Johny-B Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Ή αν θες να κατεβάσεις την trial έκδοση που είναι για 30 ημέρες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Πριν κανένα μήνα έλειξε το antivirus μου (Norton 2004). Αμέλησα να τον "ανανεώσω" και μου φαίνεται πως τσίμπησα καποιο ... κρυολόγημα!!! Μόλις μπήκα στο internet το pc έκανε reboot σε 60 sec... Και θέλω να ρωτήσω είναι οι παλιοί blaster/sasser/κτλ ή μήπως κάτί καινούριο;;; Κι αν είναι οι παλιοί ιοί δεν θα έπρεπε το norton αν και έχει λείξει να τους βρει; Γιατί έκανα update κάθε 2 μέρες... Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Πριν κανένα μήνα έλειξε το antivirus μου (Norton 2004). Αμέλησα να τον "ανανεώσω" και μου φαίνεται πως τσίμπησα καποιο ... κρυολόγημα!!! Μόλις μπήκα στο internet το pc έκανε reboot σε 60 sec... Και θέλω να ρωτήσω είναι οι παλιοί blaster/sasser/κτλ ή μήπως κάτί καινούριο;;; Κι αν είναι οι παλιοί ιοί δεν θα έπρεπε το norton αν και έχει λείξει να τους βρει; Γιατί έκανα update κάθε 2 μέρες... Δεν εχει ακουστει για καποιον καινουργιο.Καποιος απο αυτους τους 2 ειναι.Πρεπει να κατεβασεις το patch απο την Microsoft για να μην εχεις κανενα προβλημα με τα 2 συγκεκριμενα worms. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Εχω ενα προβλημα με το F-Secure... Συγκεκριμενα το αρχειο fssm32.exe συχνα τρωει κολληματα και κανει χρηση 100% της CPU για αρκετη ωρα, κολλωντας ουσιαστικα το pc. Το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα ή μονο εγω??? Ξερει κανεις πως διορθωνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Εχω ενα προβλημα με το F-Secure... Συγκεκριμενα το αρχειο fssm32.exe συχνα τρωει κολληματα και κανει χρηση 100% της CPU για αρκετη ωρα, κολλωντας ουσιαστικα το pc. Το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα ή μονο εγω??? Ξερει κανεις πως διορθωνεται?? Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το auto scan και ανά τακτά χρονικά διαστήματα σκανάρει όλο τον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το auto scan και ανά τακτά χρονικά διαστήματα σκανάρει όλο τον υπολογιστή? Δηλαδή ποια είναι η λύση; Να μη το έχει; :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Είναι θέμα του auto scan. Ειδικά αν για mail client χρησιμοποιείς thunderbird τότε να δεις τι πάει να πει "σούρσιμο". Το auto-scan ΕΦΟΣΟΝ θυμάσαι να ελέγχεις τα καινούρια αρχεία πριν τα ανοίξεις, βεβαίως και μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Φυσικα και εχω ενεργοποιημενο το autoscan... Αφου και την ωρα που περιηγουμαστε στο ιντερνετ διαφορα σαιτς μπορει να στειλουν ιους ή γουορμς κλπ. Στη σελιδα του f-secure λεει να απενεργοποιησουμε την λειτουργεια indexing των windows για να λυθει το προβλημα. Ξερει κανεις πως γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 kakofonixx 1 χρονο σχεδον που χρησιμοποιω το F-Secure δεν εχω ενεργοποιημενο το auto scan και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αμα θες να εισαι πιο ασφαλης κατα την περιηγηση σου στο ιντερνετ τοτε πειραξε λιγο τις ρυθμισεις του Internet Shield. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Γεια σε όλους. Είναι ευκολο να κάνεις format σε υπολογιστή? Εχς γεμισει με βλακειεσ τυπου iefts και δεν βγαινουν με τιποτα και όχι και τιποτάλλο αλλα όταν κάνω full system scan (norton antivirus έχω) δεν βρισκει τίποτα και μου λέει οτι όλα είναι καλά ή οτι ότι κ αν βρεί δεν μπορεί να το σβήσει........ :cry: Τι θα κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Γεια σε όλους. Είναι ευκολο να κάνεις format σε υπολογιστή? Εχς γεμισει με βλακειεσ τυπου iefts και δεν βγαινουν με τιποτα και όχι και τιποτάλλο αλλα όταν κάνω full system scan (norton antivirus έχω) δεν βρισκει τίποτα και μου λέει οτι όλα είναι καλά ή οτι ότι κ αν βρεί δεν μπορεί να το σβήσει........ :cry: Τι θα κάνω??? Δοκιμασε και με καποιο αλλο antivirus να κανεις ενα system scan μηπως και μπορεσεις να τα σβησεις αλλιως αν καταληξεις στην λυση του format (το οποιο ειναι πολυ ευκολο) ακολουθησε αυτο : Format στο PC . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 kakofonixx 1 χρονο σχεδον που χρησιμοποιω το F-Secure δεν εχω ενεργοποιημενο το auto scan και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αμα θες να εισαι πιο ασφαλης κατα την περιηγηση σου στο ιντερνετ τοτε πειραξε λιγο τις ρυθμισεις του Internet Shield. καλα μαλλον αυτο θα κανω γιατι η αμεσως επομενη λυση ηταν να στειλω το f-secure και να βαλω το kaspersky. Thanx anyway! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 εχω ενα ιό BLOODHOUND.W32.EP πως θα τον απομακρυνω? ευχαριστώ Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 SOS SOS SOS. :( :( Απο σήμερα το πρωι ο υπολογιστής μου τρελάθηκε... Η αρχική σελίδα παραμένει στο about:blank, στα fovorites εχει προσθέσει ενα λινκ για γυμνά, :( βοηθήστε με ..... Εχω : Norton πλήρως ενημερωμένο, ad-aware πλήρως ενημερωμένο, SpyBot Search & Destroy πλήρες, spysweeper πλήρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Βγαίνουν συνέχεια τρελά μυνήματα τόσο από την Microsoft, ότι ο υπολογιστής μου δέχεται επίθεση, όσο και από το spysweeper για τα συγκεκριμένα αρχεία : apill32.exe, iemi.exe, atldv32.exe, zvdx.dll και άλλα που δεν προλαβαίνω !!!! Ελεος!!!!!!! :cry: Δεν έχω Messenger ούτε έχω τρέξει ποτέ to msn!!!! To spy sweeper βγάζει ότι έχω το CWS_NS3_HIJACK Ευχαριστώ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 SOS SOS SOS. :( :( Απο σήμερα το πρωι ο υπολογιστής μου τρελάθηκε... Η αρχική σελίδα παραμένει στο about:blank, στα fovorites εχει προσθέσει ενα λινκ για γυμνά, :( βοηθήστε με ..... Εχω : Norton πλήρως ενημερωμένο, ad-aware πλήρως ενημερωμένο, SpyBot Search & Destroy πλήρες, spysweeper πλήρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Βγαίνουν συνέχεια τρελά μυνήματα τόσο από την Microsoft, ότι ο υπολογιστής μου δέχεται επίθεση, όσο και από το spysweeper για τα συγκεκριμένα αρχεία : apill32.exe, iemi.exe, atldv32.exe, zvdx.dll και άλλα που δεν προλαβαίνω !!!! Ελεος!!!!!!! :cry: Δεν έχω Messenger ούτε έχω τρέξει ποτέ to msn!!!! To spy sweeper βγάζει ότι έχω το CWS_NS3_HIJACK Ευχαριστώ Φίλε Γιώργο... το ίδιο έπαθε και ένας φίλος μου πρόσφατα... η λύση: Kaspersky Antivirus, MS Antispyware, Ad-aware SE! Πέταξέ το Norton... :mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Φίλε Γιώργο... το ίδιο έπαθε και ένας φίλος μου πρόσφατα... η λύση: Kaspersky Antivirus, MS Antispyware, Ad-aware SE! Πέταξέ το Norton... :mad: Ο ιος λέγεται W32.TROJANDOWNLOADER.h ΚΑΙ WIN32.TROJANDOWNLOADER.AGENT.AL Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Ο ιος λέγεται W32.TROJANDOWNLOADER.h ΚΑΙ WIN32.TROJANDOWNLOADER.AGENT.AL ftp://downloads-us2l.kaspersky-labs.com/utils/clrav/clrav.zip Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μία καλή λύση είναι το active scan της Panda, αξίζει τον κόπο. http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm Kαι αν δεν μπορέσει να σου βγάλει αυτά που βρήκε σου δίνει link για να σε βοηθήσουν να τα ξεφορτωθείς manually :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 W32/Bropia : Worm στο MSN Ένας νέος ιός εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς ανάμεσα στους χρήστες του MSN messenger! Η F-Secure το ονομάζει Bropia.A και άλλα γνωστά antivirus ως IM-Worm.win32.ΟΒ.a. Από τα contacts του MSN σας έρχεται το εξής μήνυμα: "oh, my god this is funny" ακολουθούμενο από ένα link που σας προτρέπει να κατεβάσετε ένα αρχείο. Αν κατεβάσετε αυτό το αρχείο,θα εγκατασταθεί αυτόματα ένα worm στον υπολογιστή σας και ακολούθως θα στείλει το ίδιο μήνυμα σε όλα σας τα contacts. Το W32/Bropia worm περιέχει μια παραλλαγή του Rbot backdoor Troja και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως key logger (πληκτρολογίου) καθώς και για την εκτέλεση πολλών υψηλού κινδύνου ανασφαλή δραστηριοτήτων στον υπολογιστή σας. Αν σας έρθει τέτοιο μήνυμα απαντήστε decline και ποτέ μην πατήσετε το link που συνήθως έχει κατάληξη .pif. Απλά ενημερώστε τον user που σας το έστειλε καθώς και τα antivirus σας. Source: insomnia.gr Symantec removal tool Εδώ στα ξένα από χτες χτυπάει αρκετά το συγκεκριμένο και αρκετοί την πατάνε, γιατί νομίζουν ότι όντως οι επαφές τους στο msn που είναι και γνωστοί, τους στέλνουν κάτι funny. Προσοχή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 pedia otan klino to pc bgaze bgazi minimata sfalmatos.ti mporei na fteei?kammia idea? Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aberiadis Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα για την ενεργοποίηση του Norton 2004; Έχω ένα ****** και μου ζητάει phone challenge code. Τι είναι αυτό; filaraki exo akrivos to idio provlima!!!! an vgaleis akri enimerose!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Κακοφωνιξ: Ειναι διαφορετικο πραγμα το auto-protection και η real-time protection. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Γεια σας παιδιά... Έχω "αγορασμένα" τα: Kaspersky Antivirus personal pro 4.5 και Kaspersky Antivirus Personal (όχι Pro) 5.0. Ποιο από τα δύο να βάλω; Το ένα είναι pro αλλά πιο παλιό ενώ το άλλο καινούργιο αλλά όχι pro. Επίσης γιατί κατεβάζει τόσο αργά τα updates; Έχω 384 και θέλει σχεδόν μια ώρα για να κατεβάσει 4MB!!! Το κορυφαιο αντιβαηρους. Εχω και τις δυο εκδοσεις, οπως και χρησιμοποιησει και τις δυο. Προσφατα απεκτησα το Kaspersky Suite 1.0 Λογω του οτι το πισι σπιτι ειναι καπως.. παλιο, κρατησα την 4.5 (Απντεητς μεχρι 11/2006). Και τα δυο, παλληκαρι μου, ομως, κανουνε εξαιρετικη δουλεια. Εξαιρετικο σκανινγκ, επισης εξαιρετικο ριαλ ταημ προτεξιον. Υ.α.γ Για τα απντεητς, μπαινω με ISDN 64, προβλημα ποτε μου δεν ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 οταν ανοίγω το norton μου βγάζει αυτό http://img70.exs.cx/img70/9933/norton3ih.jpg και το εικονίδιο του έχει ένα (Χ) που δεν βγαίνει απο πάνω το του !!!!! :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Μήπως τυχόν πήρε κανείς ο νέο pc world που έχει το panda antivirus να μας πει για πόσο διάστημa το δίνει; Για ένα χρόνο ή λιγότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts