Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ επικοινώνησα μαζι τους και το πήραν πίσω για να το ελέγξουν. Τωρα περιμένω...

Eυχαριστώ! Θα ενημερώσω για την εξέλιξη

Τελικά μετά από έλεγχο τους το antivirus δεν έκανε για Ελλάδα. Μου επεστρεψαν τα χρήματα χωρίς να με ταλαιπωρήσουν καθόλου.

Πήρα από αλλού το internet security αφού δεν το είχε το e-shop. Μου έβγαλε λίγο την πίστη αλλά τελικά το εγκατέστησα

No root->No problem

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ποιο σημείο δυσκολεύτηκες; Ευχαριστημένος;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το cd.. όσες φορές έτρεξα το πρόγραμμα δεν τελείωνε με επιτυχία η εγκατάσταση. Έλεγε ότι πιθανόν υπάρχει ιός και να κατεβάσω ένα δικό τους πρόγραμμα για εντοπισμό και αφαίρεση των ιών. Το έκανα και πάλι τιποτα. Τελικά κατέβασα την τελευταια trial εκδοση την έκανα αναβάθμιση, περασα το κλειδί και όλα καλά. Γενικά κατι πρέπει να παιζεται με τις αναβαθμισεις για να δουλέψει.

Πολύ ευχαριστημένος απο το kaspersky το ειχα αρκετό καιρό δωρεάν :X αλλά τελικά ειπα να το αγοράσω. Οσο καιρό το έχω (3 χρόνια) δεν έχει περάσει τίποτα

No root->No problem

Το kaspersky είναι από τα προγράμματα που αξίζει να αγοράζεις καθώς κάνουν δουλειά αλλά και επειδή είναι επίπονη η διατήρηση μιας σπασμένης έκδοσης.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• 4 weeks later...
Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει να επιλέξω ένα καλό antivirus για λαπτοπ . Και αν εχετε χρειςημοποιηςη κάποιο προγραμμα και τι εντυπώσεις εχετε . Και αν γινετε να μου πείτε τι πρέπει να κοιτάξω και σε τι τιμές κυμαινονται; Ευχαριστώ !

Από μένα kaspersky internet security. Αν έχεις χρόνο και διάθεση κατεβάζεις trial για ενα μήνα και δοκιμάζεις. Αυτό βέβαια ισχύει και για πολλά άλλα. Αν επιλεξεις kis μπορείς να αγοράσεις φθηνότερα προηγούμενη εκδοση πχ 2014 και πισω να κατεβάσεις την έκδοση του 2015 και να την ενεργοποιήσεις με τα κλειδιά της προηγούμενης.

Από μένα kaspersky internet security. Αν έχεις χρόνο και διάθεση κατεβάζεις trial για ενα μήνα και δοκιμάζεις. Αυτό βέβαια ισχύει και για πολλά άλλα. Αν επιλεξεις kis μπορείς να αγοράσεις φθηνότερα προηγούμενη εκδοση πχ 2014 και πισω να κατεβάσεις την έκδοση του 2015 και να την ενεργοποιήσεις με τα κλειδιά της προηγούμενης.

Αυτο εδω καλό ειναι ;

http://www.skroutz.gr/s/3997447/Kaspersky-AntiVirus-2014-1-Licenses-1-Year.html

Και μετά μπορώ να κατεβάσω το 2015 και και μετά όπως είπες να το ενεργοποίησω με τα κλειδιά του 2014 ;;

Δες και το συγκριτικό ανάμεσα σε antivirus & internet security κι αποφασίζεις τι χρειάζεσαι.

Φαντάζομαι πως είναι θέμα προστασίας από τη μία πλευρά και τιμής & φορτώματος από την άλλη.

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάνω αυτό που σου έγραψα. Αγόρασα το KIS 2014 με τρεις άδειες από το δεύτερο μαγαζί στη σελίδα που παραπέμπεις, κατέβασα και εγκατέστησα το KIS 2015 και όταν μου ζήτησε κωδικούς έβαλα εκείνους του κουτιού και όλα OK για 365 ημέρες. Παλιότερα, όταν πχ το amazon δεν είχε μεταφορικά, μπορούσες να βρεις και πολύ παλιότερες εκδόσεις 3-4 χρόνια πριν και οι κωδικοί ήταν πάλι OK σε ακόμη καλύτερη τιμή. Το μόνο που προσέχουμε είναι αν αγοράσουμε "κουτί" να είναι σφραγισμένο ώστε να μην είχε κάποιος πρόσβαση στους κωδικούς.

Δες και το συγκριτικό ανάμεσα σε antivirus & internet security κι αποφασίζεις τι χρειάζεσαι.

Φαντάζομαι πως είναι θέμα προστασίας από τη μία πλευρά και τιμής & φορτώματος από την άλλη.

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάνω αυτό που σου έγραψα. Αγόρασα το KIS 2014 με τρεις άδειες από το δεύτερο μαγαζί στη σελίδα που παραπέμπεις, κατέβασα και εγκατέστησα το KIS 2015 και όταν μου ζήτησε κωδικούς έβαλα εκείνους του κουτιού και όλα OK για 365 ημέρες. Παλιότερα, όταν πχ το amazon δεν είχε μεταφορικά, μπορούσες να βρεις και πολύ παλιότερες εκδόσεις 3-4 χρόνια πριν και οι κωδικοί ήταν πάλι OK σε ακόμη καλύτερη τιμή. Το μόνο που προσέχουμε είναι αν αγοράσουμε "κουτί" να είναι σφραγισμένο ώστε να μην είχε κάποιος πρόσβαση στους κωδικούς.

Kaspersky Antivirus 2014 1 pc 1 Year KL1154OXAFS 14.85€

-Προστασία του υπολογιστή από ιους και κακόβουλα προγράμματα με την αυτόματη σάρωση ύποπτων αρχείων, ιστοσελίδων και e-mails

-Ανιχνεύει και σταματά αυτόματα άγνωστους ιούς και κακόβουλα προγράμματα

-Μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων προγραμμάτων & ιστοσελίδων

-Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

INT SEC KASPERSKY 2014 MD 1-DEV 1Y BOX 26,65€

-Προστασία του υπολογιστή από ιούς και κακόβουλα προγράμματα

-Μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιστοσελίδων

-Ασφάλεια των προχωπικών δεδομένων

-Ασφαλής εκτέλεση προγραμμάτων (sandbox)

-Γονικός έλεγχος

-Τείχος προστασίας (firewall)

Καλυτερα να δωςω 12€ παραπάνω και να πάρω το Ίντερνετ security ;;

Εδω λέει αριθμός αδειών : 1 user

Άμα το αγορασεις για 3 άδειες ποσο παραπάνω πληρώνεις ;

Καλύτερο ή χειρότερο εσύ το κρίνεις.

Άλλος θέλει μονάχα το antivirus γιατί είναι OK με το firewall των windows ή βάζει firewall άλλης εταιρίας. Άλλος βάζει ένα internet security suite που τα κάνει υποτίθεται όλα. Αυτό δεν ισχύει μονάχα στο kaspersky - όλες οι εταιρίες βγάζουν suites με πολλά χαρακτηριστικά πέραν του αντιϊκού. Και οι περισσότερες βγάζουν και ένα προϊόν total security που έχει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστική. Στο μεταξύ εμείς από κόστος 15 Ευρώ φτάνουμε στα 60... και οι απαιτήσεις από τον υπολογιστή μας ανεβαίνουν μαζί με αυτά που του ζητάμε να κάνει...

Φαντάζομαι πως αν διαβάσεις το νήμα προς τα πίσω θα δεις που καταλήγουν οι περισσότεροι ώστε να έχεις ένα μέτρο.

Από τη 1 άδεια στις 3 το κόστος ανεβαίνει αλλά λιγότερο από x3. Το ίδιο συμβαίνει και με τις 5 (λιγότερο από x5). Και πάλι αυτό δε σημαίνει ότι αν έχουμε έναν υπολογιστή πάμε να πάρουμε 3 άδειες γιατί αναλογικά βγαίνει καλύτερα. Εγώ έχω 1 desktop και 1 laptop άρα θέλω 2 - και δίνω και 1 σε κάποιον φίλο. Αν έχεις 1 υπολογιστή πάρε 1 άδεια και τέλος.

Αν πάρεις 3 ή 5 γιατί "συμφέρει" θα βρεθείς όχι μονάχα να κάνεις δώρα (που ωραίο είναι και γιατί όχι) αλλά να κάνεις και unistall/install στα μηχανήματά τους...

Εγώ πήρα τις 3 άδειες KIS 37 Ευρώ αν θυμάμαι καλά. Κάπου θα είναι φθηνότερα και κάπου ακριβότερα.

Απλώς διάβασε λίγο ώστε να βεβαιωθείς πως δεν ξεκίνησες να δώσεις 15 και στο τέλος σου φύγουν πολλαπλάσια δίχως λόγο.

Καλύτερο ή χειρότερο εσύ το κρίνεις.

Άλλος θέλει μονάχα το antivirus γιατί είναι OK με το firewall των windows ή βάζει firewall άλλης εταιρίας. Άλλος βάζει ένα internet security suite που τα κάνει υποτίθεται όλα. Αυτό δεν ισχύει μονάχα στο kaspersky - όλες οι εταιρίες βγάζουν suites με πολλά χαρακτηριστικά πέραν του αντιϊκού. Και οι περισσότερες βγάζουν και ένα προϊόν total security που έχει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστική. Στο μεταξύ εμείς από κόστος 15 Ευρώ φτάνουμε στα 60... και οι απαιτήσεις από τον υπολογιστή μας ανεβαίνουν μαζί με αυτά που του ζητάμε να κάνει...

Φαντάζομαι πως αν διαβάσεις το νήμα προς τα πίσω θα δεις που καταλήγουν οι περισσότεροι ώστε να έχεις ένα μέτρο.

Από τη 1 άδεια στις 3 το κόστος ανεβαίνει αλλά λιγότερο από x3. Το ίδιο συμβαίνει και με τις 5 (λιγότερο από x5). Και πάλι αυτό δε σημαίνει ότι αν έχουμε έναν υπολογιστή πάμε να πάρουμε 3 άδειες γιατί αναλογικά βγαίνει καλύτερα. Εγώ έχω 1 desktop και 1 laptop άρα θέλω 2 - και δίνω και 1 σε κάποιον φίλο. Αν έχεις 1 υπολογιστή πάρε 1 άδεια και τέλος.

Αν πάρεις 3 ή 5 γιατί "συμφέρει" θα βρεθείς όχι μονάχα να κάνεις δώρα (που ωραίο είναι και γιατί όχι) αλλά να κάνεις και unistall/install στα μηχανήματά τους...

Εγώ πήρα τις 3 άδειες KIS 37 Ευρώ αν θυμάμαι καλά. Κάπου θα είναι φθηνότερα και κάπου ακριβότερα.

Απλώς διάβασε λίγο ώστε να βεβαιωθείς πως δεν ξεκίνησες να δώσεις 15 και στο τέλος σου φύγουν πολλαπλάσια δίχως λόγο.

Για τν ακρίβεια 1 λαπτοπ εχω οπότε χρειάζομαι 1 άδεια , απλά ρώτησα για να γνωρίζω σε τι τιμές κυμαίνονται .

Όσων αφορά το τείχος τν windows ειναι καλύτερο απ το firewall του kaspersky ;

Όπως ειδα πολλοι γράφουν οτι ένα μονο antivirus δεν ειναι αρκετό και χρειάζεται και ένα anti malware . Οπότε αν αγοραςω το kaspersky internet security θα χρειαστω και ένα anti malware ;

Επίσης ειδα οτι και το avast ειναι αξιόπιστο . Τι διάφορες εχει με το kaspersky ; Ευχαριστώ !

OK οπότε πας για μία. Οι τιμές είναι... όπου τις βρεις: άλλες στις μεγάλες αλυσίδες, άλλες στο skroutz, άλλες στο εξωτερικό, άλλες σε περίοδο προσφορών και πάει λέγοντας. Άκρη δεν βγάζεις πέρα από τη στιγμή της απόφασης. Όσο πιο συγκεκριμένος είσαι σε αυτό που ζητάς τόσο πιο εύκολα το βρίσκεις.

Χωρίς τεχνικές γνώσεις θεωρώ πιο ασφαλές εκείνο της kaspersky και γι' αυτό πήγα σε internet security.

Πολλοί χρησιμοποιούμε τη free έκδοση αυτού https://www.malwarebytes.org/

Avast δεν είχα ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν Norton, Panda και ESET όμως εδώ και πολλά χρόνια μένω στο Kaspersky.

Συγκριτικά στο Google θα βρεις πολλά είτε σε εξειδικευμένα sites για ασφάλεια είτε σε πιο εμπορικά. Στα τελευταία, μια φορά το χρόνο κοιτώ αυτό http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/ το οποίο δεν είναι βέβαια το καλύτερο αλλά δίνει μια εικόνα αυτής της αγοράς.

Αν σε απασχολεί και θέλεις να το ψάξεις πριν δώσεις τα χρήματα σου, κάθε εταιρία έχει full trial την κάθε τελευταία έκδοση για ένα μήνα. Στο τέλος του μήνα θα σου ζητηθεί ενεργοποίηση με κωδικό όμως μέχρι τότε θα έχεις βγάλει συμπέρασμα αν σε καλύπτει, σου περισσεύει ή δεν σου κάθεται καλά.

Να είσαι καλά

OK οπότε πας για μία. Οι τιμές είναι... όπου τις βρεις: άλλες στις μεγάλες αλυσίδες, άλλες στο skroutz, άλλες στο εξωτερικό, άλλες σε περίοδο προσφορών και πάει λέγοντας. Άκρη δεν βγάζεις πέρα από τη στιγμή της απόφασης. Όσο πιο συγκεκριμένος είσαι σε αυτό που ζητάς τόσο πιο εύκολα το βρίσκεις.

Χωρίς τεχνικές γνώσεις θεωρώ πιο ασφαλές εκείνο της kaspersky και γι' αυτό πήγα σε internet security.

Πολλοί χρησιμοποιούμε τη free έκδοση αυτού https://www.malwarebytes.org/

Avast δεν είχα ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν Norton, Panda και ESET όμως εδώ και πολλά χρόνια μένω στο Kaspersky.

Συγκριτικά στο Google θα βρεις πολλά είτε σε εξειδικευμένα sites για ασφάλεια είτε σε πιο εμπορικά. Στα τελευταία, μια φορά το χρόνο κοιτώ αυτό http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/ το οποίο δεν είναι βέβαια το καλύτερο αλλά δίνει μια εικόνα αυτής της αγοράς.

Αν σε απασχολεί και θέλεις να το ψάξεις πριν δώσεις τα χρήματα σου, κάθε εταιρία έχει full trial την κάθε τελευταία έκδοση για ένα μήνα. Στο τέλος του μήνα θα σου ζητηθεί ενεργοποίηση με κωδικό όμως μέχρι τότε θα έχεις βγάλει συμπέρασμα αν σε καλύπτει, σου περισσεύει ή δεν σου κάθεται καλά.

Να είσαι καλά

Ωραία αφού εχεις το kaspersky internet security χρόνια και εχεις πολυ καλη άποψη για το συγκεκριμένο και το προτιμας κάθε χρόνο και απ οτι βλέπω όλοι έχουν καλα λογια να πουν για αυτο , θα το αγοραςω απο δώ : http://www.cosmodata.gr/product/178385/

Για το malware bytes πως μπορώ να το αγοραςω γιατι το free λογικά ειναι μονο για 1 μήνα , ετσι ;

Το free ειναι free.και όχι trial. Αυτό που γράφω είναι μια έκδοση καλή για malware που όμως υπολείπεται σε χαρακτηριστικά από τη full επί πληρωμή. Ουσιαστικά δεν μας προστατεύει να μην περάσει κάτι (για αυτο έχουμε το kaspersky) αλλά μας βοηθά να το βγάλουμε εάν το kaspersky δεν το εντοπίσει στιγμιαία. Είναι extra και όχι η βασική προστασία. Και γενικα, δεν έχουμε δυο καλά προγράμματα να λειτουργούν active ταυτόχρονα. Συχνά μάλιστα το ένα ζητά να σβήσουμε το άλλο ή δεν λειτουργούν σωστά.

Να αναφερω για οποιον ψαχνει Sandbox εφαρμογη, το τρομερο και δωρεαν Sandboxie :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το free ειναι free.και όχι trial. Αυτό που γράφω είναι μια έκδοση καλή για malware που όμως υπολείπεται σε χαρακτηριστικά από τη full επί πληρωμή. Ουσιαστικά δεν μας προστατεύει να μην περάσει κάτι (για αυτο έχουμε το kaspersky) αλλά μας βοηθά να το βγάλουμε εάν το kaspersky δεν το εντοπίσει στιγμιαία. Είναι extra και όχι η βασική προστασία. Και γενικα, δεν έχουμε δυο καλά προγράμματα να λειτουργούν active ταυτόχρονα. Συχνά μάλιστα το ένα ζητά να σβήσουμε το άλλο ή δεν λειτουργούν σωστά.

Μάλιστα κατάλαβα !! Όταν κατεβάσω την free έκδοση του malware bytes πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να μην λειτουργούν και τα 2 μαζί ;

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να αναφερω για οποιον ψαχνει Sandbox εφαρμογη, το τρομερο και δωρεαν Sandboxie :)

Τι ακριβώς κανει το sandboxie ;

Μάλιστα κατάλαβα !! Όταν κατεβάσω την free έκδοση του malware bytes πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να μην λειτουργούν και τα 2 μαζί ;

Καμία ρύθμιση. Προτείνεται το malware bytes να μπαίνει μετά το kaspersky αφού το τελευταίο έχει πρόβλημα αν στη εγκατάστασή του βρίσκει και άλλου είδους προστασίες στο σύστημα. Από εκεί και πέρα η free έκδοση δεν τρέχει (είναι on demand που λένε) μονάχα η full τρέχει συνεχώς.

Βαγγέλη, ουσιαστικά τρέχεις προγράμματα σε ένα περιβάλλον κλειστό, μην μπορώντας να πειράξουν κάτι άλλο στο σύστημα. Αν πχ κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που τελικά είναι ιός και το τρέξεις με αυτό το πρόγραμμα, ο υπολογιστής σου δε θα πάθει τίποτα. Θα σου βγάλει κάποια σφάλματα και θα καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά. Διάβασε το faq τους καλύτερα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καμία ρύθμιση. Προτείνεται το malware bytes να μπαίνει μετά το kaspersky αφού το τελευταίο έχει πρόβλημα αν στη εγκατάστασή του βρίσκει και άλλου είδους προστασίες στο σύστημα. Από εκεί και πέρα η free έκδοση δεν τρέχει (είναι on demand που λένε) μονάχα η full τρέχει συνεχώς.

Ωραία σε ευχαριστώ πολυ αγορινα !!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαγγέλη, ουσιαστικά τρέχεις προγράμματα σε ένα περιβάλλον κλειστό, μην μπορώντας να πειράξουν κάτι άλλο στο σύστημα. Αν πχ κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που τελικά είναι ιός και το τρέξεις με αυτό το πρόγραμμα, ο υπολογιστής σου δε θα πάθει τίποτα. Θα σου βγάλει κάποια σφάλματα και θα καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά. Διάβασε το faq τους καλύτερα :)

Τα προγραμματα θα τρέχουν κανονικά όπως και χωρίς να ειχα το sandboxie ετσι ;

Απλά η διάφορα ειναι αυτή που είπες οτι άμα ειναι ιός δεν βλάπτει τν υπολογιςτη. Σε τέτοια περίπτωση διαγράφω το προγραμμα και σβήνεται ο ιός κατευθείαν ;

Και κατι αλλο , μπορώ να εχω και το kaspersky και το malware bytes και το sandboxie ;

Edited by vaggelis3

Kaspersky Antivirus 2014 1 pc 1 Year KL1154OXAFS 14.85€

-Προστασία του υπολογιστή από ιους και κακόβουλα προγράμματα με την αυτόματη σάρωση ύποπτων αρχείων, ιστοσελίδων και e-mails

-Ανιχνεύει και σταματά αυτόματα άγνωστους ιούς και κακόβουλα προγράμματα

-Μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων προγραμμάτων & ιστοσελίδων

-Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

INT SEC KASPERSKY 2014 MD 1-DEV 1Y BOX 26,65€

-Προστασία του υπολογιστή από ιούς και κακόβουλα προγράμματα

-Μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων προγραμμάτων και ιστοσελίδων

-Ασφάλεια των προχωπικών δεδομένων

-Ασφαλής εκτέλεση προγραμμάτων (sandbox)

-Γονικός έλεγχος

-Τείχος προστασίας (firewall)

Καλυτερα να δωςω 12€ παραπάνω και να πάρω το Ίντερνετ security ;;

Εδω λέει αριθμός αδειών : 1 user

Άμα το αγορασεις για 3 άδειες ποσο παραπάνω πληρώνεις ;

Για μένα πάρε το internet security.

Για μένα πάρε το internet security.

Ευχαριστω ! Και εγω απ οτι φενεται σε αυτο θα τα καταλήξω . Μπορει να μου απαντήσει κάποιος σε αυτο :

Τα προγραμματα θα τρέχουν κανονικά όπως και χωρίς να ειχα το sandboxie ετσι ;

Απλά η διάφορα ειναι οτι άμα ειναι ιός το προγραμμα που κατεβαςα δεν βλάπτει τν υπολογιςτη.

Σε τέτοια περίπτωση διαγράφω το προγραμμα και σβήνεται ο ιός κατευθείαν ;

Και κατι αλλο , μπορώ να εχω και το kaspersky και το malware bytes και το sandboxie ;

• 3 weeks later...

Εδώ και κάτι μέρες ανοίγω τον Chrome και βγάζει δύο tab, ένα αυτό που έχω κανονίσει εγώ και το άλλο ήταν το istart websearch. Έκανα έλεγχο με το avast έβγαλε κάτι malware και τα καθάρισα. Δεν εμφανίστηκε μετά. Σήμερα το ανοίγω πάλι και πάλι τα ίδια. Πως θα απαλλαγώ, έκανα κάτι διαδικασίες που είδα στο Internet αλλά δε βοήθησε..

Να σημειώσω κάτι παράξενο που συνέβη προχθές, ξαφνικά κανένα κινητό και ο υπολογιστής δεν έμπαινε στο wifi, έκανα restart το modem και είχε πάρει την ονομασία του. Zte αντί για forthnet κτλ κτλ. Ήταν χωρίς κωδικό εισόδου. Το φτιάχνω και όλα καλά.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εδώ και κάτι μέρες ανοίγω τον Chrome και βγάζει δύο tab, ένα αυτό που έχω κανονίσει εγώ και το άλλο ήταν το istart websearch. Έκανα έλεγχο με το avast έβγαλε κάτι malware και τα καθάρισα. Δεν εμφανίστηκε μετά. Σήμερα το ανοίγω πάλι και πάλι τα ίδια. Πως θα απαλλαγώ, έκανα κάτι διαδικασίες που είδα στο Internet αλλά δε βοήθησε..

Να σημειώσω κάτι παράξενο που συνέβη προχθές, ξαφνικά κανένα κινητό και ο υπολογιστής δεν έμπαινε στο wifi, έκανα restart το modem και είχε πάρει την ονομασία του. Zte αντί για forthnet κτλ κτλ. Ήταν χωρίς κωδικό εισόδου. Το φτιάχνω και όλα καλά.

Κατέβασε το adw cleaner και καθάρισες .

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Κατέβασε το adw cleaner και καθάρισες .

Θα δοκιμάσω και αυτό. :thumbup:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μπορείς να δοκιμάσεις και την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις, ίσως λειτουργήσει...;)