Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω εαν θα υπαρχει προβλημα να εχω σαν antivirus το Microsoft Security Essentials και σαν Anti-Spyware το Spybot Search & Destroy

. ευχαριστω

κανενα προβλημα δεν υπαρχει.αλλωστε διαφορετικη λειτουργια εχουν.κι'εγω το ιδιο ακριβως κανω και στα 2 pc ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το avg δεν με καλυπτει, κολλησα ιο. ποιο μου προτεινετε να αγορασω?το θελω για δυο υπολογιστες/χρηστες.

δεν κανω ιδιαιτερα βαρια χρηση για ιντερνετ. σε 15-20 σελιδες και λιγο e banking. τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.

τι μου προτεινετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το avg δεν με καλυπτει, κολλησα ιο. ποιο μου προτεινετε να αγορασω?το θελω για δυο υπολογιστες/χρηστες.

δεν κανω ιδιαιτερα βαρια χρηση για ιντερνετ. σε 15-20 σελιδες και λιγο e banking. τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.

τι μου προτεινετε?

Norton Internet Security 2012 με κλειστα ματια.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...
Οι free εκδοσεις που μπορεις να κατεβασεις και να χρησιμοποεις, οπως απο avira, avg, κλπ, ειναι καθολου αξιοπιστες για μια απλη οικιακη χρηση χωρις "επικινδυνα περιβαλλοντα" (φαινομενικα τουλαχιστον)?

γιατι να μην ειναι;; περνας κι ενα malware finder οπως εκανα εγω και εισαι προεδρας. :D

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Οι free εκδοσεις που μπορεις να κατεβασεις και να χρησιμοποεις, οπως απο avira, avg, κλπ, ειναι καθολου αξιοπιστες για μια απλη οικιακη χρηση χωρις "επικινδυνα περιβαλλοντα" (φαινομενικα τουλαχιστον)?

Επισης το firewall ειναι κατι ξεχωριστο που κατεβαζεις ή ειναι "ενσωματωμενο" στα antivirus? Συγκεκριμενα για τις free εκδοσεις των antivirus ρωταω. Και τι διαφορετικο/extra προσφερουν τα firewalls, αν δεν θεωρειται offtopic η ερωτηση?

Επισης το firewall ειναι κατι ξεχωριστο που κατεβαζεις ή ειναι "ενσωματωμενο" στα antivirus? Συγκεκριμενα για τις free εκδοσεις των antivirus ρωταω. Και τι διαφορετικο/extra προσφερουν τα firewalls, αν δεν θεωρειται offtopic η ερωτηση?

Αυτό το βλέπεις στα χαρακτηριστικά του καθενός. Όσο για πληροφορίες ας σου απαντήσει κάποιος άλλος <ειδικός>>.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αυτό το βλέπεις στα χαρακτηριστικά του καθενός. Όσο για πληροφορίες ας σου απαντήσει κάποιος άλλος <ειδικός>>.

αα, ok thanx ;)

υπαρχει καποιο free antivirus γτ κατι κολησε το pc μου κ μου τραβαει κατι καλα κοληματα?

μπας και γλιτωσω το format

iphone xs max ipad 6th gen

υπαρχει καποιο free antivirus γτ κατι κολησε το pc μου κ μου τραβαει κατι καλα κοληματα?

μπας και γλιτωσω το format

Κατεβασε το malwarebytes για αρχη και κανε ενα σκαναρισμα να δεις αν εχει τιποτα το pc σου.

Απο free antivirus το MSE της microsoft ειναι αρκετα καλο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...
Το NOD32 πολλές φορές αναγνωρίζει σαν malware πράγματα που δεν είναι. Έχει κάποιες ρυθμίσεις που ίσως βοηθήσουν π.χ. να απενεργοποιήσεις τα heuristics (νομίζω έτσι τα αναφέρει). Αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις κάτι άλλο, π.χ. το security essentials της microsoft που είναι free, αξιόπιστο και δεν κάνει τέτοια λάθη.

Έβαλα το ανώνυμο1.exe στις εξαιρέσεις του nod32 , δούλεψα χθες μόνο με αυτό το filename και σήμερα που το έβγαλα για να δοκιμάσω τη λύση που προτείνεις δεν το κάνει :blink: Ευχαριστώ για την πρόταση, θα το δοκιμάσω.

Γεια σε όλους!

Αναζητώ ένα δωρεάν πρόγραμμα (antivirus & firewall) καλύτερο (ή έστω αντίστοιχης προστασίας) από π.χ. το avast (free edition) αλλά να είναι σαφώς λιγότερο ενεργοβόρο σε θέμα ταχύτητας του pc, κατανάλωσης μνήμης και (πιο γρήγορο) σε online προστασία...:confused:

Φυσικά να αναβαθμίζεται δωρεάν και χωρίς να ζητά νέο κωδικό ή οτιδήποτε άλλο (π.χ. registration) για αρκετούς μήνες.

όπως το είπες...το avast...από τα τοπ! και μιλάω για το free..:)

Και εγώ μετά από αυτό προτείνω το Avira Free. ;) Δοκιμασμένο και πολύ αξιόπιστο.

όπως το είπες...το avast...από τα τοπ! και μιλάω για το free..:)

Απλά το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι καθυστερεί την λειτουργία του υπολογιστή σε κάθε εφαρμογή που τρέχεις...:blink:

Και εγώ μετά από αυτό προτείνω το Avira Free. ;) Δοκιμασμένο και πολύ αξιόπιστο.

Σ' ευχαριστώ sv2evs, θα το δοκιμάσω!:happy:

Edited by mcde

Δοκίμασε και το Security Essentials που αναφέρω σε προηγούμενο post. Δεν έχει firewall, αλλά ουσιαστικά το ενσωματωμένο των windows είναι επαρκές. Edited by mcde

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, παιδιά :)

Μήπως ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο offline antivirus πρόγραμμα; Το θέλω για υπολογιστή που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. :)

Μήπως ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο offline antivirus πρόγραμμα; Το θέλω για υπολογιστή που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. :)

Εγώ το έχω δοκιμάσει και ήμουν ευχαριστημένος. Avira Free

Εγώ το έχω δοκιμάσει και ήμουν ευχαριστημένος. Avira Free

Ευχαριστώ πολύ. Το "κατεβάζω" τώρα. :happy:

δεν ξερω αν γινεται ακομα αλλα πριν μηνες με το avg κατεβαζες τις ενημερωσεις απo pc με ιντερνετ και τις περναγες μετα

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

δεν ξερω αν γινεται ακομα αλλα πριν μηνες με το avg κατεβαζες τις ενημερωσεις απo pc με ιντερνετ και τις περναγες μετα

Θα το ψάξω φίλε μου, γιατί με το avira δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σ'όλα σχεδόν τ'αρχεία των windows μου έβρισκε ιούς. Ακόμα και στο φάκελο με τους οδηγούς της κάρτας ήχου! :X

Ευτυχώς βρήκα σ'ένα παλιό cd από περιοδικό με υπολογιστές το Panda IS 2009 και κάνει καλή δουλειά, αλλά κι αυτό με τρελαίνει στις ειδοποιήσεις. :(

Θα το ψάξω φίλε μου, γιατί με το avira δεν έμεινα ευχαριστημένος. Σ'όλα σχεδόν τ'αρχεία των windows μου έβρισκε ιούς. Ακόμα και στο φάκελο με τους οδηγούς της κάρτας ήχου! :X

Ευτυχώς βρήκα σ'ένα παλιό cd από περιοδικό με υπολογιστές το Panda IS 2009 και κάνει καλή δουλειά, αλλά κι αυτό με τρελαίνει στις ειδοποιήσεις. :(

απο μενα απορριπτεται για δυο λογους πρωτον για ειναι panda και δευτερον γιατι ειναι 2009.