giarlos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 το pf-vp σημαινει Πευκη Βορεια Προαστια? [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Παρων χτες ,παρων σημερα, παρων σιγουρα και αυριο...........αντε και να γινουν 1.000.000 τα μελη!!! [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HxC Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 το pf-vp σημαινει Πευκη Βορεια Προαστια? nop shmainei palio falhro kai voreia proastia:) http://users.otenet.gr/~buzzsunn/terror.gif BRING ME DOWN....I'LL OVERCOME... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablm Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Πολύ καλό το site.Μπράβο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 1.000.000???????? Α να μην ξεχάσω & εγώ ΠΑΡΩΩΩΩΝ! [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Πολύ καλό το site.Μπράβο!:) :happy: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Τί; Χαιρετιόμαστε κι από εδώ; Με παίρνει ακόμα καινούργια είμαι! Hi people! Καλώς όρισα και καλώς με βρήκατε! aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Καλώς μας ήρθες Aparadekti!!! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Εγω γιατι τωρα ειδα αυτο το topic??:rolleyes: Μαλλον πρεπει να δω τον οφθαλμιατρο μου!:lol: ΠΑΡΩΝ!!:D ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strta Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μου έχουν ξεφύγει πολλά ΠΑΡΩΝ κι αξούριστος τουλάχιστον για σήμερα:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Sorry,τώρα το'δα αυτό το thread...!!!:lol: :lol: :lol: Παρών...!!! 4 μήνες στο myphone καθημερινά,μεγαλύτερη πόρωση με site δεν είχα...:p Μπράβο σας/μας...:up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Παρών κι εγώ! Το myphone σκίζει και έτσι να συνεχίσει! Myphone Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! :yahoo: :up: Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Παρών και εγώ δεν το είχα δει το threadέρακι:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Παρών και εγώ μετα από πάρα πολύ καιρό! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros05 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παρών. Χαιρετισματα απο Γερμανια:up: music-athens.com Το νεο μουσικο φορουμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παρών. Χαιρετισματα απο Γερμανια:up: http://www.techlifegr.com/forum/images/smilies_files/good/diafora/minimata/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, παρών και εγώ. Με καθημερινή παρουσία τους τελευταίους 6 με 7 μήνες. Έχουμε γίνει πολλοί τελικά στη καλύτερη ελληνική διαδίκτυακη κοινότητα... Μου αρέσει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmal Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 exw to antivirus zone labs security. exw kanei oti ry8mish nomiza kai mporousa alla kai pali den mporw na katevasw arxeia apo ta my files.. 3eretai tipota perissotero? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wankelmaniac Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Γεια σας και απο μενα !!! ειμαι ο Γιωργος (Λαρισα - Θεσσαλονίκη) και γραφτηκα σημερα στο forum. Καλη συνεχεια σε όλους! Ισιώνουν ορε τα παλικάρια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Γεια σας και απο μενα !!! ειμαι ο Γιωργος (Λαρισα - Θεσσαλονίκη) και γραφτηκα σημερα στο forum. Καλη συνεχεια σε όλους! Καλωσήρθες. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Wankelmaniac καλως ηρθες στο forum και καλη διαμονη! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wankelmaniac Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ευχαριστω παιδες! πωπω τεραστιο ειναι το forum... θα μου παρει μερες να το περιηγηθω Ισιώνουν ορε τα παλικάρια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apolloneos Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 kalos sas vrika paides!!! BRAVO!!!teleio einai to forum!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmeliss Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (03.60) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Ξ Ξ±ΟΟΞ½ john69 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ΠΑΡΩΝ!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts