία σε εξέλιξη κι αποσυνδεθείτε. Τυχόν αλλαγές που δεν έχουν αποθηκευτεί θα χαθούν.Τον τερματισμό λειτουργίας επέλεξε ο χρήστης ΝΤ. Η διαδικασία του συστήματος "c:/windows/system 32/Isass.exe" με κωδικό -1073741819-..." από τις τελείες και μετά δεν πρόλαβε να αντιγράψει το μήνυμα, γιατί υπήρχε ένας αντίστροφος χρονομετρητής, που μόλις τελείωνε την αντίστροφη μέτρηση της έκλεινε τη σύνδεση και της έκανε επανεκκίνηση. Έχει κανείς ιδέα αν πρόκειται για ιό και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Mαλλον ειναι ο σασσερ, και εγω ακριβως το ιδιο ειχα. Κατεβασε εσυ το removal tool απο την symantec (ακολουθα της οδηγιες της σελιδας) και μετα κανε update apo MS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Exo anoikto ton internet explorer, anoigo p.x kai allo para8yro toy IE kai aytomata kato stin mpara anoigei ena akoma, kai aytomata eksfafanizete. Episis ayto to paratirisa kai otan mpaino se selides. Px an patiso http://www.myphone.gr kai enter anoigei i selida toy myphone kai kato stin mpara emfanizetai astrapiaia gia 3-4sec ena akoma para8yro toy IE kai meta feygei. Exo treksei ad-aware, clean prof 2004 me teleytaia definition, nav 2004. Alla den brike tipota. Kamia idea? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 :mad: Αν βγάζετε εσείς άκρη... :o Στο νέο pc που έχω πάρει του έβαλα και καινούριο εσωτερικό Modem για pstn. Από την αρχή δεν ήταν και ότι καλύτερο σε σχέση με το παλιό. Με πετάει έξω... αργεί αρκετά πολλές φορές. Και τώρα τελευταία μερικές σελίδες μου τις δείχνει σαν μεγενθιμένες. Έχει χαζέψει με το internet. Στην αρχή έλεγα μήπως φταίνε οι drivers αλλά βάζω και των xp και τους δικούς του και τα ίδια. Επίσης όταν ανοίγω το irc είναι ποιο συχνό το φαινόμενο μερικές φορές. :!: ΄ Σας antivirus έχω το norton 2003. Αλλά του κάνω συνέχεια update. Κάνω συνέχεια search αλλά δεν βρίσει τίποτα. Και παλαιότερα είχα κάνει scan και με ένα προγραμματάκι εν ονόματι strinker νομίζω. Και ακόμα ένα περίεργο. Ενώ για ένα διάστημα είχε έλθει στα καλά του και δεν με πέταγε έξω. Έκανα search με το spy ware και είχε βρει πολλούς κατασκόπους. Μόλις το καθάρισα άρχισε πάλι τα ίδια. Αμέσως το απεγκατέστισα μπας και διορθωθεί αλλά τίποτα. Από το internet κατεβάζω σωρηδόν, αλλά τίποτα από KaZaA. Υπάρχει περίπτωση να είναι ιός. Υπάρχει κάποιος ιός που να τα προκαλεί αυτά? Με τις άλλες λειτουργίες του pc δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα format. Αλλά λέω μήπως το αποφύγω. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Κάνε για αρχή και ένα scan με το spy-bot Search and Destroy και μετά βλέπουμε... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (17 Αύγ. 2004 , 00:43) :mad: Αν βγάζετε εσείς άκρη... :o Στο νέο pc που έχω πάρει του έβαλα και καινούριο εσωτερικό Modem για pstn. Από την αρχή δεν ήταν και ότι καλύτερο σε σχέση με το παλιό. Με πετάει έξω... αργεί αρκετά πολλές φορές. Και τώρα τελευταία μερικές σελίδες μου τις δείχνει σαν μεγενθιμένες. Έχει χαζέψει με το internet. Στην αρχή έλεγα μήπως φταίνε οι drivers αλλά βάζω και των xp και τους δικούς του και τα ίδια. Επίσης όταν ανοίγω το irc είναι ποιο συχνό το φαινόμενο μερικές φορές. :!: ΄ Σας antivirus έχω το norton 2003. Αλλά του κάνω συνέχεια update. Κάνω συνέχεια search αλλά δεν βρίσει τίποτα. Και παλαιότερα είχα κάνει scan και με ένα προγραμματάκι εν ονόματι strinker νομίζω. Και ακόμα ένα περίεργο. Ενώ για ένα διάστημα είχε έλθει στα καλά του και δεν με πέταγε έξω. Έκανα search με το spy ware και είχε βρει πολλούς κατασκόπους. Μόλις το καθάρισα άρχισε πάλι τα ίδια. Αμέσως το απεγκατέστισα μπας και διορθωθεί αλλά τίποτα. Από το internet κατεβάζω σωρηδόν, αλλά τίποτα από KaZaA. Υπάρχει περίπτωση να είναι ιός. Υπάρχει κάποιος ιός που να τα προκαλεί αυτά? Με τις άλλες λειτουργίες του pc δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα format. Αλλά λέω μήπως το αποφύγω. :o Να φανταστώ έχεις κοιτάξει στο προβολή-> μέγεθος κειμένου :o Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Katebase kai apo to http://vil.nai.com/vil/stinger to Stinger Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (17 Αύγ. 2004 , 10:37) Να φανταστώ έχεις κοιτάξει στο προβολή-> μέγεθος κειμένου :o :wacko: :happy: Όντως. Είχε αλλάξει από μόνο του. Τώρα τα δείχνει οκ. Γιατί είχε αλλάξει μόνο του... μόνο αυτό το ξέρει. Stixima Το είχα κατεβάσει το stinger. Έκανα ένα scan και δεν βρήκε και αυτό τίποτα. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Χαιρετω. Μετα απο καποιες ανεπιτυχεις προσπαθειες να σπασω το Panda αποφασισα να κατεβασω δωρεαν antivirous και κατεβασα απο free-av και avast. Δεν εχω τρεξει ακομα το avast. Ποιο θεωρειτε καλυτερο? Το antivir εχει update manually ομως, το avast? Το antivir(free-av) βρηκε καποια trojan που το Panda δεν εβρισκε αλλα απο πλευρας λειτουργικοτητας, για μενα, ειναι λιγοτερο καλο. Επισης το antivir εντοπιζε εναν ιο στα αρχεια του Panda. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος obsession (26 Αύγ. 2004 , 16:58) Επισης το antivir εντοπιζε εναν ιο στα αρχεια του Panda. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο? Κλασικό conflict ανάμεσα σε 2 διαφορετικού κατασκευαστή αντιβιοτικά. Γι αυτό δε πρέπει ποτέ να έχουμε στο σύστημα μας εγκατεστημένα ταυτόχρονα παραπάνω από ένα antivirus ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Το εσβησα το Panda πλεον. Aπλα μου φανηκε κουλο. Τα εχει δοκιμασει κανενας τα av που αναφερω πιο πανω? ΤΗΝΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 το norton internet sec θελει να κανει update τα norton internet security URL updates. επειδή ειναι 22++ mb και ειμαι με pstn που χρησιμευουν αυτα?? χρειαζεται να τα κατεβασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος obsession (26 Αύγ. 2004 , 16:58) Χαιρετω. Μετα απο καποιες ανεπιτυχεις προσπαθειες να σπασω το Panda αποφασισα να κατεβασω δωρεαν antivirous και κατεβασα απο free-av και avast. Δεν εχω τρεξει ακομα το avast. Ποιο θεωρειτε καλυτερο? Το antivir εχει update manually ομως, το avast? Το antivir(free-av) βρηκε καποια trojan που το Panda δεν εβρισκε αλλα απο πλευρας λειτουργικοτητας, για μενα, ειναι λιγοτερο καλο. Επισης το antivir εντοπιζε εναν ιο στα αρχεια του Panda. Πως ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο? Eγω εχω το free-av και το βρίσκω πολλύ καλό. Το εχω εδω και 4 μήνες και οχι μονο αντιμετώπισα προβλημα αλλα βρηκε και ενα virus καθως πηγα να κατεβάσω κατι απο το internet. Ta updates μεχρι τωρα λειτουργουν κανονικα αν και ειναι λιγο αργο το κατεβασμά τους σε σχεση με το AVG 6 που επίσης χρησιμοποιώ. Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 ρε παιδια υπαρχει ιος που να σου ριχνει την ταχυτητα συνδεσης στο ιντερνετ?ξαφνικα εδω και μια βδομαδα δεν μπορω να μπψ πανω απο 36 kbps.το norton δεν βρισκει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexisco10 (11 Αύγ. 2004 , 21:01) Συγνώμη αν θα ρωτήσω κάτι που έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν προλαβαίνω να ανατρέξω προς τα πίσω. Λοιπόν, ο υπολογιστής μιας φίλης μου της βγάζει τα εξής μηνύματα (άλλες φορές το ένα κι άλλες το άλλο) όταν προσπαθεί να μπει στο ιντερνετ: "Οι τρέχουσες ρυθμίσεις σας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων ελέγχου activeX σε αυτή τη σελίδα. Ως αποτέλεσμα η σελίδα ίσως δε θα εμφανίζεται σωστά." ή "Η λειτουργία του συστήματος τερματίστηκε. Αποθηκεύσετε κάθε εργασία σε εξέλιξη κι αποσυνδεθείτε. Τυχόν αλλαγές που δεν έχουν αποθηκευτεί θα χαθούν.Τον τερματισμό λειτουργίας επέλεξε ο χρήστης ΝΤ. Η διαδικασία του συστήματος "c:/windows/system 32/Isass.exe" με κωδικό -1073741819-..." από τις τελείες και μετά δεν πρόλαβε να αντιγράψει το μήνυμα, γιατί υπήρχε ένας αντίστροφος χρονομετρητής, που μόλις τελείωνε την αντίστροφη μέτρηση της έκλεινε τη σύνδεση και της έκανε επανεκκίνηση. Έχει κανείς ιδέα αν πρόκειται για ιό και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί. ο φιλος πιο πανω σου εδωσε την απαντηση. ο ιος λεγεται sasser ειναι worm και επειδη τον ειχα και εγω ειναι ανοχλητικοτατος. λεπτομερειες και removal tool εχει το site της symantec. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Καλημέρα, έχω το Norton System Works 2004, το οποίο περιλαμβάνει και το Norton antivirus, με το οποίο έχω το εξής πρόβλημα: ό,τι και να επιλέξω στα options, πρέπει εγώ να ενεργοποιώ κάθε φορά το autoprotect χειροκίνητα. Έχει κανείς ιδέα γιατί και πώς μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Help i need help...Εδώ και μια εβδομάδα περίπου ο υπολογιστής συμπεριφέρεται παράξενα...κάνει επανεκινήσεις μόνος του στα άσχετα εντελώς(πατάω έναρξη κάνει restart,κάνω εγκατάσταση και ενημέρωση αντιβιωτικού στο 95% κάνει μόνο του restart) και όταν μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας λεει:το σύστημα έχει ανανήψει απο ένα σοβαρό σφαλμα και τέτοια...έχω κάνει φορματ και επανεγκατάσταση των ΧP proff πάνω απο 15 φορές μέσα στην εβδομάδα αλλα πάλι τα ίδια..κυρίως αυτό συμβαίνει μετα την εγκατάσταση κάποιου antivirus(επανεκινήσεις κτλ.)δεν ξέρω τι να κάνω έχω απελπιστεί...αυτή τη στιγμή δουλεύω στα win 98 σχετικά χωρίς προβλήματα μόνο που δεν μπορεί να εγκαταστησει αντιβιοτικό(γράφει κατι fattal error και τέτοια στην εγκατάσταση)... ps1 κάποια στιγμή κατάφερε να κάνει εγγατάσταση στα xp το zone alarm το οποίο συνεχώς ανίχνευε επιθέσεις αλλα στην επόμενη επανεκίνηση δεν ξαναξεκίνησε... ps2 λίγο άσχετο όλους τους drivers απο τα cd των κατασκευαστών των συσκευών τα xp μου τους βγάζουν corrupted τα αρχεία ενω πρίν μια εβδομάδα τα έβλεπαν κανονικά please help Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Paidia HELP me edo kai dio meres i cpu mou douleuei sta 100 tis 100 ap ooti mou eipan einai malon ena neo worm kai den mporo na bro tropo na to afereso apo to pc mou sas parakalo an kapios gnorizei kati as apantisi euxaristo. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Unbreakable (10 Σεπ. 2004 , 17:12) Paidia HELP me edo kai dio meres i cpu mou douleuei sta 100 tis 100 ap ooti mou eipan einai malon ena neo worm kai den mporo na bro tropo na to afereso apo to pc mou sas parakalo an kapios gnorizei kati as apantisi euxaristo. Για δες απο το task manager ποιο process δουλευει στο 100%. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (10 Σεπ. 2004 , 17:26) Για δες απο το task manager ποιο process δουλευει στο 100%. patao alt ctrl del kai blepo oti stis diergasies oti i cpu douleuei 100 tis 100 ap otin stigmi pou toin anigo. help help fobamai min mou kai kiolas tora eimai apo internet cafe Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Πρεπει να δεις ποια process δουλευει στο 100% για να δουμε αν το δημιουργει καποιο νεο worm αυτο.Να σου καει δεν προκειται.Για ριξε και μια ματια ΕΔΩ και κοιτα στην λιστα απο το sasser και πανω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 tora pao spiti na do pio einai katebasa kai merika anti virus Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Τούρκικος ιός που σου μιλάει! Δεν είναι Hoax When the virus is run, it uses the Windows Speech Engine to speak the following message: How are you. I am back. My name is mister hamsi. I am seeing you. Haaaaaaaa. You must come to turkiye. I am cleaning your computer. 5. 4. 3. 2. 1. 0. Gule. Gule. [...] If the day of the month is 10th or 23rd, the worm will attempt to delete all INI files from the Windows folder. If the day of the month is 2nd, 15th or 17th, the worm will attempt to delete all DLL files from the Windows folder. [πηγή] Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι.Δεν ξερω αν ειναι ιος η τιποτε αλλο.Μερικες φορες καθως ειμαι στο ιντερνετ εται στο ξεμπαρκο ο υπολογιστης μου κανει restart χωρις να μου εμφανισει καποιο παραθυρακι προειδοποιησης κτλ.Αυτο κυριως συμβαινει οταν ανοιγω πολλα παραθυρα explorer μαζι η οταν κανω ενα download και ταυτοχρονπ σερφαρω στο ιντερνετ, Εχω το νορτον κατεβασα και το avast και εκανα ενα ελεγχο αλλα αυτο συνεχιζει. Ενα παιδι μου ειπε οτι μπορει να ειναι προβλημα ασυμβατοτητας μεταξυ 2 εφαρμογων! Ειδα και ενα παιδι πιο πανω που ρωτησω και αυτο κατι για επανεκκινησεις(δε πηρε απαντηση),αλλα εμενα τις επανεκκινησεις μου τις κανει ΜΟΝΟ στο ιντερνετ. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Eπισης ξεχασα να πω οτι αφου μου γινει η επανεκκινηση μου ενφανιζεται παραθυρακι που λεει οτι system has recover from a serious error και μπορω να διαλεξω don't send η send error report Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Tι εγινε ρε παιδια μπορει να μου απαντησει καποιος στη ερωτηση μου πιο πανω please? Επισης χθες κολληασα το bloodhound.exploit.6 .To εντοπισε το norton αλλα δε μπορεσε να το επιδιορθωσει.Πηγα να βρω οδηγιες για την διορθωση του ιου και εφτασα στο βημα οπου επρεπε να κανω full system scan με το norton.Εκανα αλλα δε βρεθηκε κατι μολυσμενο απο το bloodhound.Kατι αλλα μου βρηκε και τα διορθωσα.Εκανα search και με αλλα online αntivirus αλλα δε μου βρηκε κατι!!Τελικα υπαρχει το bloodhound η οχι???Please help me!!! Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts